Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko67969979879

Pytanie dla Kobiet

Polecane posty

Gość pytanko67969979879

Witam, Mam dla kobiet jedno pytanie które mnie bardzo interesuje. Wyobraźcie sobie taka sytuację: Dziewczyna spotyka się z chłopakiem który jej się bardzo podoba, spotkanie przebiega bardzo miło, a on jej na koniec mówi że ma dziewczynę, Czy to co usłyszy może odżucić tą dziewczynę od tego chłopaka którego dopiero poznała czy może sprawi że nie podda się i będzie walczyć ?

Gość ja pani wasza
a ksiazki juz do szkoly spakowane

Gość n hk,uk.,uk.u
To dlaczego ten chlopak spotkal sie z ta dziewczyna? Co nim kierowalo ?

Gość niewiadomkaa
Ja tak miałam. Powiedzialam mu, że ja na trzeciego w związki się nie pakuje i nie będziemy się spotykali. Tylko on na tym spotkaniu to próbował mnie przytulać i złapać za rękę:/ Faceci są okropni czasem.

Gość Victorinoxxx
A co jakby powiedział, że ma żone, ale jej nie kocha? Dałybyście mu?

Gość zyttttwwwwwwww
nikt nie napisał że on się umówił na randkę. Po prostu spotkał się z dziewczyną. Z koleżanką to nie można już się dobrze bawić ?

Gość Victorinoxxx
Ale odpowiedzcie na moje pytanie?

Gość Victorinoxxx
Kultura, no dla zaginionego statku, każdy port jest miły, dzięki :D

Gość zyttttwwwwwwww
To czekamy na wasze opinie jeśli to nie jest randka tylko spotkanie , poznanie nowych osób,

Walczyć? Nawet jeśli to nie była randka to coś tu nie gra .. o zajętego się nie walczy jemu się gratuluje i szuka kogo innego.

Pytanie dlaczego "koleżanka" nie zdawała sobie z tego sprawy? Wystarczyło raz w rozmowę wpleść coś o dziewczynie i sprawa jest jasna. Bo na pewno było widać, że się jej podoba itd. więc tym bardziej trzeba dzieweczce pokazać, że to jest czysto koleżeńskie spotkanie. No i pokazał na sam koniec dopiero (jest możliwość, ze wtedy się zorientował, że dziewczyna roi sobie coś). Więc OK, nie ma nic przeciwko gdy obie strony mają jasne intencje Są też tacy co otwarcie mówią, że są zajęci a spotykać chcą sie i tak w niezbyt koleżeński sposób, bez zobowiązań raczej :P A i o tym braku wartości napisałam celowo, skoro używamy już tak szumnych słów jak "walczyć" to i ja się w stylistykę wpisuję :P Victorino, :D

Gość maly2222222
Nikt nie napisało jednego, a co jeśli ten facet jest w związku ale zaczęła podobać mu się ta dziewczyna z którą się spotkał ???? Prosze mnie teraz nie krytykować że facet to świnia bo lata za babami jak pies. Ale człowiek zmiennym jest i może akurat ta druga połówka to ta dziewczyna z którą się spotkał ??? O tym to nikt nie pomyślał ???? I teraz jeśli w takiej sytuacji powie jej ze ma dziewczynę to ona zleje go na całego. Jeśli to zatai i kiedyś się wyda t nieszczęście gotowe. Tak źle i tak nie dobrze

Gość 555555555555555
wiec????

"Czy to co usłyszy może odżucić tą dziewczynę od tego chłopaka którego dopiero poznała czy może sprawi że nie podda się i będzie walczyć ? " Zależy jaka dziewczyna:D

Gość 555555555555555
up

Gość 3333333333333333
up

Gość ola33333
Tylko że czasami różnie to bywa, i nie zawsze wychodzi wszystko sprawiedliwie.