Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nineteenteen19

Powiedzcie mi...

Polecane posty

Gość nineteenteen19

Ostatnio rozmawiałam z kuzynkami,które są w podobnym wieku o sprawach uczuciowych. Dziewczyny były bardzo zaskoczone gdy powiedziałam im ,że nie uprawiałam jeszcze seksu... Myślałam,że to normalne być dziewicą w wieku 19 lat.. Kurcze nie wierzę ,żeby 90% 19-latek miał pierwszy raz za sobą i na pewno nie zaliczam się do mniejszości... a może się mylę? Czy ten świat naprawdę zeszedł tak na psy ,że gimnazjalistkiczy licealistki uprawiają seks z pierwszym lepszym? Czy seks nie jest już pochodną miłości, miłości prawdziwej ,a nie trzymiesięcznego zauroczenia?

Gość karinaKRK
w tym wieku jeszcze nie znasz smaku kutasa? :o

Cześć mam 19 lat, nie jestem dziewicą, oddałam się po 2 latach związku czyli półtora roku temu, nadal z nim jestem i bardzo go kocham. Także wypraszam sobie te 3miesięczne zauroczenie i pierwszego lepszego.Ale to normalne też, że 19latka jest dziewicą. Mam przyjaciółkę, która jest dziewicą, ma chłopaka bardzo długo, ale ona mówi, że nie jest jeszcze gotowa i nie chce się spieszyć i to jest ok. Kto Ci powiedział, że to jakiś wstyd czy coś... prócz Twoich koleżanek.

Gość nineteenteen19
ależ kuzynki nie powiedziały mi ,ze to wstyd ,tylko ,że dziwne...

może miały Cię za większe ziółko ;p albo słyszały jakieś ploty... A Ty co im na to odpowiedziałaś? Jak nie miałaś poważnego związku to z kim niby miałabyś się pieprzyć ? Może dla nich to normalne seks bez zobowiązań.

Gość nineteenteen19
no one mają facetów na poważnie....a ja jeszcze nie byłam w żadnym dłużym związku.... A ta twoja przyjaciółka-dziewica ,która jest od dłuższego czasu w związku to jak długo konkretnie? bo wiesz , długo to pojęcie względne :)

Gość nineteenteen19
*dłuższym związku

Gość nineteenteen19
*dłuższym związku

jakoś 2 lata już będzie.. w sumie to krótki związek, ale większość ludzi zbliża się bardziej bo takim czasie.

Gość rtrtr
skad jestes?

Gość nineteenteen19
"facet to doceni" - taaa ,a sam pewnie nie będzie prawiczkiem...tylko wyszaleje się wcześniej... dlaczego od facetów nie wymaga sie bycia prawiczkiem tylko od dziewczyn? ja jako dziewica wolałabym "to" zrobić z prawiczkiem ,a nie z jakimś przechodzonym towarem... ale czy znajdę 20-22 letniego prawiczka?

dużo jest prawiczków w tym wieku. Ja akurat trafiłam na używany towar, ale on miał kiedyś swoja dziewczynę też niby coś tam poważniejszego, poza tym dużo starszy jest ode mnie. Ale powiem Ci, że o tym się nie myśli. To tylko faceci chcą mieć dziewice. Ale w ogóle jest w tym troszkę sensu bo kobieta zmienia się gdy zaczyna życie seksualne ;/ a kutas jest zawsze taki sam.

Gość rtrtr
ja jestem prawiczkiem,z jakiego woj. jestes?

Gość nineteenteen19
mazowieckie... :P i co z tego? nie jeste tak zdesperowana,żebby szukać miłości prze internet.... a czy to nie jest tak ,że prawiczkowie po 20. roku życia to albo jacyś socjopaci albo nieatrakcyjni, którzy nie poderwali żądnej dziewczyny?

Gość ertrtt
w pewnym stopniu pewnie tak,a duze masz wymagania co do wygladu?

Gość nineteenteen19
no powinien być wysoki (ja mam 170 cm) i w miarę ładny ,a przede wszystkim zadbany :)

Gość nineteenteen19
up