Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelll25

poznałem dziewczyne która...

Polecane posty

Gość pawelll25

jest bardzo ładna, studiuje prawo, z dość zamożnej rodziny, rodzice dużo jej zapewnili, kupili mieszkanie, przepisali dom, wizualnie też bardzo mi się podoba, oczytana, mądra, cudownie sie z nią rozmawia... jednak właśnie jest to jedno ale... cierpi na depresje maniakalną, jej brat popełnił samobójstwo również chorował na to. nie wiem czy jest sens wiązać się z taką osoba, nie mówię że cała jej rodzina jest nienormalna bo ma jeszcze dwie siostry i brata z którymi jest wszystko ok. nie wiem czy z nią mogę ułożyć sobie życie... co sądzicie na ten temat

Gość fiku miku lody na patyku
jeśli się zakochałeś,to żadne rozsądne postanowienia i tak nie pozwolą Ci z nią nie być. serce będzie ciągnęło:) uczyń ją szczęsliwą, wtedy depresja minie..

Gość pawelll25
wiem, spotykamy się już od 2 miesięcy, bardzo ją kocham ale jednocześnie się boje, to nie jest tak ze uczynię ją szczęśliwą i teraz będzie wszystko ok, wystarczy ze jest mały kryzys a ona jest nieszczęśliwa, boje się on nią i o to że małe potkniecie w jej życiu może być dla niej klęska, nie wiem czy dam rade żyć ciągle w takim strachu o nią

Gość A to wy zrobiliscie
Oj ,ja tez mam depresje/mialam i wiem ze takie rzeczy w dzisijszych czasach sie da leczyc :) Ja jestem mezatka i czuje sie dobrze,jestem szczesliwa!

Gość małżeństwo wiele zmienia
na lepsze. Jeśli będziesz dla niej dobry, wszystko się unormuje. Nie bądź dupiatym egoista który ciagle się wszystkiego boi.