Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lojjb

wizyta u psychologa?

Polecane posty

Gość lojjb

meczy mnie kilka kwestii, nieraz myslalam nad udaniem sie do psychologa, ale sie wstydze.. i troche glupio bedzie mi sie wyzalic, bo mam krepujace problemy.. poszlibyscie na moim miejscu, lub moze juz kiedys byliscie i jak wyglada takie spotkanie? i w ogole wizyta kosztuje cos?

Proponuję Ci mimo wszystko wizytę u psychoterapeuty, bądź jeśli są to poważniejsze "problemy" u psychiatry, ponieważ z subiektywnego doświadczenia wiem, że psycholog rzadko kiedy jest w stanie pomóc. Wszytskich psychologów, których znam mają problemy z własną osobowością, często są to jednostki zaburzone, wręcz nawet kawalifikujące się do terapii. Jeśli chcesz, żeby ktoś podał Ci na tacy rozwiązanie Twoich problemów, to możesz się rozczarować a dodatkowo wyrzucić pieniądze w błoto. Psycholog to koszt ok. 50 zł za wizytę, psychiatra 100 zł , ale istnieje większe prawdopodobieństwo otrzymania pomocy .

Gość lojjb
ehh... nawet za to trzeba tyle zabulić.. moze zadzwonie na zielona linie ;p

Gość lojjb
oj, to jednak linia dla bezrobotnych, moze chodzilo mi o telefon zaufania..;p;)

dobrze piszesz bazienka, zapomniałas tylko dodac, ze tajemnica obowiazuje tylko wtedy, jesli to co robi pacjent nie zagraza jemu samemu lub osobom trzecim. Pozdrawiam

Gość lojjb
dziekuje Trzesinozka, ale juz kiedys sobie tutaj pisalam o niektorych problemach ;) moze sie jednak przelamie i pojde;) i oby te wszystkie akta zostaly spalone na stosie:P nie chciclabym, by dowiedzieli sie o tych wizytach moi bliscy... ;)

Gość lojjb
oki, napisze do Ciebie na mejla podanego w stopce:) aktualny?

Gość kuleczka :)
polecam zamiast psychologa - psychoterapeute. da sie znelesc za darmoche :)

Gość lojjb
jestem w trakcie pisania wiadomosci..

Gość lojjb
wysłałam:)

Gość gość
Cześć, ja na Twoim miejscu nie poszłabym do psychologa, wstydziłabym się i wgl... Nie daj Boże jakby ktoś ze znajomych, rodziny się dowiedział... Ale zrobisz jak uważasz:-) Pozdrawiam Cię

Gość gość
tez mialam sceptyczne podejcie ale odwazylam sie psycholog terapeuta nie poglaszcze po glowce predzej opier... ale warto starac sie wyjsc na prosta zycie mamy tylko jedno

Gość gość
Nie daj Boże jakby ktoś ze znajomych, rodziny się dowiedział... x Dopóki będzie pokutować tego typu myslenie, trudno będzie sobie radzić z problemami, które nas przerastają.