Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taylor momsen fanka 92

Chcę dać córeczce na imię Taylor czy urzędasy każą mi zapisywać to Tejlor albo

Polecane posty

Gość popa234
z takim wiesniackim imieniem bedie sie wyrozniala jak cholera

Gość popa234
a dzieci nie lubia 'innych' i bedzie jej trudno nauczyciele zreszta tez beda sie dziwic

nazwisko póki co mam brzmiące dość...ehem żydowsko (końcówka baum - ) ale planuje zmienic

Gość a kto to był czy jest ta
taylor swift i ta druga? Bo nie wiem, a magicznego wieku 30 jeszcze nie przekroczyłam, więc nie jestem dinozaur ... Może ktoś mnie oświeci.. A tak swoją drogą, zauważyłam, iż (nie generalizuję) często dziwaczne i nie z polska brzmiące imiona dają dzieciom ludzie : młodzi, niewykształceni - którzy myślą, że zapewnią w ten sposób dziecku "lepszy start" a tymczasem są postrzegani, no nie ukrywajmy jak patologia, albo przynajmniej osoby z lekkim niedorozwojem intelektualnym. A nie ma ładnych, mniej dziwacznych imion? Np: Zosia, Hania, Stefania, Michalina.... Albo z takich bardziej fikuśnych, ale ciągle jednak "przyzwoitych" : Diana, Laura, Wioletta, Nina ;) Złe?

nie kryję się z tym brakiem doświadczenia, skończylam tylko liceum... Taylor MOmsen to aktorka - z gossip girl a Taylor Swift to mmmm piosenkarka ma super utwory np. Love story... moja piosenka i mojego ukochanego kocham to :(