Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

Komu chce się ryczeć?

Polecane posty

nie chce mi się po raz 100 pisac ile mam lat i ile lat miałam jak straciłam dziewictwo i ile miałam lat kiedy straciłam pierwszy ząb blabla bla ... :o ja mam problemy a wy mnie dobijacie :/

Gość czerwona doniczka
no i własnie z każdym swym postem dowodzisz jakim jestes scierwszem STASZKU zadne normy sie ciebie nie trzymaja, brak ci elementarnej kultury i dobrego wychowania, kobieta nigdy sie nie ponizy bez powodu, jezeli jzu to widocznie musi miec ciezka sytuacje materialna a ty niestety musisz korzystac z odplatnych usług bo zadna darmo by ciebie nie chciala. myslisz ze jak k9rzystasz z uslug takich dziewczyn to je ponizasz? przystojny, inteligentny mezczyzna nigdy nei ,musialby isc do burdelu chyba ze ciekawosci:))

Gość bendżamin_3434
oswiadczam wszem i wobec - LILOU_MOEW ZOSTAJE NOWĄ GWIAZDĄ KAFE gratulacje :D:D:D

Gość czerwona doniczka
no wlansie autorko to pomijajac to nieprzyjemna dyskusje ile mialas lat jak stracilas dziewictwo ? ja 16 ale zaluje?!!!!!!!!

Gość iksowa
ale jesteście jebnięci :O lilou, łącze się w bólu.

ciezka sytuacja materialna :D jasne.. zazwyczaj to tlyko glupie usprawiedliwienie. prawda jest taka, ze zawsze gdzies znajdzie sie jakas praca. a prostytucja to łatwe, szybkie i duże pieniądze..

Gość IMO13850
czerwona doniczka "...kobieta nigdy sie nie ponizy bez powodu, jezeli jzu to widocznie musi miec ciezka sytuacje materialna..." Czy, aby...no dobra...kimże ja jestem, żebym krytykował czyjąkolwiek ścieżkę kariery. :classic_cool:

Gość hahahahahahahahahahaaaa
staszek spod monopolowego będziesz teraz w szoku, więc przyszykuj świeżą bieliznę. nigdy nie miałem problemów z oczarowaniem dziewczyny. może nie jestem mega przystojny, wygadany, ale były takie które interesowały się mną

IMO13850 Czy, aby...no dobra...kimże ja jestem, żebym krytykował czyjąkolwiek ścieżkę kariery. ano właśnie nikim

Gość czerwona doniczka
tak ale ja pisze o kobietach ktore naprawde maja ceiezka sytuacje , nie ingerujac juz w szczegoly, male dzieci ktorym nie ma co wlozyc do garnka!! a nie o nastoletnich galerianach co sie puszczaja na prawo i lewo za now apare butów

Gość co to to nie
lilou jesteś mądrą i piekną dziewczyną i całe życie przed toba zobaczysz że spotkasz na swojej drodze kogoś w kim sie zakochasz tak na 100% i napewno bedziesz szczęśliwa bo myślę że na to zasługujesz. pozdrawiam i trzymam kciuki :)

Gość czerwona doniczka
celebryci korzystaja z ciekawosci a ty dlatego bo musisz- zasadnicza roznica

Gość czerwona doniczka zmiażdż
staszka:P

Gość czerwona doniczka
autorko naprawde nie martw sie toz eobciagalas szefowi a twoj chlopak wyruchall pol miasta nie stanowi o tragedii!! naprawde!!! tragedia to byla historia edypa ktory ruuchal wlasna matke, nie martw sie

Gość IMO13850
hahahahahahahahahahaaaa "ano właśnie nikim" Bracie! :classic_cool:

nie chcialabym, aby moja matka prostytuowała się, tylko po to, aby zapewnić mi dobry byt. czułabym po czymś takim do niej obrzydzenie, jesli kiedykolwiek bym sie dowiedziała. moze i jest ciezko, ale na pewno kobieta znalazłaby jakas inna pracę.

Gość brat Offermy
lou jesteś mądrą i piekną dziewczyną i całe życie przed toba zobaczysz że spotkasz na swojej drodze kogoś w kim sie zakochasz tak na 100% i napewno bedziesz szczęśliwa bo myślę że na to zasługujesz. pozdrawiam i trzymam kciuki wykurwiaj stąd pseudo pocieszycielko strapionych..

IMO13850 Bracie! marzenia złamasku :)

Gość mychaaaaa13t2
lilou jesteś koorwą , staszek jesteś choojem możecie podać sobie ręce

Gość czerwona doniczka
ten poprzedni post to podszyw!!!! ja rowniez bym tego nie chcialo, ale nie mnie oceniac bo sa naprawde przerozne sytuacje w zyciu. ostatnio b pózno leciał bodajże na TVP 2 film CÓRY GRZECHU, historia przedstawiala losy rosjanek, ktore przyjechaly sie po polski prostytuowac. najpierw z musu a pozniej z wygody. Kobieta - piekna, 32-33 letnia prostytuowala sie a jej nastoletnia 17 letnia corka o tym wiedziala i naklaniala ja do tego!! mowila zej a podziewia!! to było chore i nie o cos takiego mi chodzi

Gość brat Offermy
stracić dziewictwp ze starszym o 2 dyszki faciem... brawo autorko jesteś zajebistym pokemonem...

Gość czerwona doniczka
bracie offermy wypierddalaj migusiem do lozeczka, dzieci powinny juz spac

podziwiała ja, bo widocznie nie wychowywała się w normalnych warunkach, a cos takiego bylo dla niej sytuacja na porządku dziennym, wpojone miala od wczesnych lat, ze nie jes to dla kobiety upokarzająca praca. boze.. co tu do podziwiania. to smutne, a nie godne podziwu..

Gość brat Offermy
bracie offermy wypierddalaj migusiem do lozeczka, dzieci powinny juz spac to co ty kurwa jeszcze robisz przed monitorem... autorko dobrze ci tak... przejebałaś sobie życie własną głupotą...