Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

Komu chce się ryczeć?

Polecane posty

Gość wypi
ierdalaj pustaku, co tips ci sie złamał?:O

Gość krystyna z giżycka
mi sie nie chce ryczeć, ale chętnie posłucham dlaczego Tobie :)

Gość ertrtt
co sie stalo?

Gość mala taka mala
mi tez sie chce... po raz kolejny zrobiłam z siebie kur-wę...

napewno nie macie tak słabo jak ja... ja mam całkowicie POSRANE życie i to od jakiegoś czasu... kurva chce się cofnąc do podstawówki poza lekcjami nie miałam żadnych problemow :o 😭

Gość ojeju pewnie
chlopak cie rzucil, straszne

Gość wypi
załoze sie, ze to jakies denne problemy :O jakies głupstwa :O niektórzy maja gorzej :O duzo gorzej :O

Gość krystyna z giżycka
jeju nie bedziemy sie licytowac kto ma gorzej ;) pisz

Gość bójcie się kurki
Mnie cjhce się śmiać :O

Gość wypi
pewnie sie nie dogaduje z facetem, albo seks ma zły :O durnowate problemy gówniary :O 🖐️

Gość wypi
ludzie nie maja co do garna włozyc, maja parchy i wszy z brudu i biedy, czarnoskore dzieci głoduja, umieraja z głodu, w niektorych domach panuje patologia, przemoc fizyczna i psychiczna, alkohol, narkotyki, libacje!!!!! NO CO MASZ DO POWIEDZENIA WSTRETNA MALOATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???

miałam piękne kolorowe życie byłam młoda i szczęśliwa i miałam wspaniałe perspektywy na życie i ambicje. planowałam żyć jak brad i angelina i nie przejmować się problemami które mialy nie istnieć. wszystko zmieniło sie od kiedy skończyłam liceum i zatrudniłam sie do durnej pracy. marzyłam o tym aby piąć się po szczeblach kariery . miałam wspanialego chlopaka i przyjaciolkę. któregos pięknego dnia dowiedziałam się że moj chłopak jest choojem i przelecial moją przyjaciólkę a oprócz tego pół miasta. przyjażń się skonczyła miłość także. w pracy dobrze dogadywałam się z przystojnym i seksownym szefem. nasze stosunki przerodzily się w romans. ja nieświadoma niczego zaangażowałam się w cudowny związek z szefem po czym okazało się że moj luby ma narzeczoną w innym mieście i planuje z nią od dłużsszego czasu ślub. wszystko się posypalo , zwolniłam się z pracy i od miesiąca z rozdartym sercem codziennie wieczorem topie smutki w alkoholu rycząc w poduszkę i smarkając w rękaw rozmyślając nad tym jaką tępą strzałą jestem i jak bardzo posrane jest moje życie...

Gość nslhnoseiry
no chyba zartujesz :D

Gość wypi
NO FAKT TRAGEDIA :O PORYCZAŁAM SIE NORMALNIE :o

wypi - jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie wypowiadaj ale to nie ciebie wytykają palcami i to nie ty straciłes przyjaciółkę i to nie ty masz pecha w milości więc wypier..... :o

ok. przekonałaś mnie. masz gorzej. łączę się w bólu. wszystko przeminie zobaczysz.

Gość monique3333
hahaha:D:D głupia dziewka, dajesz tyłka kazdemu na prawo i lewo i dziwisz sie ze traktuja cie jak szmate ?

Gość jestes jak kazda szmatka
a myslalem , ze jestes troche inna , szmata :o

koorwa jak każdemu debilko- z chlopakiem chodziłam 1,5 roku i byłam w nim zakochana a z szefem tez byłam w związku fakt krotkim ale sie nie krylismy z tym bo myslałam że nie ma nikogo ten cwel mnie oszukał więc jedyne co mam sobie do zarzucenia to to ze jestem tępa że ufam facetom... na stos z nimi :o

Gość IMO13850
staszek spod monopolowego "A jednak. kiedyś sama pisałas że szef chce Cie przelecieć, że go za to nie lubisz. a wyszło jak zawsze. " A spodziewałeś się czegoś innego?

Gość monique3333
jasne, wystarczy ze szef kiwnal palcem i juz polecialas nadziac sie na jego druta bo to szef, nadziany i przystojny wiec juz o niczym nie trzeba myslec nie? tyle wystarcza. szmata jestes