Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaOna22

Dziewictwo w wieku 22 lat.

Polecane posty

Gość zrozpaczonaOna22

Mam 22 lata i jestem dziewicą. Poznałam niedawno fajnego chłopaka, spytał się wtedy czy jestem wolna i dlaczego nie mam chłopaka. Ja wstydziłam się powiedziec, że w takim wieku jeszcze nie mialam nigdy chlopaka i odpowiedzialam, ze po ostatnim nikogo nie szukam. Wiec zaprosil mnie na impreze, spotkalismy sie 4 razy i za 5 chcial sie ze mna przespac, powiedzialam ze to za szybko, bo bylo mi wstyd ze sie wszystko wyda, ale w sumie chcialabym miez juz ten pierwszy raz za soba. Ostatnim razem jak poznalam innego chlopaka, bylo tak, ze bardzo mi na nim zalezalo, spotykalismy sie 3 miesiace, ale kiedy mu powiedzialam ze jestem dziewica, to sie odsunal i juz sie nie odzywa. Czy dziewictwo to wstyd w takim wieku? Wogole tez troche sie wstyde bo mam bardzo maly biust, nawet nie miseczka A. Co robic? Dajcie jakies porady.

Gość na granicy
ja będąc chłopakiem z chęcią bym zaliczył dziewice... Jesteś ciasniejsza... :) Niewiem czemu ten ostatni koleś uciekł :)

Gość na granicy
byc moze on był prawiczkiem i bał się bardziej od ciebie...

Gość na granicy
jeśli chcesz mogę Ci pomóc z tym pierwszym razem... Bedziesz na pewno zadowolona...

Gość aknaaa
wiesz, tu nie chodzi o żaden wstyd. wiele dziewczyn pewnie żałuje swoich wcześniejszych decyzji. pomyśl skoro odsunął się od ciebie jak się dowiedział, to myślisz, że gdyby sytuacja była inna to bylibyście teraz razem? nie sądzę. to nie jest na tyle ważny aspekt, który decyduje o tym czy ktoś przy kimś zostaje czy odchodzi. jeżeli jest dobrym człowiekiem, ma szacunek do siebie i do ciebie, wręcz powinno mu to pasować, a na pewno nie robić z tego problemu. mógłby cię rzucić po fakcie, a dopiero wtedy źle byś się czuła sama ze sobą. przyjdzie i twój czas. graj w otwarte karty po co kłamać. jeśli facet wyjdzie z taką inicjatywą nie opowiadaj mu historii o jakichś wcześniejszych chłopakach itp. itd. powiedz wprost, że nie jesteś na to gotowa, bo jesteście ze sobą zbyt krótko, a biorąc pod uwagę fakt, że wcześniej z nikim nie spałaś obawiasz się i nie jest to dl;a ciebie komfortowa sytuacja. zobaczysz jego reakcję, jak mu zależy poczeka i zrozumie. 3maj się ciepło

Gość zrozpaczonaOna22
aknaa widze, ze mnie rozumiesz ;) dzieki za rade. Po prostu boje sie, ze on przespi sie ze mna i potem juz zerwie kontakt. Tamten pytal sie mnie dlaczego do niczego nie doszlo z poprzednim chlopakiem...chyba chlopaki mysla, ze jesli dziewczyna w takim wieku jest dziewica to jest cos z nia nie tak.

Gość grzia
to żaden wstyd...bo niby czemu? bo nie pzrespałaś się z pierwszym lepszym, gdy on chciał? jak pisze aknaaa...bądź szczera z tym chłopakiem...jak mu zalezy to poczeka i zrozumie... jeśli cię zostawi pokaże że ejst gówniarzem i chodziło mu tylko o jedno...zatem nie wart ciebie... czasem warto poczekac na właściwy czas, na właściwą osobę...a nie isć do łóżka bo ktoś inny tego chce...albo by mieć to za sobą... szanuj sie dziewczyno...i pamiętaj że twoje poztreby są równie ważne, a nawet w tym przypadku ważniejsze od tego co chce facet z którym się spotykasz... jeśli on tego nie doceni...niech idzie w diabły... powodzenia...

Gość majormały
ja tam bym sie cieszył na twoim miejscu że nie jestem szmatą, a jak gość od razu chce sexić to trwałego związku z tego nie bydzie :classic_cool: