Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_elka3

PIZZERIA - pomoc ;)

Polecane posty

Gość no_elka3

Witam ! Zastanawiam się nad otworzeniem pizzeri - tylko chciałabym żeby czymś się wyróżniała, macie jakieś pomysły? Co się dla was najbardziej liczy, menu, ceny, wystrój i lokalizacja ?? Będę wdzięczna za sugestie ! Pozdrawiam, Ela

Gość dobra pizza przede wszytkim
:)

Gość pizza musi być dobra i tania
oraz czynna do późnych godzin wieczornych i z szybką dostawą na tel.

Gość mimimimi877
powiem Ci tak - zależy gdzie mieszkasz, w małych miejscowościach jest ten problem że zamowienie pizzy po 22 czy 23 graniczy z cudem, więc ja bym na to postawiła i pod tym kątem sie reklamowała. Bo to też jest ważne, mogą być ulotki, wizytówka w katalogach panoramy firm to też dobra opcja bo ludzie jak mają zamawiać to szukają przez neta. No i może wprowadzić do menu jakieś tortille itp żeby nie sama pizza była.

Gość hierooooo
tak jak pisza, i szybka dostawa - to mnie zawsze wkurza jak czekam godzine i przyjezdza zimna :/

Gość tez mnie wkurza zimna pizza
na która się dlugo czeka oraz to,ze np.po 23 albo nawet po 24 lub poźniej nie mozna zamowic zadnej pizzy bo wszytsko pozamykane.Ale czesto wraca sie z pracy,imprezy np. o polnocy lub 1 w nocy i by sie zjadlo pize ale nie ma skad zamowic,wszystko pozmaykane:(I to nie jest problem tylko malych miast,nawet w tych wiekszych pizzeria czynne sa do gora 23:o

Gość mumumu
1. Przede wszystkim, żeby była po prostu dobra pizza - nie szczędzić składników, dążyć do perfekcji w robieniu ciasta. 2. Dowóz, najlepiej też w nocy. 3. Zatrudnić miłą obsługę-to bardzo ważne! U mnie w mieście (Wrocław) wg mnie najlepsza pizzeria to Party Pizza i spełnia wszystkie te warunki, myślę, że warto się wzorować na lokalach obleganych przez ludzi, wtedy jest szansa na powtórzenie ich sukcesu :)