Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(:(:(

Moi rodzice mnie biją!

Polecane posty

Mam taki problem :( Mam 12 lat i zdarza się że jak coś mama źle zrobi to ja mówię żeby tak nie robiła ona mówi nie pyskuj itp. Ja jej odpowiadam żeby miała do mnie trochę szacunku, a tutaj mnie po głowie nagle walnie ;/ I robi mi wykłady że nie mogę tak się zachowywać, ja mówię a jak ty się zachowujesz i mnie zaczyna wyzywać od debila, od tępej krowy. Często jej mówię żeby zostawiła mnie w spokoju, a tutaj ciągle nie pyskuj, ty gówniarzu szlaban. Najgorsze jest to jak się jej w dam w pyskówkę to potrafi mnie popchnąć uderzyć w głowę. Kiedyś o mało co ze schodów przez nią nie spadłem, a ten stary jej bronił. Zdaża się często, a ojciec to taki pucuś, ciągle jej się podlizuje. Jak mu zwrócę uwagę to wrzeszczy na mnie :( A zdaża się że mnie przywiążę do łóżka i mnie pasem zacznie bić. To jest straszne. Najgorsze jest to, że wrzeszczy na mnie Nie wiem co robić, pomóżcie :(

Dodam jeszcze że boję się zadzwonić na policję, bo mnie potem do domu dziecka wezmą :( A ja nie chcę tam siedzieć. Po prostu chcę kurwa przybić do pionu ich i kurwa nie wiem co robić...

Gość Donata00
powiedz pani pedagog w szkole albo im wlej mój ojciec kiedyś mi się sprzeciwił i dostał donicą w łeb szacunek trzeba sobie wywalczyć musisz ich trzymać bo wejdą ci na głowę no w twoim przypadku już to zrobili

Gość sialalalalalallalaala
to chyba nie prowo??? przed laty mialam to samo i rowniez balam sie gdzies zglaszac bo bałam sie ,ze pojde do domu dziecka :(

Donata - jak by ojciec dostał doniczką po głowie to chyba by mnie pobił potem... Pedagog w szkole w ogóle nie pomoże... A jak się starzy dowiedzą to pewnie będę miał szlaban na net. A jak mówiłem nie chcę iść do domu dziecka

Oni ze sobą współpracują i nie wygram z nimi. Może podpowiecie co mam zrobić:)

Gość Donata00
zapisz się na karate co z ciebie za dupa wołowa

karate... Ojciec pracował jako policjant... Na razie trochę im pyskuję :P To trochę pomaga.

mnie też bija raz tata bił mnie ladowarka i dusił.Moja mama wali mnie dłonią w twarz, kopie, wyzywa i ciagnie za włosy. Niewiem co robic pomożecie