Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Witam, jest tu dzisiaj jakas impreza?

Polecane posty

Gość miska.....
może zróbmy imprezę i będzie co wy na to?

Gość zielony kot 098765
nie ma, wypierrdalaj

o dzisiaj w triumfie był wybór miss nastolatek ( tzn zamiast) fajna akcja byla pare dni temu znaleźli zmasakrowanego Juanho obrazek normalnie jak z W11 ! tylko bez cenzury :classic_cool:

a to jakiś geograficzny o winogronach?:D ale wrzaski :o o a na tej stronce taki nius był : Telenowela "Mój grzech" powraca na antenę TV4 od 28 września o godz. 15:00. ciągle odgrzewają stare kotlety

Ja tam tego ogladać nie bede, od dawna znielubiłam televise, jedynie z televisy to uwielbiam zaklętą miłosć i idiotki nie idą do nieba, bo reszta taka sama fabuła - zaginione dziecko, protka dziewica, on dyma wszystko co sie rusza, poznaje ją i cudowna przemiana, potem okazuje sie, że ona pochodzi z bogatej rodziny itp. :classic_cool: To zamierzam oglądać - http://novela.pl/tel-ciegaacitas.php

Chociaż Mój Grzech też był fajny i różnił sie troche od podstawowego schematu, nawet Maite mnie tam nie drażniła aż tak bardzo. Kochałam rolę tej jej matki, zapomniałam jak sie nazywa, ale była świetna. :classic_cool:

ta jej matka taka sekutnica, a ona była tam w miare normalne, chociaż każdy facet na nią leciał...no i dupczyła się w potoku jakimś ... ja nie wiem czy bede oglądac, poki co Plotkarę przerabiam oglądałas?