Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmam, dosc zycia

co sadzicie o takim facecie???

Polecane posty

Gość mmmmam, dosc zycia

owszem byl kochany, slodki, czuly, opiekunczy, byl moja podpora i ostoja ale: -to on dyktowal warunki, wszystko musilalo byc po jego mysli -czasem nie wiedzilaam kiedy wybuchnie, czepial sie takich noralnych blahych rzeczy, ktore dla normalnego czlowieka bylyby ok -ciagle mnie sprawdzal i kontrolowal, sprawdzal moj tel szukajac smsow lub podejrzanych numerow(ja nigdy nie sprawdzilam jego telfonu, bo mu ufalam) -dzwonil do mnie i sprawdzal z kim jestem i gdzie, jak np powiedzilam ze jestem w busie jade do pracy to on "cos cicho, nie klamiesz mnie" -raz poszlam do maca bo nowe lody weszly i za jakis czas mowie mu ze trzeba sie przejsc razem bo jadlam nowe lody i sa pysze, a on na to "jak to bylas w macku? z kim? sama? cyz aby napewno" -ciagle staral sie doszukac dowodow na potencjalna zdrade -wszystko musialo stac w kuchni czy sypialni tak jak on uwaxal, gdy polozylam sol na gorna polke zamiast na dolna natychmiast mnie popawial -zawsze powtarzal "w moim domu bedzie tak i tak" w moim domu bedzie tak i tak, u mnie w lozku sie nie je, u mnie w samochodzie sie nie je... -nie moglam miec kolezanek, o kolegach juz nie wspomne, bo po co mi kolezanki jak mam jego, "kochanie chcesz isc na piwko z kumpela, a wiesz po co sie chodzi do pubu - wyrwac kogos, absolutnie nie mozesz" takich sytuacji bylo jeszcze wiele, teraz to do mnie dociera ze on ma problem sam ze soba i to powazny, z brakiem zaufania i trzymaniem kobiety pod kloszem

Gość mmmmam, dosc zycia
ja wiem z czego to wynika: jakies 6 lat temu zostal bardzzo zraniony, odkryl zdrade kobiety z ktora byl 3 lata, cierpial bardzo, sledzil ja, odkryl na poczcie maile potwierdzajace jej zdrade od tego czasu nie ufa kobietom pamietam jak kiedys cos zartowalismy o hasle na poczcie i powiedzial ze JESZCZE go nie zna