Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patka13579

Wciąż go kocham i nie potrafię przestać.

Polecane posty

Gość patka13579

Zakochałam się w chłopaku, ale on uznał że nie chce mieć dziewczyny. Spotykaliśmy się parę miesięcy temu a ja wciąż nie mogę o nim zapomnieć. Zrobiłam już praktycznie wszystko w tym kierunku, ale sprawa się tylko pogorszyła. Mieszkamy w tej samej miejscowości praktycznie dzieli nas kilkanaście metrów, mamy wspólnych znajomych. Od tamtej pory nie zamieniłam z nim słowa w realu, nigdy nie było nam po drodze, a ja cholernie za nim tęsknię i chciałabym zacząć od nowa się z nim spotykać, tylko jak to zrobić by zechciał?

Gość patka13579
Moja znajomość z J była krótka, ale szalona. Każde spotkanie kończyło się seksem, nigdy potem czegoś takiego nie przeżyłam. Gdy się zaczęłam zakochiwać, on zwiał. Często mówiłam mu że tęsknię, a on tylko odpowiadał krótkie aha. Uważałam że to dlatego że niedawno zostawiła go dziewczyna. Wiem że bardzo długo nie mógł się pozbierać, tyle mi obiecał, a ja się tak cieszyłam. Z tego co wiem to teraz też nikogo nie ma, bo podobno na razie nie chce. Pragnę go niesamowicie, brakuje mi go nie wiem co mam zrobić.

Gość patka13579
czy dlatego , ze tak namietna bylam? ze az mu zatarlam zoledzia?

Gość patka13579
Pomóżcie:(