Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orest lenczyk

czy maciej maleńczuk może podobać się kobietom?

Polecane posty

Gość kjdssdnl
To też jest zajebisty kawałek, szczególnie dla osób, które przeżyły coś podobnego i mogą się utożsamiać.. Tak dobitnie i zarazem seksownie oddaje uczucia, przemyślenia.. Aż chce mi się kochać przy jego kawałkach:D http://www.youtube.com/watch?v=teeboDG4YGM&NR=1&feature=fvwp i ten też jest super... http://www.youtube.com/watch?v=u-s7aWM8Re8

Gość kjdssdnl
"W mokrej pościeli miota się, a potem marzy całe dnie, że tylko Ciebie.. chce." Aaaa, oszalałam:D

kjdssdnl, mam 40 lat i uwielbiam mężczyzn tak z 10 lat młodszych ode mnie a starszych od siebie nie traktuję w kategoriach seksualnych - ale z Maleńczukiem poszłabym do łóżka podobnie jak Ty, z tych samych powodów, a "tango libido" jest boskie absolutnie...

Gość a wiesz dlaczego kryminalista?
w Ojcu Mateuszu główny bohater grany przez Polka ma tak na imię. Stąd moje pierwsze skojarzenie :)

Gość kjdssdnl
Ale najlepsze jest to, że obiektywnie rzecz biorąc on mi się nie podoba, nie uważam, żeby był przystojny:D Ale jak zaczyna śpiewać, usiądzie tak charakterystycznie, ten jego głos.. Ciemna sala..Teksty trafiające w samo sedno.. Jest mega pociągający:D

jest brzydki, zmanierowany ale megaseksowny, a tę manierę w jego głosie, nie tylko jak śpiewa, ale również jak mówi, to uwielbiam:-)

Gość a wiesz dlaczego kryminalista?
po prostu ma to "coś" co przyciąga kobiety :)

Gość dziennikarkaaa
a moja szwagierka miala z nim romans;)

Gość takie tam duperele nic więcej
Przecież to ćpun i staruch :(

Gość kjdssdnl
dziennikarkaaa - a ta szwagierka to jakaś ekstra laska? Czy normalna kobieta..:> Czym go do siebie tak przyciągnęła i gdzie go poznała?:D

Gość maciej malenczuk jest seksowny
Ja też chętnie po koncercie bym mu się oddała..:D Niedługo się wybieram i myślę o tym, że gdyby nadarzyła się okazja.. Jestem bardzo ciekawa czy by skorzystał.. Jestem sporo młodsza od niego i myślę, że atrakcyjna, także raczej by nie pogardził..;) No chyba, że jakieś opory moralne typu żona by go powstrzymały, ale mnie nie..;D

Gość dziennikarkaaa
poznala w knajpie, z tego co wiem, ot cyganeria artystyczna; jest piekna kobieta:) ciezko sie jej oprzec.

Gość bleeeee......
bleeeeeeee....bleeeeeeee.....!!!

Gość mi się podoba
O tak, ten jego manieryzm jest bardzo pociągający:)

Gość julka19x
ja bym go nie chciala, z wygladu mi sie nie podoba,co z tego ze slawny i bogaty.

Gość trolllolo
mam 21 lat, jest w wieku mojego ojca i obiektywnie patrząc jest brzydki, ale.... mimo tego jest megasekswny, uwielbiam jego twórczość i ma w sobie niesamowity magnetyzm. Nie wiem, czy poszłabym z nim do łóżka. Gdyby trafiła się okazja na pewno bym się zastanowiła ;)

Gość odrzuca mnie na maksa
ma wszystkie faceta kolesia z których nie chciałabym mieć nic do czynienia brzydziłabym sie nawet windą z nim jechać samo jego istnienie jest gwałtem na moim jestestwie podniecajcie się moimi słowami

Gość egzotyczna dziewczyna
Piękny kawałek, niesamowity, jeden z najlepszych.. Dotyka bardzo głęboko i porusza bardzo poważny temat, w dodatku tak subtelnie a zarazem tak dosadnie ujmuje go w słowa.. http://www.youtube.com/watch?v=d1AtaZdory0 Jak go słucham to przechodzą mnie ciarki.. A Maciej.. uwielbiam go, fantastycznie oddaje emocje, jego wygląd zupełnie nie ma dla mnie znaczenia, podnieca mnie jego całokształt, ten magnetyzm wyczuwalny w każdy zdaniu i ruchu.. Oczywiście, że poszłabym z nim do łóżka;)

Gość malenczuk...
jest jaki jest, zadna z pan nie chcialaby z nim miec romansu. Gra bo gra, ma facet swoj swiat. Narkotyki , alkohol... On sam dla siebie jest BOgiem.. i jest sam. Seks z Malanczukiem? To porazka... mozna go sluchac, ale nie kochac sie.

Skąd wiesz, że seks z nim to porażka i że można go słuchać ale nie kochać się z nim?;)

Gość malenczuk...
bo widac...slychac i czuc. Gosc nie da Ci rozkoszy... moze co najwyzej poscic swoj najnowszy utwor.

Zapewne nigdy tego się nie dowiem, ale pomarzyć można..;)

Gość malenczuk...
marzyc kazdy moze

Gość msnksb
A on nadal jest żonaty?

Gość mentaI cut
brzydal niesłychany