Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coconatowa

boje sie huraganu

Polecane posty

Gość coconatowa

kupilam wode, jedzenie i czekam....boje sie wogole zasnac dzis:( pocieszcie

Gość szef boga
chyba w ustach sosie herosie. tam śa dopiero huragany

Gość coconatowa
tak...i naprawde to co sie dzieje w sklepach i "na miescie" to jakas masakra:( wrocilam z pracy, pbkupilam sie w wode i zarcie i zastanawiam sie jak to bedzie..,az strach zasnac naprawde... pare dni temu pierwszy raz w zyciu poczulam jak ziemia sie trzesie a teraz Irena...tez pierwszy raz w zyciu....jestem jakies 4 godz od new york wiec tu uderzy jutro ok poludnia ale ja sie boje wogole zasnac....chyba sie schowam pod lozko jak sie zacznie:(

Gość czeko czeko lada
nic sie nie boj, my nie robilismy zadnych zapasow, jutro tylko ugotuje wiecej jedzenia. Spodziewam sie tylko intensywnego deszczu i wiatru, to wszystko.

Gość padam na ...
w Polska to od Berlin do Warszawa idzie znowu front, i koło Radom pewnie znowu trąby będą ;)

Gość coconatowa
i tak sobie mysle ze jak pradu nie bedzie to mi zarcie wyplynie z lodowki...moglam puszki kupic...ah ten stres.... mosty zamykaja, glowne highways tez....jakby miasto umieralo...nie zycze nikomu tego strachu

Gość coconatowa
dzieki czeko lada...mam nadzieje ze na deszczu sie skonczy

Gość czeko czeko lada
Napelnij sobie butelki i garnki woda, a nad ranem po prysznicu cala wanne. Przyda sie do mycia rak, czy przelewania muszli. Namroz jak najwiecej kostek lodu (juz zamrozone pakuj w ziplocki), przydadza sie pozniej do ochladzania lodowki na pare godzin, gdy prad siadzie. Jesli masz coolera, napakuj go w razie braku pradu kostkami lodu i wloz, co powinno byc zamrozone. Ja sie tylko martwie o okna, akurat jestesmy na gorce i boje sie, ze wiatr je nam wywieje. Napisz, jesli bedziesz mogla!

Gość szpinakowy
ja tez

Gość riuoewvn
w jacksonville przeszla obok dzisiaj rano, bardzo wiało i padało, a z tego co widzialam w tv to i tak bylo daleko. bylo tez ciemno. nic sie nie martw, nie pierwszy nie ostatni. nie macie takich okiennic ktore sie zaklada przeciw huraganowi?

Gość gdzie bedziesz czekac?
oni teraz spia, albo...:(

a niech ich jasny szlag trafi. Amerykanie sobie zasłużyli na wszystkie nieszczęścia jakie ich spotykają.

Gość my w radom
się nie boimy. Kupiliśmy wodę, Kosztowniak nam kazał (to taki nasz Bloomberg). W ziplockach mamy 17 kg czarnej porzeczki. Przetrwamy :)

Gość mama ma nowe kaloryfery
I jak? U mnie w NJ tylko kropi, w nocy troche podmuchalo.

Gość taki huragan
w porównaniu z pakistańskimi sąsiadami to jest NIC!