Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizka-Gdynia

Zabujałam się w Nigeryjczyku!

Polecane posty

Gość Elizka-Gdynia

w ubiegla niedziele postanowiłyśmy z koleżnakami wyjść na maisto na dyskotekę. ponoć najgorsze miejsce żeby poznąc normalnego faceta -dyskoteka. Ogólnie troszkę wyluzowałam, więc odpierdzieliłam się w szpilki i bluzkę z siatki,porażka. Tak sobie szłyśmy ulicą i koleś namówiłanas zębyśmy tam zajrzały i zajrzałyśmy...... i szok, mały parkiet z klepki, mało ludzi, a wiekszosc to czarni :), koleznaka powiedziała jak już tu jesteśmy to zostańmy. Zamówiłayśmy po piwie, a że tanie nie było to tak je powoli sączyłam, żeby na dłużej starczyło. przysiadł się niby chciał ognia,. ja się usmiechnęłam i odwróciółam plecami, więc poszedł tańczyć z moją "łatwą" kolezanką. Wrócili usiadł i powiedział, że poczyta z mi ręki, więc mu dałam. Pobajerzył i chciał iść zatańczyć, więc pomysłałam niech mu bedzie za to czytanie. no i... mnie wzielo. pytanie co dalej? na razie poza kumpelami nikt nic nie wie... ja bym chcial cos zaczac, ale zdaje sobie sprawe, ze bede wytykana na ulicy :(

Gość huhjnbjghjk
zbadaj go:)

Gość kizia mizia trererere
a czy kolor skory ma znaczenie? skoro sie zakochalas to dla ciebie nie ma, wiec olej innych

Gość dr. Marta Ruch-Kacapaowcz
To już białego k00tasa nie chcesz?

Zabujałaś się? W jeden wieczór? Jesteś strasznie kochliwa. On pewnie też się zabujała w siatce, którą założyłaś

Gość Liselotte
provo.. ale takich idiotek nie brakuje - czarni (najczęściej Nigeryjczycy) zakochują się " od razu i chcą żenić. Potem taka debilka zostaje sama z czarnym dzieciakiem a "mężuś" w siną dal - paszportem Polskim, czyli unijnym :D I sprowadzi swoją czarna jak smoła legalną żonę i stado czarnych dzieciaków. A ty będziesz spłacała kredyty które na ciebie pozaciąga.

Gość lsakdnasłkdj
Ja powiem tak... oboje z mężem mamy przyjaciół i znajomych wśród Nigeryjczyków i nie będę kierowała się tu kolorem skóry, a bardziej kierowałabym się tym, w jakiej religii się wychował. Chodzi o to, że Nigeryjczycy chrześcijanie, to całkiem normalni ludzie, którzy nie wyróżniają się sposobem bycia, jak i późniejszym traktowaniem kobiety, ale jeśli jest islamistą, lepiej unikaj go jak ognia. Boisz się, że będziesz szykanowana? A w końcu kto ma za ciebie żyć i stworzyć twoje szczęście, ci którzy będą cię szykanować, czy ty sama jesteś kreatorem swojego życia. Dam ci tylko radę, póki nie jest za późno. Zapytaj go o wyznanie po prostu... wbrew pozorom, to ważne.

Gość Elizka-Gdynia
Boje sie nawet z nim spotkac teraz. wiem ze u mnie w miescie jest pelno raistow. moze w stolicy by to mialo sens...

Gość Elizka-Gdynia
nie wiem nic o jego religii.

Gość lsakdnasłkdj
Elizka, w Polsce nie tylko w Gdyni są rasiści. W zasadzie w każdym kraju są rasiści, ale w jednych mniej w drugich więcej. Jest takie małe miasto w Polsce... chyba na literę B (chyba gdzieś na północyPolski), ale pewna nie jestem, mieszkańców tam jest 16.000, czytałam wywiady z czarnoskórymi; lekarzem i nauczycielem. Mówili że rasizm na początku, w tak małym mieście, to katastrofa, pobicia to małe piwo ale codzienne przyśpiewki za plecami "makumba, makumba, makumba ska, polska afryka, afryka polska" były jeszcze bardziej poniżające, niż wyzwanie człowieka prosto w twarz. A jednak dali radę. Mają żony Polki, mieszkają nadal w tym małym miasteczku, a ludzie się przyzwyczaili i traktują ich jak siebie na wzajem. Gdynia jest o wiele większa od tego miasteczka, i o ile na początku będzie przykro... ludzie przywykną....z czasem na pewno.

Gość lsakdnasłkdj
Elizka, więc przy jakiejś okazji, zapytaj o jego religię, o jego Boga... jak ci powie że jest islamistą, drzyj zelówki ale szybko.

Gość lsakdnasłkdj
tzn. uciekaj :)

Gość Elizka-Gdynia
a jesli mial lancuszek z pol ksiezycem to moze jakas wiara plemienna? tam chyba nie ma katolikow, czy Islamu. to nie araby.

Gość lsakdnasłkdj
Elizka, w Nigerii ponad 41% to islamiści. nigeria to nie Arabia i nie Turcja, ale czy ty myślisz, że islam to tylko Arabia i Turcja czy Afganistan? W wielu afrykańskich krajach dominująca religia to islam, np. Somalia. W Nigerii islamistów jest mniej ale uważaj proszę, bo zwłaszcza związek z islamistą bez względu na jego kolor skóry będzie dla ciebie porażką, uwierz mi. W Nigerii nie ma typowych katolików, ale są chrześcijanie i normalnie, podobnie wierzą jak my i w troszeczkę jak my stereotypach zostali wychowani. Wiesz... chrześcijaństwo nie jest całkiem cacy, ale uwierz, że leszy najgorszy chrześcijanin i zwykły, zawsze fanatyczny, wychowany bez szacunku do kobiet islamista.

Gość lsakdnasłkdj
Elizka, tu nie chodzi o samą wiarę, ale wiara ma wpływ na wychowanie... i jeśli jakkolwiek... pamiętaj... o tym co mówię. Z chrześcijaninem jakoś się dotrzesz, ale z islamistą będziesz bardzo cierpieć.

Gość Elizka-Gdynia
nie rozumiem. nawet jesli jest? to co to ma za znaczenie? ale to co napisals mnie zdziwilo.

Gość Elizka-Gdynia
ok wysle mu eske, zeby mi napisal o swojej religii. teraz jest w pracy.

Gość lsakdnasłkdj
Patrz elizka... podam ci temat...który podała mi moja kuzynka, dziś właśnie piszę od niej, bo nie mam netu... Moja kuzynka, pisała w tym temacie o mnie, ale też i o naszej rodzinie. Patrz... ja jak i wiele innych kobiet, pewne doświadczenia mamy za sobą. Powiem ci jedną rzecz... mężczyźni islamscy są identyczni, bez względu na pochodzenie i kolor skóry. Ale ważne jest ich wychowanie, a w krajach afrykańskich, wychowanie przekłada się z religii. Nie chcę cię zniechęcać, ale jeśli chcesz wejść w jakiś związek z obcokrajowcem... zawsze miej na uwadze stereotypy, a zwłaszcza wśrodowisko w jakim się wychował. Bardzo cię proszę, przeczytaj ten temat od dechy do dechy, a o reszczie zadecydujesz ty sama. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4940466&start=0

Gość lsakdnasłkdj
Przepraszam za małą literę, miało być Elizka :)

Gość Elizka-Gdynia
Sunni Islam - co to jest?

Gość lsakdnasłkdj
Matko bosko elektryczna zdalnie sterowana, bez jaj Elizka... on jest ortodoksyjnym islamistą... uciekaj, bo będziesz gorzko płakać. Jeśli chcesz możemy jakoś wymienić się kontaktem... To jest odłam ortodoksyjnego islamizmu... uciekaj gdzie pieprz roście, albo jak chcesz wiedzieć więcej... skontaktujmy się, bo tu mi zaraz pewnie gromy na łeb się posypią. Będę tu jeszcze przez jakieś 1,5 godziny więc możemy pogadać, popisać cokolwiek, ale potrzebny mi kontakt.

Gość zamyslona Izka
no w sumie to chyba nie dobrze. nie chce byc bita, ale moze zmienic wiare, czy juz go olac? ja zawsze mialam slabosc do tego typu facetow :(

Gość lsakdnasłkdj
Elizka, póki nie ma nic poza zwykłą znajomością, daj sobie spokój. Dziś jestem szczęśliwą wtórną mężatką, ale nie masz pojęcia jakie przeszłam piekło. Eliza... uwierz mi i bardzo cię proszę, nie wiąż się z nim, bo oni czarowanie, udawanie, oszukiwanie, mają w swojej naturze, ale potem... po ślubie, będziesz cierpiała coś gorszego niż piekło. Ja nie wyolbrzymiam, ale nie tylko to mój przypadek, ale i przypadki naszej rodziny i znajomych.

Gość dlaczegodlaczego
to jest najpewniej prowo niemożliwe żeby takie głupie laski istniały jeszcze w dzisiejszych czasach

Gość lsakdnasłkdj
A ja sądzę, że to nie prowo żadne, ale kobiety (w większości) są po prostu wrażliwe i uczuciowe i naiwne, dlatego jest taki wysyp podobnych tematów, bo i granice się przełamują a i Polaków/Polek dużo za granicę wyjeżdża.

Gość lsakdnasłkdj
Polki stosunkowo świeżo są z tym tematem, zwłaszcza te, które mieszkają w Polsce. Mieszkając za granicą, poznając wielu ludzi, wiążąc się z ludźmi ma się większe doświadczenie i np. mi zależy, aby te biedne dziewczyny nie popełniały błędów jakie zastawiają na nie mężczyźni islamscy, bo choć w każdych narodach zdarzają się niewłaściwi ludzie, ale... religia ma ogromny wpływ na sposób bycia i wychowanie... to wiem na 1000%.