Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Kto dzisiaj nic nie robi?

Polecane posty

Gość kajaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja leze do góry psita i nic nie robie

dobra, proszek i tak już się rozniosło, że udajesz babę a jesteś pryszczatym 15 latkiem, więc se daruj:classic_cool:

Cześć proszek :) Przecież się wyjaśniło z tym Danielem,Damianem i chooj wie kim :O. Ale wy za tępi jesteście żeby zrozumieć :O

Gość ślask
proszek juz daj spokuj tyle wtop co ty mialas to ciezko zliczyc. ostatnio czesto zapominasz sie przelogowywac i prowadzisz monologi :/ jestes spalona

ja juz kilka godzin siedze zamknięta w swoim pokoju, bo to najchłodniejsze pomieszczenie w calym domu :O

:O czesc blowww mowie Wam jak mi kark napieprza. Udawałam wczoraj, ze jestem na koncercie i dzisiaj to rzeczywiscie czuję jakbym na nim byla :O

vodka 🖐️ ;) nie marzę o niczym innym jak tylko wykąpać się w jeziorku :classic_cool: a muszę jeszcze zrobić pranie i umyć podłogi :O :classic_cool: :(

zaraz tez wleję zimną wodę do wanny i wanna będze udawać jeziorko :classic_cool: Proszek, ognisko będzie, takze cieszę się, bo juz czuję ten klimat i przelewający się alkohol. Ale czy ON bedzie, tego nie wiem.. mam nadzieje, ze nie :D Pewnie wybierze impreze z namiotami, zeby zaliczyć jakąś panienke :O A Wy macie jakies plany na dzisiaj ?

nie wiem czy ubrać krótkie spodenki czy czarne poszarpane leginsojeansy, ktore wlasnie zwezilam tak, ze ledwo się w nie mieszcze :classic_cool:

Gość ja nigdy nic nie robię
:-P