Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Levviatanka

Pogada ktoś? Smutno jakos...

Polecane posty

Moi "przyjaciele" sie wykruszyli... Nie dawno moja najlepsza przyjaciólka sie ozeniła, a jeszcze rok temu nikt by nawet o tym nie pomyślał. Nie przypuszczała tez bym ze bede w piątek wieczór siedzieć sama jak palec i wspominać fajne chwile... Czuje się strasznie samotna...

Gość wwwwwyyy
sądzę, że jak przyjaciółka to jednak wyszła za mąż, a nie się ożeniła. ale co ja tam wiem

Gość Ekhmm ...
przyjacióka się ożeniła?

Gość Ekhmm ...
przyjaciółka się ożeniła?

Gość belerofront..
no i co?

Gość tak na marginesie
takie jest życie ciesz sie że nie jesteś mężatką, nie musić gotować obiadków i zajmować się wstrętnym bachorkiem takie jest życie że kiedyś przyjaźnie się kończą bo każdy ma swoje sprawy, swojego faceta, męża, dzieciaki....i nie ma czasu na bzdety którymi zajmowaliśmy się majac naście lat czy będąc na studiach

Gość kath111
ja tez czuje sie samotna:( mam chłopaka ale on ostatnio woli spedzac czas w innym otoczeniu:( pojechał o 20 bo mowił ze jest zmeczony a teraz z kolegami łazi po dworze:( załamka jemu juz nie zalezy:( moze tylko na jednym:(

sporo jest nas samotnych, mijasz kogoś na ulicy uśmiechasz się, ten ktoś się też uśmiecha a w sercu pustka...

Gość belerofront..
a życie toczy się dalej

mi często zdarza się na ulicy porozmawiać ze starszymi nieznanymi osobami, jakoś same mnie zaczepiają, rozmawiamy o jakiś błahostkach dnia, niby nic takiego a jednak jakoś ciepło się robi.