Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkgfkfjgkjgfdl

Facet zaprasza mnie do hotelu na weekend

Polecane posty

Gość gkgfkfjgkjgfdl

Obecnie mieszkamy w innych krajach. Przyjaźnię się 4 lata, bardzo go lubię - wręcz się zakochałam. Domyślam się, że będzie seks... i myślę, że może warto? Ufam mu, a nigdy tego nie robiłam więc może byłby to dobry krok?

Jeżeli seks ze znajomym jest dla Ciebie ok to się nie zastanawiaj. Dle mnie lubienie kogoś jak kolegę to o wiele za mało

Gość gkgfkfjgkjgfdl
Myślę sobie, że może już nigdy nie spotkam kogoś takiego itd. Jestem dość nieufna, na zewnątrz zimna; on jest jedynym facetem, któremu ufam (może nie bezgranicznie, ale bardzo)

Gość gkgfkfjgkjgfdl
...aaa, ja czuję do niego coś więcej, dlatego to rozważam. W życiu nie myślałam o seksie z np. kolegą. Tym bardziej, że jak powiedziałam jestem dziewicą...

Gość gkgfkfjgkjgfdl
radzicie żeby mu się dac wydupczyc?

Gość gkgfkfjgkjgfdl
Podszywom dziękuję ;) (chyba, że dobrym)

Gość gkgfkfjgkjgfdl
LittleMee, sama nie wiem. Wiem, że jestem w nim zakochana; jest inteligentny, wykształcony, oczytany, z poczuciem humoru. Poza tym jest starszy ode mnie.

Gość gkgfkfjgkjgfdl
Ma przyjechac z kolegą więc zapowiada się trójkąt ;)

A mi się wydaje, że będziesz potem płakać i się żalić. Zakochanie i zauroczenie to oszuści udający wielką miłość. A nie można kochać kogoś jeżeli się z nim nie jest fizycznie tylko utrzymuje kontakt na odległość

Ale nie można wskoczyć komuś do łóżka, bo "może już nie będzie lepszej okazji". Masz jakąś szansę na związek z nim? Widziałaś go już wcześniej? Jaka jest różnica wieku między Wami?

Gość asulalala
Co to znaczy, że przyjaźnisz się 4 lata? Ile razy się spotkaliście ?

Gość myślałem że jesteś
z tych co nie wiedzą po co są zapraszani do hotelu :D :D ps za dobrze to o nim nie świadczy ale twój wybór czy chcesz na pierwszym spotkaniu skonsumować a może być skonsumowaną :D (byle nie naprawqde - bo i tacy się zdarzają ;)

Gość gkgfkfjgkjgfdl
Po prostu mamy spotkać się w mieście, które zawsze chciałam zobaczyć. On w nim nie mieszka ale mieszka w tym kraju