Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaa20ell

MOJE WŁOSY, CZY COŚ IM POMOŻE.. ???

Polecane posty

Gość ale wax to nie treatment wax
Szamnka ja pierdole, teraz ro nbue zalamasl :D najpierw piszesz ze kazdy produky konsulyujesz z chemikiem wordziniie czy farmaceuto czy boh wie kim a teraz polecasz jakies avonowe gowno, przeciez wiadomo ze avon to kurwa badziew jakich malo hahahah zaprzeczasz sama sobie

nie przejmujcie sie, to ze studiuje nie znaczy ze studia ukonczy ui dyplom zdobedzie :classic_cool:🖐️

Gość ashfjehfajsfhoqwiuefhqwef
brunetka nie scinaj wlosow, one same sie skrusza, bedziesz chodzic z krotkimi i czekac wiecznosc az ci odrosna. zainwestuj w dobre serum i dobra prostownice i nie scinaj szkoda wlosow. 🌼

to chyba ironia? jak można nie ścinac włosów tylko czekac az się skruszą :O? przecież to męka dla włosów, o wyglądzie nie wspomnę... połowa mi przecież nie odpadnie, tylko koncówki.. więc muszę je ściąc.

jak nie obetnie to beda sie kruszyc i kruyszyc wyzej, wiec musi obciac do tej wysokosci gdzi esa w miare zdrowe

zetnę je choc pewnie bedę przeżywac męki ... :o bo ja zawsze miałam długie.. wysmuklały mi twarz.. a teraz?? zrobie się okragla na buzi..

opierdo;l sobie na łyso

Gość e-salem.pl
Myslę, że obcięcie włosów pomoże tylko na krótki czas. Grunt to znaleźć odpowiedni szampon i odżywkę, która pomoże w prawidłowym wzroście włosa. Polecam szampon z naturalnymi składnikami. Zapraszam do mnie, gdzie znajdziesz szampon, który rozwiąże Twoje problemy; http://e-salem.pl/p895,femiglandin-gla-e-szampon-dla-mocnych-i-blyszczacych-wlosow.html

Gość Ganta
Nie masz argumentów? Powołaj się na blond kolor włosów :O Nie zapomnij wspomnieć, że studiujesz.

Gość lucky twica
tabletki merz special na wypadnie, ampułki radical i placenta na zmiane raz w tygodniu po jednej maska wax nakładana na conajmniej 3/4 godz na to reklamówka i ręcznik szampon dziecięcy