Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsadsdasa

Czy według Was tydzień na nauczenie się do dwóch egzaminów to dużo?

Polecane posty

Gość sdsadsdasa

Za dwa tygodnie mam dwa egzaminy, a teraz trafiła mi się okazja super wyjazdu i mam dylemat - jechać czy nie jechać...

Ja jak studiowałam na UM to musiałam być gotowa na nawet trzy egzaminy tygodniowo każdy z bardzo dużej ilości materiału ale jak chcesz to jedź :)

Gość sdsadsdasa
W sumie mam 25 rozdziałów do przerobienia... Dużo do zapamiętania

Gość sdsadsdasa
" chyba ze na wyjezdzie bedziesz kuc" Tak zakładam, ale już wiem jak to się skończy ;)

Gość sdsadsdasa
No już sama nie wiem. Sorry, że wam tu truję, ale muszę się poważnie zastanowić bo wyjazd miałabym w niedzielę rano, w super miejsce, w super cenie i z super ludźmi... szkoda przegapić, ale szkoda by było, żebym nie zdała 😭

Gość laalalallalaalalal
No ogólnie mówiąc to tydzień to mało czasu, ale zazwyczaj dla mnie wystarczająco, by zaliczyć na 3.5 lub 4 ;) Na 5 nie ma szans ;)

Gość sdsadsdasa
Chcę tylko zaliczyć :) Są to przedmioty, którymi nie jestem zainteresowana... ;)

Nie ma co się łudzić, ze podczas wakacji bedziesz siedzieć i uczyc sie :D To ostatnia rzecz jaka bedzie Ci się chciało robić zapewne, i zostawisz to na ostatnią chwilę być moze :-P

Gość sdsadsdasa
yatb - no wieeem, to jest właśnie najgorsze. Oczywiście wiesz jaki był plan? ;) Jeden rozdział dziennie... hehehe ;)

Gość sdsadsdasa
Mam wybór - siadam do książek albo pakuję walizki! :D Wiem, że jak nie pojadę będę żałować

Hehe, jak potrafisz sie zmobilizować to tak wyczerpującego wysiłku jak nauka podczas wakacji:-P to jedz, po co potem żałować :D