Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuleńka

95 B co myślicie o takim rozmiarze piersi?

Polecane posty

Gość ten cały buhahahaha to chyba
ale to tyle masz w biuście czy pod biustem? Bo 95 pod biustem to mają hipopotamy :(

Gość hhhhhhh
push ap sciaga? hehehe wiesz push up to biustonosz idealny dla Ciebie bo nie sciaga tylko wypelnia luki i podnosci to co nazywasz cycki!!!

Gość dfvrgvrvr
to jakos dziwnie wyprofilowana chyba jestes;D 93 w biodrach to przeciez nie jest duzo

Gość czarnuleńka
nie mam kompleksów mówią że mam shakirowską budowę. wystającą pupę, zgrabne nogi, nie słyszalam by ktoś (mężczyzna) źle skomentował moją urodę, uchodzę wręcz za atrakcyjną kobietę, widać liczy się to coś a nie cycki! co po cycach jak w mózgu plastik lub ołów? faceci głupi nie są..

Gość 453rwrw
ja noszę 85 C, ale ja jestem gruba, nosze rozmiar 44/46

Gość czarnuleńka
no wiem. to nie dużo. po prostu dawniej trochę ćwiczyłam tylko na ręce, górną część ciała. moze też stąd troszkę szerszy obwod. ale w niczym mi to nie wadzi..piersi są dzięki tym ćwiczeniom jędrne a nie zwiśnięte jak u krowy;p

Gość rr2324324
ale u Ciebie nie chodzi o wielkość cycków, tylko o obwód pod biustem, który jest całkiem spory

Gość dfvrgvrvr
heh z tego co piszesz to u ciebie raczej nie ma co obwisnac...

Gość rr2324324
a ile masz w talii? 75 cm? 80 cm?

Gość vvvvvvvvvvvxdf
95 DD - to jeszcze rozumiałbym, gruba baba ale przynajmniej z konkretnym cycem, ale gruba z małymi piersiątkami? feee :O

Gość czarnuleńka
NAPISAŁAM JUŻ WCZEŚNIEJ ŻE WPROWADZIŁAM WAS W BŁĄD. 85 A NIE 95.za co przepraszam

Gość qweeer
uuaaa, sporo. duza decha, troche smiesznie...;)

Gość hhhhhhh
hehehehe no sorki trudno mi wyobrazic sobie rozmiar B obwisly hehehehehe co ma tam wisiec sutki kurcze hehehehehe

Gość czarnuleńka
talia - 80 cm biodra 93 cm

Gość katarzynnkaa
czyli nosisz typowy rozmiar 42 sama taki nosze i wymiary mam bardzo podobne talia: 80 cm, biodra 95 cm, a stanik 85, tylko że D

Gość czarnuleńka
widzę ze nie ma tu z kim rozmawiać.. trafiłam na zwolenniczki teorii że po co mi mózg? mam cyc.. żenada naprawdę..jakoś nie mam kompleksów, gfdybym chciała wjeb..ałabym sobie silkikon wielkosci worków ale nie czuję takiej potrzeby.

Gość qweeer
ale sie nie martw...;p

Gość czarnuleńka
w zeszłym roku nosiłam ciuchy S niestety teraz M..:) ale byłam za chuda, teraz nabrałam ksztaltów tam gdzie powinnam, czyli w pupci.

Gość mała czarna czekolada
Autorko, masz 80 cm w talii i 93 cm w biodrach? I ktoś Ci mówi że masz figurę jak Shakira?! No hola! Przy takim obwodzie w talii aby miec shakirowskie proporcje, musiałabyś mieć w biodrach ok. 110 cm idealne biodra mają 30 cm wiecej niż w talii a Ty masz tylko 13 cm wiecej :O pewnie masz biodra jak chlopak

Gość czarnuleńka
oj uwierz nie jak chłopak fajnie odstają od całości ciała

M? M to 38. Nie ma rozmiaru 38, który ma w talii 80 cm. 38 to ok. 70 cm w talii

Gość czarnuleńka
takie noszę. czy nie rozumiecie ze czasem rozmiar rozmiarowi w sklepie nierówny?

Gość qweeer
no, 13cm to nie za wiele...

handluję odzieżą wielu, wielu marek i nie zdarza się, by na metce było 38, a obwód w talii taki duży

Gość hhhhhhh
no to skoro nie wazny jest dla ciebie cyc to po co zakladasz ten topik trzeba bylo zalozyc topi" lal jestem inteligetna" a jednak potrzebowalas wychwalenia Twojego biustu rzecz w tym ze nie ma co chwalic a Ty sie pogodzic z tym nie umiesz a teraz takie gadanie ze oooo nie ma sie mozgu ale ma sie cyc jest dosc smieszna zwarzajac na temat Twojego topiku!!!

Gość czarnuleńka
nie potrzebuję pochlebstw dot. moich cycków!!!! znam swoją wartość i generalnie jedzie to po mnie. chciałam sprawdzić jak baby są wredne upodlacie się swoją pychą, obyście się nią zadławiły biedne zakompleksione dziewczynki, co druga z was jest samotną brzydką laską z miesięczymi odrostami, tapeciarami której by nawet szpachelką nie drgnął..co 3 z was zdradza facet a wy tego nie widzicie, co 4 z was facet zostawi bo tak parujecie wredotą..ach.. że polki są takie ...nie dziwię się facetom że was tłuką i zdradzają...

Gość akmychy
pod biustem 85 tak? a w biodrach 93? to pytam ile w talii?

Gość hhhhhhh
to co robia z Toba hehe w takim razie jejku az strach pomyslec hehehe skoro zakladasz topik "95B co o myslicie o takim rozmiarze piersi" hehe widac Ty masz kompleksy hehe my jakos takich tematow nie poruszamy bo kazda z nas dumna jest z tego co ma widac Ty masz jakies kompleksy inaczej bys napisala 95 B zajebiste mam cycki:)

Gość akmychy
aaaa talia 80 no to jablko jestes jak nic... taka figura ze tluszcz wchodzi w plecy i w brzuch... a biodra w miare waskie, nogi i ramiona w miare szczuple... no coz... ja mam w cyckach 92, w talii 68, w biodrze 92