Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czymezowizalezynamojejkasie?

Czy mojemu mezowi zalezy tylko na moich pieniadzach??

Polecane posty

Moj ojciec jest wlascicielem firmy budowlanej, ma siec wlasnych restauracji i sklepow oraz wlasna piekarnie-cukiernie. Oprocz tego ma wille w Konstancinie, jeden dom nad morzem, drugi w zakopanem w gorach. Oprocz tego ma apartament i dom w Warszawie. Czyli ja pochodze z majetnej rodziny. A moj maz? Skonczyl tylko szkole zawodowa, zarabia tylko 2500 tysiaca i wogole zgodzil sie na wszystkie warunki jakie mu postawilam. - Musial przyjac moje nazwisko - Musial zaakceptowac mojego syna z poprzedniego zwiazku Teraz ja jestem z nim w ciazy blizniaczej a cala rodzina twierdzi ze jemu chodzi tylko o moje pieniadze bo latwo sie zgadza na wszystkie moje warunki. Moj brat np. nie moze miec wlasnych dzieci, wiec kiedys powiedzial tylko ze po swojej smierci przepisze swoj majatek na mojego syna. Moj syn nie utrzymuje kontaktow ze swoim biologicznym ojcem, ale niestety ten widnieje w papierach. Moj maz naciska by tamten wyrzekl sie ojcostwa a on zaadoptuje dziecko. Odpowiedzcie mi co powinnam o tym sadzic?

Gość oczywiście że jemu zależy
na Twojej kasie! Wspolczuje ci bo niedlugo zostaniesz sama z trojka dzieci.

Skoro Twój brat chce przepisać wszystko na Twojego syna, to nawet jeśli Twój mąż go adoptuje to i tak nie będzie miał nic z tego. Czym się martwisz?

Gość a nie możesz pojsc do pracy
bedzie miał - poczytaj sobie prawo spadkowe

Gość ja86sia
może po prostu chciałby żeby wszystkie wychowywane przez Was dzieci miały wspólne nazwisko... ile to dziecko ma lat, może samo jest w stanie podjąć taką decyzję? aczkolwiek nie wykluczone, że zależy mu na kasie, ale to chyba powinnaś zauważyć przed ślubem

Gość belerofront..
to nie materialista tylko dupa z uszami, spisz intercyzę to się przekonasz na czym mu zależy

Ja uważam, ze to ty jestes nie w porządku. Mój mąz też jak był ze mna na okrągło rozpowiadał, ze zalezy mi na jego kasie, jak by milionerem byl -dupek pieprzony. twój mąz wg mnie jest w porządku. Jak tak strasznie ci zalezy na tej twojej kasie spisz interzyze. Bez odbioru.

Akurat wszystkie dzieci nosza moja nazwisko. Zarowno syn z poprzedniego zwiazku jak i nasze wspolne. Moj syn ma 8 lat. Jednak cala rodzina tak mi zamieszala w glowie ze nie jestem pewna czy powinnam mu ufac.

Tyyy, a czy Ty przypadkiem nie jestes wnuczką królowej Elzbiety o ktorej nikt nic nie wie? A może napiszesz czego Twoj tatuś nie ma, będzie Ci łatwiej, mniej do wymieniania. Twoj maz wcale nie musi zgadzac sie na warunki z powodu tego co posiadasz. Moze to robic z tego samego powodu dla ktorych robi moj mąż, czyli poprostu kocha i łatwo mu przychodzą moje prosby czy warunki. Jak po takiej szkole zarabia 2500 tys, to nie pisz "tylko" bo jak chcesz sobie faceta miec przy sobie ktory zarabia "aż" to nie truch chlopakowi zycia. A nawet jak jest z toba dla kasy, to co z tego? Macie podzielnosc majątku? Czy macie wspolnote majatkową? bo jesli ją macie, to polowa majątku idzie do męża a ten by cie w dupsko walnął i mial by wszystko gdzies. A moze pochwalisz sie ile ty zarabiasz i po jakiej szkole jestes? Jestes z tego dumna co ma twoj tata? to bądz dumna, a jak po nim odziedziczysz wszystko co ponoc to ma, to wspolczuje, bo nigdy nie zdobedziesz takie satysfakcji ze swego zycia po odziedziczeniu jak bys miala sama to wszystko osiągnąć. Teraz jestes z wielkim brzuchem, wiec dbaj o swego meza jak sie nalezy a nie wykorzystuj, bo cie kopnie w dupe i tą 2 dzieci tez jak bedzie za wysoko podskakiwac. Kazdego faceta jakiego bedziesz miec bedziesz mogla spokojnie sie zastanawiac czy jest z toba dla kasy czy z milosci. Pozbac sie majatku a odpowiedz bedziesz miec na zlotej tacy. Powiedz mu ze ojciec wszystko przegrał, w zastaw dał cały swoj majatek, ze pozostal mu tylko niewielki udzial w firmie bo tez zastawil zobaczysz jak zareaguje :)

Dobrze, poslucham Twojej rady. Jakby rodzina wmawiala ci ze mezczyzna jest z Toba dla pieniedzy to sama w koncu bys w to uwierzyla. Ja skonczylam studa i pracuje w rodzinnej firmie.

Skonczyłaś studia hmmmm czy Ty wiesz ile dzis ludzi po studiach jest i pracuje na kasie zbijając przy tym marne grosze? dziekuj Bogu ze masz majetną rodzine. WIem ze 2500 to malo. Mój facet zarabia 12 tys miesiecznie pracując w domu, ale nigdy by mi do glowy nie przyszlo ze miala bym byc z nim dla kasy. Dzieci byly planowane? Czy zwyczajna wpadka. On chcial miec je z Toba? czy Ty chcialas miec je z nim, kto zaproponował, a moze kto prosic musiał by je miec. Ja bym wlasnie tak zrobila, rozryczala bym sie i bym mu powiedziala, ze wszystko poszlo z dymem tzn zostalo przejete przez "wygranych" i poczekala na jego reakcje, gorzej potem, bo musiala bys mu powiedziec ze to bylo tylko ot tak i wtedy moze podejrzewac ze go sprawdzasz, ale jak nie sprobujesz nigdy sie nie dowiesz, a rodzina tzn kto? Czy Ty wiedzialas, ze rodzina to tylko na zdjęciu jest fajna? Nie wiedzialas ze czym mniej ludzi w takiej rodzinie tym wiecej wszystkiego dla innych? Prosze Ci... skąd takie domysly, ze oni tak twierdza iz jest on z Toba dla kasy. Co on od Ciebie dostaje takiego, ze twierdza Twoi Bliscy ze jest on dla kasy. Pracuje w tej rodzinnej firmie takze? czy nie... bo jak nie to moze niech tata zatrudni go jako zwyklego pracownika, nie zawsze czlowiek po studiach jest mądrzejszy od tego po zawodowej... wiem to po sobie, ja mam przy sobie mgr inż. informatyka i czym wżej idzie tym coraz bardziej glupieje i nie tylko ja jestem tego zdania, wiec wiesz... moze powinnas poszukac sobie faceta ktory jest na Twoim poziomie, bo teraz to troche glupio by wyszlo, jestes w ciazy nie niszcz rodziny ktora założyłaś i nie zwracaj uwagi na rodzine, sluchaj ich rad ale z nich nie korzystaj zawsze bo moga byc w bledzie, a kto potem na tym najwiecej utraci? NIkt inny jak Ty, jak Ty popelnisz blad, Ty sobie bedziesz pluc w brode, a jak zadecyduje za Ciebie rodzina Ty jej posluchasz, to oni na tym nie ucierpia a Ty,ich to nie obchodzi, a Ty zycie bedziesz miec zrypane waląc sie po glowie z zapytaniem:" dlaczego posluchałam glupiej ciotki?"... " dlaczego ciagle slucham ojca", daj spokoj i obserwuj dalej a po czasie skorzystaj z mojej rady :) Powodzenia :) Andrea 23.08.2007 r. Amelka 11.04.2011 r. Mam 2 najwspanialsze dziewczynki pod SŁOŃCEM !!! Kocham nad życie :*

Gość Oczywiście że
jest to głupie prowo.Czcionka niepolska.

Gość hahahahahahahahaaaaa
Biedny ten twoj maz. Ale to i tak pewnie prowo.

Tez mnie się tak wydaje. 20 domkow, firma na firmie,chlop zarabia TYLKO 2500 no ale coz... ja tam trenuje pisanie na klawiaturze i calkiem niezle mi to idzie, juz sie nawet zaczela kopcic :D:D

Gość MistrzPatelniZłotaWara
Załóżmy że jestem tym Twoim mężem. I gdybyś mi pusta Kobieto wyje.bała z textem że jestem z Tobą dla kasy to bym Cię przysłowiowo w d... kopnął zwinął swoje bambetle i naprędce opuścił Twój dom. Nie chciałbym mieć z Tobą ani z Twoją majętną jebnieta rodzinką nic wspólnego. i za dwa i pół koła to ja sobie żyje jak paczek w maśle sam a nie z jakąś pie.rdolnieta baba o wygórowanym ego! Trza się było kurva z arabskim szejkiem żenić a nie chłopu dupe zawracać a teraz rzygac że na Twoją kasę leciał!! Pier.dolnij Ty się w caban bogata babo! Wsadz se ten majątek tam gdzie słońce nie dochodzi!

No i kooorwa pewnie że prowo! Jak by mnie tak obrazano to bym się nieźle wkur...

W rzeczywistości temat założyła pewnie grzybiara z zapizdziałej wiochy gdzie psy ch.ujami wodę piją:-D:-D:-D

Gość ae2334
Głupia dupa jesteś :( :(

Gość fotel
prosimy o twoje foto.to bardzo nam pomoże w odpowiedzi na twoje pytanie.ewentualnie podaj BMI.oczywiście swoje ,nie przyszłego mężą.