Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalla

moj facet mnie pozbadl i skacze po mnie jak mu sie podoba

Polecane posty

Gość tralalalla

moj facet jest teraz na wyjezdzie a ja czuje jakbym musiala czekac ciepliwie az bedzie mial czas ze mna porozmawiac 3 razy zostalam zbyta w taki sposob 1 raz '' odbiera rozmawia chwile po czym poirytowany koncze bo piwo zamawiam'' 2 raz '' odbiera rozmawia chwile po czym mowi kpncze bo jedzenie zamawiam'' 3 raz '' odbiera rozmawiam i mowi cos chcesz? bo teraz spaceruje po praku ze znajomymi'' jest mi strasznie przykro bo zalezy mi na nim ale nie pozwole sobie na takie traktowanie zadzwonilam do niego zeby mu to powiedziec to stwierdzil ze za czesto dzwonie a ja przez 4 dni dzwonilam raz dziennie po poludniu i dzis 3 razy kurcze jestem jego dziewczyna a czuje sie jakbym na swoj czas musiala czekac teraz to on jest obrazony jeszcze pozbadl mnie strasznie wie ze jestem w nim zakochana i to wykorzystuje powinnam chyba odejsc od niego

Gość iiiiiyyyyy
a ile razy dziennie on dzwoni do ciebie?? nie dzwon z 24h i zobaczysz co sie wydarzy.jak mu zalezy zadzwoni i BEDZIE MIAŁ CZAS na rozmowe.jak nie ............smutne ale nic na sile:O

Gość tralalalla
raz rano dzwonil tak przez 4 nid raz rano zaraz po wstaniu pozniej nie

Nie pisz i nie dzwon az sie odezwie pirwszy a jak spyta sie co sie stalo powiedz spokojnie ze nic sie nie stalo i udaj ze nie wiesz o co mu chodzi.Ty latasz za nim a on ucieka.On ma za toba latac badz troche niedostepna trzymaj go na dystans nie umawiaj sie z nim za kazdym razem niech on sie postara pozwol mu polowac na Ciebie wtedy bedziesz wartosciwa u niego wez go czasami olej .Zobaczysz jak bedzie ganial za toa.Powiedz ze nie mozesz sie z nim spotkac np.bo sadzisz kwiaty w ogrodzie .Jego ego ruszy -to dla niej kwiaty sa wazniejsze niz ja i zobaczysz jaki bedzie potulny.

Jeszcze ja. Poskakaj po nim.My kobiety jestesmy zbyt uczuciowe za duzo pokazujemy uczuc i przegrywamy dlatego z facetami.Nie mow o swoich uczuciach zobaczysz on pierwszy poruszy ten temat.Wiem ze taka postawa jest trudna gdy sie kocha faceta ale warto byc na dystans z facetem i nie opowiadaj mu o wszstkim co myslisz i co robisz bo wtedy masz serce na dloni a faceci nie lubia zbyt uczuciowych koibiet i uciekaja.Pokaz pazor od czasu do czasu to bedzie mu sie podobac.Bedzie latal za Toba wtedy a nie Ty za nmim.Teraz to zrobilas z siebie podozek do wycierania nog poprostu pokaz ze nie jest dla ciebie najwazniejszy.Napisz co sie dzieje .

Gość no cos ty?????????
co to znaczy POZBADL?????

Gość tez mnie zastanawia
co znaczy pozbadl