Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

Komu chce się ryczeć?

Polecane posty

Gość IMO13850
monique3333 "jasne, wystarczy ze szef kiwnal palcem i juz polecialas nadziac sie na jego druta bo to szef, nadziany i przystojny wiec juz o niczym nie trzeba myslec nie? tyle wystarcza. szmata jestes" Zaraz tam szmata... Z pewnością uczucie, aż buchało najprawdziwszym żarem w tym ZWIĄZKU. A że szef pewnie dziany...przecież to NIC nie znaczy w MYŁOŚCI. :classic_cool:

trzeba być naprawdę głupim aby uwierzyć że facet mający dobry status zwiąże się z dziewczynką po liceum. ale cóż... a później pretensje- że każdy facet taki jest. to tak samo jakbym ja powiedział po Twoim przykładzie że kobiety lecą na kasę

Gość eugeniuszremigiusz
kurwa przestancie jechać po lasce sami kurwa dajecie dupy na prawo i lewo a bedziecie tu kogos oceniać ... monique- chuj cie obchodzi jej zycie erotyczne debilko zajmij się swoim ,,, boże kafeteria mnie zaczyna wkurwiać :o

Gość Gdyniski_koołboj
daj adres to gdzieś wyskoczymy słonko, pewnie jesteś niespełniona :)

Gość czerwona doniczka
ja również płacze. mam 19 lat i zmanrowane życie, popełniłam błędy których nie da się cofnąć

Gość Gdyński_koołboj
to popłaczmy razem, ale to nie znaczy, że nie możemy se na żywo popłakać ?

Gość Gdyński_koołboj
lilou to kiedy sie ustawimy na jakiś sexik ? też dawno tego nie robiłem...i płacze :(

Gość Anitaaa90
mi też chce się ryczeć :o znowu popłaczę sobie w poduszkę. Norma :(

Gość monique3333
masz racje, chuj mnie obchodzi jej zycie erotyczne i inne, ale po chuj ona tu przychodzi plakac jak przed chwila bezmyslnie szla sie pierdolic z szefem na pewno duzo starszym i nadzianym, z facetem ewidentnie nie z jej polki!@!!!!!!! i teraz zdziwko ze dala dopy a facet zajal sie kims powaznym a nie latwa smarkula ? nie dosc ze szmata to jeszcze glupia smarkata dziwka !

Gość czerwona doniczka
nie wiem po co udzielaja sie osoby typu -staszek -kutas swiatowida co was to kurwa obcodzi macie taki priorytet zeby koniefcznie kogos pojechac? kazdy ma prawo do bledow, ciekawe czy jak wam sie noga powinie to tez bedziecie tak spiewali

Gość lepiej byc lodziara
staszek spod monopolowego twoje też lodziaro niz takim przegranym prawikiem jak ty 🖐️

Gość IMO13850
staszek spod monopolowego "A poza tym liou, jak nie prowokujesz, co jest bardzo prawdopodobne" Pewnie prowokuje - chociaż i takich 'kobiet' sporo już widziałem...

Gość czerwona doniczka
nie warto im nawet ubliżać autorko bo widac ze to typy którym sprawia satysfakcje ze w poscie wymienisz ich z nicku :/ maja powod do dumy ze jednak ktos ich zauwazył bo w realnym swiecie zero odzwierciedlenia buraki

Gość znudzony.kafeteriusz
niezła akcja to lubię :P

Gość IMO13850
I w myśl zasady "kurwa, kurwie łba nie urwie" zjawiły się OBROŃCZYNIE. :classic_cool:

Gość Gdyński_koołboj
LILOU dawaj ten adres to sie PODMUCHAMY razem i bedziemy szczęśliwi do cholery !

Gość znudzony.kafeteriusz
monique- czytam twoje posty i normalnie jak bym ci chlastną z liscia to byś zamknęła mordę raz na zawsze pieprzona lodziaro

Gość do monique3333
na chooj wchodzisz na jej topik nie podoba się to wypietalaj głupia pizzdo

Gość czerwona doniczka
najwieksza kurrwa i dziwwka meska to ty jestes staszku, wypieerdalaj stad zlamasie do sobie podobnych