Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gossip89

Dentysta Bydgoszcz !!

Polecane posty

Gość Gossip89

Pomocy poradzcie mi jakiegos dobrego dentyste w Bydgoszczy . Musze wyrwac zeba . w piatek wyjezdzam za granice wiec musze miec to z glowy.... chodzi mi o osobe kompetentna i nie droga ...

Gość janusz z bydgoszczyy__
nie wiem

Gość van helsing
zakład kowalski na górczewskiej

Gość rotelka28
ja polecam Krainę uśmiechu wybielałam tam ząbki super ;)

Gość uyhjyhjb
ja moge ci jedynie odradzic, lux dent na kijowskiej ! nie idz tam !

Gość live_tommorow
ja też się mogę zgodzić z przedmówcą, moim zdaniem najlepszy gabinet dentystyczny to Kraina Uśmiechu. Nie tylko fachowo, ale też bardzo miło i sympatycznie.

Gość puszekOokruszek
jak ja się wybieram do dentysty to dla mnie bardzo ważne jest to, żeby po pierwsze była fachowa pomoc, a po drugie, żeby atmosfera była przyjemna. Niestety nie przepadam za wizytami w gabinetach, ale staram się o zęby dbać. Szukałam dentysty długo i chyba się w końcu wybiorę do Krainy Uśmiechu jak piszecie, że warto.

Gość eustachy motyka
Polecam lek. stom. Lemanowicz z Centrum Stomatologii na ul. Ku Wiatrakom na Wyzynach. Bardzo fajna, przyjemna i mila dentystka.

Gość wsiozajete
halo halo, planuję się wybrać do Krainy Uśmiechu, skoro tak polecacie moglibyście mi powiedzieć, czy tam robią koronki?

Gość gość
Ciężko jest trafić na dobrego dentystę...albo w każdym razie ja raczej nie miałam do tej pory szczęścia. Ostatnio dostałam od koleżanki namiar na Klinikę w galerii Polna Park (oni się nazywają KSE, na stronie www.kse.dental jest ich cennik). Byłam, sprawdziłam i jestem pozytywnie zaskoczona. W końcu lekarz z podejściem przy którym się tak nie stresowałam jak zawsze i też trzeba przyznać że pan doktor miał wyjątkowo pewną rękę, nie szarpał się, nie trwało to wieki, nie musiałam się wić na fotelu jak piskorz...co było normą w moich poprzednich wizytach u różnych stomatologów.

Gość ssd

Nowoczesną klinikę stomatologiczną masz na Ugorach, mam na myśli KSE – kse.dental. Robią wszystko, od prostowania zgryzu po implanty. Ja akurat do nich trafiłem z leczeniem kanałowym, dopiero teraz będą się zajmować estetyką. Najpierw trzeba było wszystko wyleczyć i poszło gładko.