Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mintlm

pomocy.....facet

Polecane posty

Gość mintlm

witam mam problem w sumie juz sama nie wiem co o tym myslec. poznalam faceta 2 lata temu przez internet, bylo milo spotkania przez jakis miesiac wszystko wporzadku, potem nagle on przestal sie odzywac niby mial miec jakis wyjaz na misje.. ale wkoncu nie pojechal. jakies pol roku po tym zdarzeniu napisalam do niego nie zobowiazujaca wiadomosc co u niego i od slowa do slowa spotkalismy sie, potem milczal przez jakis miesiac potem znow spotkanie i tak w kolko... tak kochalismy sie zeby byla jasnosc. mialam juz tego dosc wiec napisalam mu ze nie chce tak dalej i ze to koniec .. po czasie odezwal sie chcial sie spotkac bylo milo. ciagle pisal mi jak jest zazdrosny itp. mieszka w bielsku białej czyli 70 km odemnie twierdzi ze to daleko. ale do rzeczy tak jest do tej pory spotykamy sie co jakis miesiac dwa trzy... zalezy. ostatnio zaproponowal mi wyjazd wspolny w gory mowie sobie ok czemu nie pojechalam bylo cudownie opiekunczy troskliwy kochany ciagle wtulony ze chcial byc ze mna tutaj i tylko ze mna ze on sie ze mna kocha bo cos do mnie czuje. wspolna noc itd. odrazu mowie nie mamy do siebie num tel. na drugi dzien zaprosilam go i mowie ze napewno nie przyjedzie a ten ze skad wiem ze wlasnie moze przyjedzie... ale do tej pory cisza. co o tym sadzicie? bo ja mam zludne nadzieje pewnie...:/

Gość dssdsdfsdfdfdfdf
chyba pieprzyliscie sie bo kochają to sie ludzie ktorych laczy milosc 🖐️

Gość belerofront..
przepraszam czy to jest prowokacja, kochaliście się i nie masz jego telefonu? to niewiarygodne wręcz

Gość mintlm
pieprzy to sie bez uczucia... a mi na nim bardzo zalezy wiec to chyba roznica... zreszta napisalam ze powiedzial ze sie ze mna kocha bo czuje cos do mnie!!!

Gość mintlm
nie mam jego numeru telefonu owszem bo mi ukradli telefon... i do tej pory kontaktowalismy sie przez komunikator.. ja nie chce wywierac na niego presji zeby dal mi numer a on nie prosi..

Gość pytanie222222
ile macie lat????

Gość mintlm
ja 25 on 28

Gość mintlm
nikt sie nie wypowie? nie prosze o krytyke tylko o wypowiedz na temat sytuacji

Gość mintlm
widze ze nie mozna liczyc na zadna sensowna wypowiedz - rade.

Gość hm............................
No to poważnie i z boku... Może zaboleć :( Nie zależu ma na tobie. Traktuje cię wyłącznie jako laskę do wyruch..ania i to rzadkie, raz na parę miesięcy. Bez zobowiązań i obietnic. Naprawdę, jest to jasne i oczywiste dla wszystkich z boku tylko nie dla ciebie, chyba:( Ps.. gdyby mu zależało miałby twój nr telefonu, gg, e-mail, facebook, nk i wszystko c możliwe, i oczywiście bylibyście już parą... Dziewczyno, szanuj się. Zasługujesz na faceta, który będzie o ciebie dbał i się troszczył:)

Gość mintlm
chyba masz racje.. chociaz nie ukrywam ze mialam nadzieje ze jednak moze cos byc z jego strony skoro co jakis czas sie odzywa.. tym bardziej ze jak pojawia sie jakis facet obok mnie to szalu dostaje... a ja glupia i naiwna mysle ze sie wkoncu zdecyduje.. chyba warto zejsc na ziemie...

dostaje szalu bo sie obawia o konkurencje odnosnie Twojej dupu sorry, ale taka mnie naszla mysla kopnij dziada i poszukaj kogos, kto bedzie Cie szanowal