Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfdef

Dziewice 20-30lat

Polecane posty

Gość sdfdef

Jestem facetem mam 26 lat i zaraz powiem Wam coś nie coś.Nie rozumiem kompletnie dlaczego dziewice w tym wieku piszą na kafe że są podłamane tym faktem dodatkowo boją się że jak facet się dowie to ucieknie.Słuchajcie kochane, gdybym ja poznałem 25 letnią albo 30letnią dziewicę to byłbym wniebowzięty :) Nie rozumiem kompletnie dlaczego się tego wstydzicie ? przecież to coś cudownego że w tym wieku macie cnotę a nie tak jak większość szmat które idą do łóżka z pierwszym lepszym bo taka moda.

Jak dotrzymosz cnote do trzydziestki - to sie tobom zajme. Bedzies mioł odlot ze HEEJ! :classic_cool:

Gość fenistil żel
22 lata. zero facetow na 'koncie'. i na nic sie nie zanosi. czy jestem z tego dumna? nie wiem. jestem raczej rozczarowana. ale nie soba ale wspolczesnymi facetami. ktorzy sa interesowni i wogole nie romantyczni. zalezy im tylko na szybkiej znajomosci, bez zadnych 'górnolotnych' aspektów. dlatego wiem ze trudno bedzie mi stracic dziewictwo. ale z byle kim sie przeciez nie puszcze, jakims pierwszym lepszym chamem i prostakiem. o nie!

Gość sdfdef
Widzisz kochana ja trafiam właśnie na same puste laski, mimo tego że już od dawna nie jestem prawiczkiem i miałem dwie partnerki w łóżku z którymi byłem w związku to nie potrafię poznać normalnej fajnej dziewczyny.Poznaję same szmaty i dupodajki które jeszcze się przechwalają mi bezwstydnie z iloma facetami to robiły, w życiu bym takiej kijem nie tknął a One sobie myślą że jak mi o tym gadają to są cool i w ogóle.

Nie wiem dlaczego ale jak ktos jest po 30 prawiczkiem czy kobieta jest dziewicą to wstyd :p

Gość ja jestem kobietą i
to coś o mnie;-) może to nie wstyd, ale poczucie przegranej że w tym wieku nie udało mi się zbudować żadnej bliższej relacji i poczuć bliskość

Oferuje sie zez swojom kuśkom. Nie jezdem "pierszym lepszym"!! Ać hamem i prostakiem jezdem. (Ino drugiem i gorszem) WYBIEROJ! :classic_cool:

Gość fenistil żel
a no. na nieodpowiednie osoby sie trafia i to jest problem. chociaz czasem mysle ze to nie dla mnie. ze cale zycie bede sama.

twoja wina ze całe życie bedziesz sana bo masz wysokie wymagania jak sie chce to sie znajdzie :-o

Gość fenistil żel
nie prawda. nie mam wysokich wymagan. a na siłe też sie nie da. tylko po to zeby z kims byc? dla zasady? bez sensu. mysle ze to samo musi przyjsc.

Gość fenistil żel
wyjsc do ludzi..jak czesto to slysze. ale niektorzy naprawde nie maja takiej mozliwosci. i nie chodzi mi tu o choroby, niepelnosprawnosc itp. czlowiek sprawny, zdrowy, normalnie wygladajacy i zachowujacy sie a nie ma mozliwosci wyjscia. przykre.

Paskudny charakter można przykryć urodą. Ale paskudnej urody nie da się przykryć paskudnym charakterem.... ...chyba, :classic_cool:

Gość lalalallalalalalla
nieprawda, ja jestem dziewica mam 26 lat niby ladna madra wyksztalcona z dobra praca ale nie spotkalam zadnego porzadnego faceta, miallam tylko jedenzwiazek 1,5 roku ale facet okazal sie h......

Gość lalalallalalalalla
i tez nie wychodze do ludzi bo nie mam juz z kim bo wszytskie moje znajome juz dawno maz dziec i itp.....

Gość lalalallalalalalla
Rolnik piszesz na forum zeby obrazac ludzi....to forum chyba nie temu służy

Gość fenistil żel
laalaalaa, widze ze znasz dobrze ten temat. no ale co zrobic? latwo jest powiedziec 'wyjdz do ludzi' no wez i wyjdz. na sile sie wpraszac gdzies? zagadywac do obcych? ja przynajmniej tak nie umiem, a dopraszac sie o towarzystwo znajomych nie bede. juz nie.

Gość lalalallalalalalla
tak jestem, a czy to takie dziwne....i teraz ciesze sie z tego bo jak mialam to zrobic z tym facetem to chyba bym sobie nie wybaczyla ze moj 1 raz byl z takim kims kto mnie pozniej tak skrzywdzil

Gość fenistil żel
dla mnie nie jest to dziwne. nie ma co oddawac sie takim cwelom. ale z drugiej strony, nikt nie przewidzi przyszlosci.. oj ciezkie to zycie.

Gość lalalallalalalalla
fenistil zel...pewnie ze znam...juz tez mam dosc napraszania sie znajomym ktorzy maja swoje rodziny i malo ich obchodzi samotna kolezanka...takze nie jest tak latwo...nci na sile...tez jestem zdania ze nie nalezy szukac na sile uwzazam ze samo moze to nas spotkac w najmniej spodziewanym momencie

Nie. Otwieram oczy dziwnym ludziom. Łapką do wyciągania gwoździ :classic_cool: p.s. co napisałaś o o tym h....?

Gość lalalallalalalalla
Rolnik dziwnym ludziom mowisz.....

Gość fenistil żel
dla mnie przykre jest tez to ze osoby ktorych uwazalam za przyjaciol, bedac juz w zwiazkach maja mnie w dupie. ja rozumiem ze zwiazek zobowiązuje, ze ta osoba staje sie bardzo wazna ale dlaczego oni wszyscy zapominaja tak szybko o starych znajomosciach. tak to jest , pomaga sie innym, jest sie na kazde zawolanie, no bo w imie przyajzni, nie wyobrazalam sobie zrobic inaczej a za to dostaje kopa w dupe na odczepne. no smutne to jest. no i nie ma co na sile szukac. nie raz juz probowalam sie umawiac z roznymi facetami, z internetu tez, i wszystkie te spotkania i osoby byly kompletna porazka!

Gość KKKK lat 28
przełom wiekowy 20-30 jest zdecydowanie za duży !! 20 letnia dziewica czy prawiczek to rzecz całkeim normalna, często spotykana i - np. w moich oczach - mile widziana. nie podoba mi się, gdy ktoś uprawiał seks wcześniej niż 17 lat, o nie to według mnie za wcześnie. natomiast już 30 lat to jest poważna sprawa, chyba że to z wyboru - ale kto z wyboru nie uprawia seksu aż do takiego wieku? chyba dziwni ludzie. nie piszę o księdzach i zakonnicach, bo ... szkoda mojego komentarza na nich ... p.s. ja mam 28 lat, a dziewictwo straciułam mając 22 i uważam że to był dobry wiek. facet niestety nie ten jedyny, jak się okazało poł roku później .... ale od 4 lat jestem w związku który wiuosną zapieczętujemy w urzędzie stanu cywilnego :)

Gość lalalallalalalalla
dokladnie gdy juz sobie ktos kogos znajdzie ma znajomych w dupie a gdy nagle powinie sie noga zwiazek nie wypali to wtedy chce sie odnowic kontakt

Gość lalalallalalalalla
smieszy mnie to wyznaczanie granic wiekowym ze w tym wieku to dziwne a w tym wieku nie...ten wiek jest odpowiedni a ten nie...co to ma byc....kazdemu sie przeciez roznie to zycie uklada i nie widze nic dziwnego w tym gdyby ktos zrobil to 1 raz majac np 35 lat....jedni to robia wczesniej inni pozniej i talkie jest zycie