Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LinusiaB

czuję się taka samotna\....

Polecane posty

Gość LinusiaB

Mam 21 lat. Czuję się starsznie samotna, dawno nie byłam w zwiazku, ani zakochana, jedynie przelotne znajomości, całowanie itd Strasznie od jakiś 2 lat tkwię w czarnej dziurze, marnuję życie, przelatuje mi one między palcami. Mam garstkę znajomych, prawie nikogo z kim mogłabym gdzieś wyjść ;/ Wydaje mi się, że byłabym dobrą żoną i cudowną matką. Kocham dzieci, uwielbiam gotować, w domu zajmuję się i sprzątaniem i zakupami, jestem zaradna, a obawiam się, że nie będę miała tego szczęścia, żeby założyć rodzinę. Zawalam naukę, przez po prostu nic nie robienie. Brakuje mi drugiej osoby, nawet nie mam do kogo durnego smsa napisać;/

Gość LinusiaB
play :P

a to pech... jak się ma tel w playu to sie traci znajomych... kto by chciał słac smsy po 35 groszy 😭

Gość wpadnij do mnie to TG
piczekson -. :D

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha buahahahahahahahaha hahaha buahahahahahahahahaha PRZEGRAŁAŚ ŻYCIE !!!!!!!jeden!!!!111!!!!!jedenaście!!!!!!!!!1111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 buahahahahahahahaha :D :D :D :D :D ja też :O :( 😭

Gość maaam pytaniełe
a nie masz pracy?

Gość LinusiaB
studiuję, ale mogę wylecieć z tych studiów;/ i to nie przez imprezy, tylko siedzenie i myślenie, patrzenie się w sufit ;/ Jacyś się ogladają, ale mało wychodzę a jak co to do paubu, gdzię większość facetów jest po 30, mieszkam w małym mieście. Mam mało znajomych, a w swoim wieku to już w ogóle prawie tym bardziej mężczyzn. Jako tako słyszę komplementy itd, ale moje ostatnie znajomości to był tylko seks ze strony faceta ;/ jeden taki zmarnował mi prawie 1,5 roku do tej pory leczę rany.

Ej, ale zastanawia mnie jedno. Bo piszesz że tak od 2 lat... bo wiesz, ja np to tak od zawsze, urodziłem się po to żeby przegrywać życie, więc nie dziwne że je przegrywam... ale jak ty do cholery to zrobiłaś że jeśli wcześniej nie przegrywałaś to 2 lata temu zaczęłaś? Kurde nawet ja bym tak nie umiał chyba :D

"tylko siedzenie i myślenie, patrzenie się w sufit " Też bardzo lubię siedzieć i patrzeć się w sufit... a w ściany też się patrzysz, albo w przestrzeń? W przestrzeń patrzenie jest bardzo fajne.

Gość LinusiaB
Kraków. Smieszne ;/ ja dosłownie zawalilam naukę przez siedzenie przed komputerem i durne klikanie, albo po prostu siedzenie, wspominananie, rozmyślanie ;/

Gość znajoncywszystko
pewnie jesteś grubym paszczurem i dlatego nikt cie nie lubi i pewnie masz do tego wymagania z kosmosu ?

No dobra, dobra... przepraszam, może dla ciebie to nie śmieszne, ale ja już jestem na tym etapie zaawansowania że dla mnie to jest śmieszne... co prawda nauki nie zawaliłem, ale mi to spore trudności przysporzyło.

Gość LinusiaB
170 cm wzrostu rozmiar 36. Więc raczej gruba nie jestem. Długie włosy, jestem zadbana, znam się na modzie. I właśnie co do wymagan też ich wygórowanych nie mam. Kiedyś owszem jak byłam młodsza to chciałam "wylanoswanego faceta" a teraz podobają mi się, zwykli przeciętni.

Gość A to wy zrobiliscie
Kurwa -kobieto idz na impre zalej rure ,jak mialam 21 lat to nie myslalam o zwiazkach na stale,jeszcze masz czas na zabawe w lowelasy i pieluchy ..W chooj czasu :D

Gość A to wy zrobiliscie
w twoim wieku puszczałam sie z murzynami i arabusami, gistowałam w ich długich mokrych pałkach :classic_cool:

Gość znajoncywszystko
załóż se konto na sympati, albo pokaż fote to cie zeskanujemu tutaj na wylot :)

LinusiaB > dziewczyno podaj jakiś namiar do siebie i wpadam po ciebie i gdzieś pójdziemy na miasto, pokażesz mi jakies fajne miejsca w Krakowie :) co ty na to ??

Gość mile-dziewczyny
oczywiscie spotkanie zakonczymy ostrym sexem

Gość LinusiaB
na pewno nie pokaże, bo po co. ludzi się nie ocenia po wygladzie

Gość LinusiaB
Mam ochote na anal.

Gość mile-dziewczyny
LinusiaB > czytaj tylko moje wypowiedzi pomarańczowym kolorem , ten czarny to jakis choojski ceep

Gość LinusiaB
super podszywy;/ A Ty skąd jestes, ile masz lat? Jaka plec?:p