Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkanacalego

podczas ciąży wogole mi nie rośnie biust:(

Polecane posty

Gość zalamkanacalego

naprawde mam bardzo maly biust( mis. A, a nawet mniej:(:(, czy jest szansa aym "jakoś" karmila moje maleństwo?

wielkość biustu nie ma wpływu na ilość pokarmu, więc się nie stresuj na zapas.

Gość zalamkanacalego
naprawde??więc są szanse,że moge karmić dzidzie piersią?????

Gość chrumczak
Ja też mam mały biust. W ciąży tylko lekko nabrzmiał. Prawdę mówiąc nastawiona byłam na karmienie mlekiem modyfikowanym, bo podobnie jak Ty obawiałam się, że mleka nie będzie. A tu proszę jaka niespodzianka - syn ma 7 miesięcy, a ja nadal karmię. Nigdy nie musiałam dokarmiać małego, a wszyscy się śmiali, że muszę mieć śmietanę w piersiach, bo rośnie jak na drożdżach. Nie liczy się wielkość piersi, ważne, żeby dziecko od początku dobrze chwyciło brodawkę i nauczylo się poprawnie ssać, a mleczka nie zabraknie.

Gość apulina
dokłądnei wielkosc piersi nei ma znaczenia ja mam wielkie cycory a mleka nie miałam wogóle prawie dziecko ciągle było głodnie także duże cyce to tylko tłuszcz a wiele dziewcyzn kóre mialy cycuszki maleńkie takie cynamonki super karmiło do 1 roku swoje dzieci

ja jestem w 35 tc. zawsze miałam miskę A, cały czas noszę te same staniki, są tylko odrobinę bardziej wypełnione, nie leci mi też żadna siara ani nic takiego, więc luz :)

Gość zdesperowana 7900000
też miałam przed ciążą a i w ciąży a (tylko ciut pełniejsze) po porodzie zero mleka przystawiłam raz malucha do cyca i na drugi dzień miałam wodospad mleka i przewielkie cycki wkładek laktacyjnych nie nadążałam zmieniac tak ciekło. także głowa do góry

Gość zalamkanacalego
dzieki dziewczyny, obyscie mialy racje.)