Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qetuo

co się dzieje? owulacja/ciąża

Polecane posty

Gość qetuo

witam! mam pewien problem. Otóż 2 tygodnie temu, w kilka godzin po bólu owulacyjnym odbyłam stosunek bez jakiegokolwiek zabezpieczenia. Dzisiaj powinnam dostać okres. Zazwyczaj wszystko było jak w zegarku- rano budził mnie ból brzucha tak silny, że nie było możliwości podnieść się z łóżka. Dzisiaj nic takiego nie było. Wczoraj jedynie pobolewanie podbrzusza ( tak jak w ciągu tych 2tyg od owulacji. ból z naciskiem na prawą stronę ). Piersi bolą, są lekko nabrzmiałe. Czy przy tak regularnym okresie istnieje możliwość ciąży po kilku godz bez miesiączki? dodam, że w maju tego roku odstawiłam tabletki. Ciąża by mnie ucieszyła. Jednak testu nie mam odwagi robić, żeby się nie rozczarować

ciąża bardzo prawdopodobna moim zdaniem, zaczekaj pare dni, najlepiej tydzien i jak nie bedzie okresu to zrób test

Gość qetuo
dodam, że od kilku (3-4 dni) odczuwam ciągłe zmęczenie. Wstaje o 7 a o godzinie 10 zasypiam przy biurku siedząc w pracy. poza tym ja- niecierpiąca czekolady - jem ją z apetytem (chociaż to akurat mogę robić podświadomie). Łazienka też wita mnie średnio co godzinkę (przez to że baaardzo dużo piję - jak na dobrym kacu).