Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

Komu chce się ryczeć?

Polecane posty

tępa pomarańczo, ktora sie zwiesz glen bbb czy jak ci tam, to ty sie kurwa czytac naucz. napisalam wyraxnie, ze nie chce mi sie wracac do poprzednich postów, a nie, ze nie rozumiem co autorka czy reszta tutaj napisala. ojapiertolę :O

Gość czerwona doniczka
akurat tu sie mylisz blow!!! bo ja sie nie spouchwalam z żadnymi gachami z forum!

ja tam oceniac Staszku nie chcę. Sam wiesz jak u mnie sytuacja wyglada..

Gość czerwona doniczka
jedyny mężczyzna ktorego lubie to offerma

no od razu się cieplej na sercu zrobiło że tylu facetów dostalo po doopie od zycia i teraz siedzą i sie wytrząsają na babkim forum...

Gość to forum zawsze
będzie dla kobiet ja rozumie jak tu czasem wpadnie jakis koles ale jak calymi dniami siedzi tu taki imo czy stachu to to jest nienormalne to tak jakby kumpli nie mieli w realu

Gość IMO13850
blowwww "w sumie to forum już dawno przestało być kobiece..więc to żaden argument..troche taka hipokryzja,bo jakt jakiś facet Wam nie pojedzie albo macie z nim ''dobry kontakt'' to wtedy chooy,żę na kobiecym forum siedzi,nie?" I Ty, Brutusie zdradzasz płeć swoją? :P Mamy wszakże równouprawnienie, czyli faceci won z Kafe, baby zaś mogą być wszędzie. ;)

Gość ile miałaś lat autorko
jak straciłaś dziewictwo ?

Gość IMO13850
lilou_moew "no od razu się cieplej na sercu zrobiło że tylu facetów dostalo po doopie od zycia i teraz siedzą i sie wytrząsają na babkim forum..." Znowu ironia. ;)

Gość czerwona doniczka
ja bardzo bardzo lubie offerme dzis mi powiedzialz ejest z łodzi i wyslal zdjecie swego penisa. takie typy jak staszek moga tylko sikac z zazdrosci bo nie maja w połowie tego co ofermiusz

Gość glen bbb
staszek - chciałbyś żeby ci dała doopy ale wiesz że nie masz szans co nie? autorka może cie zdeptac jak robaka śmieciu

Gość IMO ty akurat stul pysk
dobra skoncz pierdolic i zacznij w koncu myslec 🖐️ fiuucie

Gość czerwona doniczka
staszek z pod monopolu daruj sobie posty pod mym adrsem bo dzieli nas przepasc intelektualna

proponuję żeby wszyscy idioci wzięli doopy w troki i opuscili mój temat. więc wracając do pytania z tematu... kto też ma jakieś problemy , komu sie chce ryczeć? fajnie by było usłyszec ze nie jestem sama :o

Gość staszek za nią zaplaci
bo za darmo żadna nie da hahahahaha

Gość czerwona doniczka
no tak staszek za dupe musiałby zapłacic bo jemu zadna darmo by nie dała, wystrczy popatrzec na jego odrażajace zeby, twarz i posture

Gość IMO13850
"IMO ty akurat stul pysk dobra skoncz pie**olic..." Czemu na hasło "szef" zaraz używasz słowa "pierdolić"? :P blowwww "imo - jasne,przecież każdy tu wie,że jestem 40sto letnim prawikiem" Z wielkimi stopami. :classic_cool:

Gość ile miałaś lat autorko
mi jest smutna że autorka straciła dziewictwo tak łatwo