Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejaho

nie zwracam uwagi na kobiety

Polecane posty

Gość hejaho

i czuje sie przez to lepszy bo wiem ze jak taki brzydal jak ja oleje piekna kobiete to ona sie zalamie skoro nawet nie potrafi zainteresowac swoja osoba takiego osobnika.samoocena na pewno spadnie o te kilka procent i to jest kurwa piekne. takie szmaty sa ignorowane, traktowane jak powietrze. im ladniejsza, tym bardziej poazuje swoja wyzszosc i obojetnosc. ostatnio sobie przechodzilem ulica, podeszla do mnie jakas kobieta, patrze ze ladna, ona spytala o droge, ja jej powiedzialem tylko "twoj pech ze nie wiesz" i usatysfakcjonowany odszedlem. z takimi trzeba krotko

A ja myślę, że nie interesują się Tobą nie dla tego, że brzydki jesteś, tylko dla tego, że zwykły frajer z Ciebie....

ha ha tak se tłumacz :D wyrazasz wyzszosc ze sie nie spojrzysz ha ha :D dobryś , taka nawte by nie chciała zeby brzydal na nią spojrzał bo takiego trzeba spławic grzecznie :D

Gość dddddd
Lomu Lubię to !

Gość hejaho
hehe gdyby ktoras mnie tak nazwała..nie patrzyłbym po prostu tylko raz kozie smierc jak to mowia

Gość dddddddddddddddd
qrwa, gostek ,jak czytam takie wypociny to rzygac mi się chce... byłeś sam, jesteś sam, będziesz sam.. to tyle

Gość hejaho
chamski dla kurew. uwazam ze same sobie zgotowalyscie taki los. ja jestem tylko produktem.

Gość hejaho
ale to ze jestem sam to mnie nie boli. ja sie tym napawam.lubie nienawidziec. tym sie karmie

jak to mawia mój szef, kiedy trafiamy na nieprzyjemnego klienta: kto się chujem urodził - chujem umrze...

Gość fj,gmg nj
hhe to ty myślisz, że wzystkie ładne baby chcą być oglądane- I OCENIANE przez obcych fagasów?? Odbiło ci?? jak sie na mnie facet(baba) nie gapi na ulicy to ja sobie myślę-oooo, rzadkosc w Polszy, kulturalna osoba.

Gość fj,gmg nj
bo normalny człowiek nie wgapia sie w innych jak ich nie zna!

Gość hejaho
haha sam pracuje w obsludze klienta i uwierz ze dziendobry, dowidzenia, dziekuje czy usmiech nie sa mi obce. nawet w stosunku do kobiet. ale musze grac by przezyc. takie zycie. oddzielam siebie od pracy to ze polaczki sie gapia to niestety nasze narodowe kalectwo. powinno to byc karane jesli ktos gapi sie dluzej niz 2sek

Miałem kiedyś sytuację, że w autobusie gapiłem się na śliczną dziewczynę z pół godziny. Zanim wysiadła, podeszła do mnie i dość agresywnym tonem warknęła czemu się na nią gapię. Powiedziałem, że jest najpiękniejszą dziewczyną, jaką w życiu widziałem. Mruknęła tylko "aha" i wysiadła. Wstyd mi się trochę zrobiło, bo rzeczywiście gapiłem się na nią bezczelnie, ale naprawdę była przepiękna

Gość hejaho
nie chodze takze na imprezy a to dlatego by nie prowokowac jakis niedwuznacznych sytuacji. gdybym zostal przez jakas szmate dotkniety, chocby przez przypadek, to bym sie chyba na nia wyzygal. wysypka by mi wyskoczyla od razu. i tak wystarczy ze musze z kobietami obcowac w pracy, na ulicy, w tramwaju czy w koeljce w sklepie. ta ich obecnosc..naprawde gdyby nie bylo kobiet byloby na swiecie po prostu spokojniej. bez wojen , konfliktow. pelna harmonia

Gość hejaho
nie gapie sie na kobiey. nie chce ich dowartosciowywac

Gość fj,gmg nj
nomalne kobiety s.rają na takie uliczne dowatościowania... Po to się ma swojego faceta.. gapienie się pow. 2 sek powinno być karalne, zdecydowanie. wobraź sobie, że jestes baba- mijają Cię inne baby, obcinają, oceniają i próbują się do ciebe "porównać". A Ty akurat wyglądasz jak ostatni obesraniiec-masz dres i związae, skołtunione włosy.. A i tak się gapią.. widać to na wylot. same puste pierdziochy na naszych ulicach.brrrr One stroją się jak idą na zakupy ... nie Ty jeden ludzisk nie lubisz

Gość hejaho
jak kobieta sie gapi na inna kobiete ...ja tego nie ogarniam. ja wiem ze sie porownuje ale bez jaj. przykladowo ide ja , obok dwie kobiety. naprzeciw idzie kobieta i an kogo sie gapi? na kobiety. tu nie chodzi o to ze ma sie na mnie gapic ale ze na kobiety? jest pelno takich lesb co lesbami pewnie nie sa. brzydze sie takimi

Gość czy ty jestes psychopata?
skoro pracujesz w obsludze klienta to powinienes tez wiedziec,ze dzien dobry jest prawidlowo napisane a nie dziendobry. albo cie jakas kobieta skrzywdzila albo jestes gejem,moze jestes psychicznie chory a moze poprostu sie dobrze bawisz piszac takie rzeczy z tego co wiem to w obsludze pracuja przystojni mezczyzni,moze jestes zakompleksiony i tylko napisac o tym potrafisz takie rzeczy a nie odwazylbys sie tego powiedziec.dla mnie jestes tchorzem,frajerem,popaprancem poprostu cos z toba nie tak dobrze sie bawisz?hmmm spotkalam sie juz tutaj z topicami,ktore byly wymyslane i specjalnie ubarwiane a ludzie sie wczuwali i pisali

to,ze kobieta patrzy na druga kobiete to jest normalny odruch,bo w ten sposob sie porownuja i to jest odruch. musisz dobrze grac skoro tam jeszcze pracujesz

Gość fj,gmg nj
oj tam chłopak ludźmi przemęczony i tyle. a z babami tak jest- to suki są bez kitu. Znam ich ze 300 i mam 3 wartościowe przyjaciółki. reszta-samce, co by sie wygryzly co do nogi gdyby mogły.Zawistne i podłe. I dziwnym trafem te fajne co znam to wszystkie zjawiskowo piękne są... Nie zajmują się dupereami, nie są puste.

na takim stanowisku musisz ze tak powiem byc tez troche psychologiem a ty tu wyjezdzasz nie rozumiem tego,tamtego nie ogarniam to co ty tam robisz?

Gość fj,gmg nj
nd odrchami się panuje! jak ci się srać cce to eż ścągasz odruchowo nachy? Sorry- w cywilizowanch kajch się TAK nie gapią! A jak w ogóle to króciutko. Rzut oka i koniec. tu? Co wy baby chcecie wypatzeć? go... wam to da!

no coz uogolniac nie mozna ,bo ja moge tez cos nie milego powiedziec o panach

Gość hejaho
no i co sie czepiasz pisowni? z onetu sie urwałas? nie chce mi sie wszystkiego poprawiac,pisze szybko po prostu. zadnym gejem nie jestem. kobieta mnie nie skrzywdzila tylko kobietY.moglbym o tym napisac co nie co. tu nie ma nic wymyslonego. nic sie samo w mej glowie nie zrodzilo. psychiczny stalem sie dzieki wam i pisze to z pelna swiadomoscia. gdybym nie mial w sobie zahamowan skonczylbym w wiezieniu. a ja chce zyc spokojnie ograniczajac kontakty z kobietami do minimum. w pracy traktuje je jako klienta - tak ogolnie, bez podzialu na plec. poza praca po prostu nie zwracam uwagi. jednak czasem sie napatocza pod nogi. dzis na przyklad podnioslem ksiazke ktora wypadla z rak jakiejs kobiecie. zrobilem to automatycznie choc powinienem byl ja odkopnac. niestety jak juz wpsomnialem wczesniej - zaraz by sie rzucilo stado obroncow za dyche, zapienionych, gotowych oddac zycie za kobiety. frajerzy hehe

jak twoje przyjaciolki sa na takim poziomie jak ty to napewno sa bardzo madre i bystre chlopczyku tylko sie juz tak nie denerwuj,bo ci zylka peknie

nie czepiam sie pisowni tak mi sie rzucilo w oczy no to troche mi naswietliles a moglbys podac jakis przyklad?bo bardzo jestem ciekawa co te suki ci zrobily

jesli sie juz tak wypowiadasz ostro to przydaloby sie jakis przyklad podac,fakt

Gość fj,gmg nj
ty chyba jestes jedna z tych zawistnych pasztetów. Gapieie się na ładniejsze nic ci nie da. zmarszczek najwyżej dostaniesz. Jak można być takim pustym, żeby udawać, ż to "odruch' . Nad odruhami się panuje prymitywie. Pracuj nad sobą jaskiniowcu....a hejaho? Niech sobie nie lubi bab jak nie chce ! Jego brocha.