Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika123456

JESTEM NO-LIFEM

Polecane posty

Gość Marika123456

Przesiedziałam dziś znowu 14 godzin przed kompem. Gram, albo siedze na necie. Nie mam marzeń. Nic mnie nie obchodzi. Mam niecałe 20 lat. Ciesze sie, że dzień zleciał i odliczam do śmierci. Ma ktoś podobnie?

Gość no to zapalmy Mu świeczkę
nikt się nie przyzna :D tu same full wypas laski :D jak tyle siedzisz to wiesz poszperaj z zarabianiem w necie itepe

Gość szef boga
Nie sraj ogniem. Mam kumpla, który przesiedził 8 lat w anclu a jak mu powiedzą, że i dzie siedzieć to wywala na nich fujare

20 lat, więc pewnie studentka, albo bezrobotna maturzystka ;) A tak serio. To wszystko z nudów. Też tak miałem. To przechodzi, kiedy znajdzie sie kilka rzeczy, które oderwą Cię od ponurych myśli :D

Gość wytlumaczcie mi to bo moze za
i to mi sie podoba!

Gość Dr Dyrektor com
Brawo!Uświadomienie sobie swej choroby w aspekcie psychospołecznych stanowi niejako pierwszy i bardzo ważny krok do tego by z niej wyjść.Podobnie jest z innymi uzależnieniami i dysfukcjami społecznymi. Aby jednak nie zniweczyć tego co już w związku z tym osiągnęłaś musisz zrobić następny krok i podjąć z tym walkę. Podporą dla niej będzie stosowna motywacja a być może i terapia w szerokim rozumieniu.W tym wg musisz nawiązać kontakt osobiście z jakimś specjalistą i pamiętaj-nie poddawaj się albowiem real czeka na Ciebie z szeroko wyciągniętymi dłońmi wołając-Come!Come to me-with me and for me and let's life!