Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjer ... 24l ...

Zakochałem się w kobiecie po 40-stce ...... No i co teraz ?????

Polecane posty

Gość ja Ci powiem tak
Hej :) i jak się sprawy mają?

Gość baba jestes
Kasjer piszesz jak baba. To jest prowokacja i baba wypisuje tutaj te bzdety. Żaden facet by tak nie pisal. Nie rozpisywalby sie i nie uzewnętrzniał tak nawet na forum. Styl pisania typowy dla baby.

Gość kasjer ... 24l ...
Kurde , nie było jej wczoraj :( No to jak nie we wtorek to myślę że jutro w czwartek będzie ;) Nie jestem żadna baba i ciapek też nie :D Normalny chłopak. Teraz poprostu jestem mega zakochany i tak płynę. Zawsze tak jest na początku, że się człowiek nie może nachwalić i nacieszyć czymś lub kimś :)

Gość ja Ci powiem tak
Masz do niej maila? bo to byłby dobry początek znajomości ;)

Gość kasjer ... 24l ...
Nie , nie mam maila do niej :( Nie no , ale aż tak to się nie będę wygłupiał :D Ona ma swoją rodzinę i na pewno nie jest kobietą , która wygląda na taką że szuka wrażeń. Nie sądzę że jej źle z mężem choć domyślam się że może jej brakować takiego polotu u swojego chłopa :D Facet jest od niej starszy kilka lat a faceci mają to do siebie że po 50-tce raczej są mało aktywni. A mój misiek z kolei jest taki że lubi chyba jeszcze troszkę poszaleć , gdzieś wyjść itd ... Lubi mnie i wyraźnie to pokazuje choćby tym że zawsze najchętniej do mnie przychodzi do kasy ;) I zawsze mnie jakoś zagada :) Kiedyś sobie szedłem po hali , zobaczyła mnie i odrazu mnie poprosiła abym jej powiedizał ile dany produkt kosztuje :D A przecież mogła pytać o to pracowników z hali :D MIło mi było wtedy ogromnie. Dziś też jej nie było :( Coś nie tak bo zawsze przychodziła albo we wtorek albo w czwartek. KUrde , nie zasnę w spokoju znając życie. Pół d nia się dręczyłem w pracy i czekałem i nie przyszła. Jutro to już raczej nie mam na co liczyć bo w piątki to chyba ani razu jej nie było. Pewnie do wtorku będę czekał. Może na urlop wyjechała ale to by mi znając życie powiedziała :D

Gość kasjer ... 24l ...
ja ci powiem tak : Nic mi wczoraj po 20-tej nie odpisałaś :( Szkoda bo dziś z ciekawością wszedłem na swój topik :D Przyzwyczaiłem się do ciebie trochę bo poza tobą nikt z taką ochotą tu nie zaglądał :P

Gość ja Ci powiem tak
Hej...niestety,ale nie zawsze dam radę napisać :( Nie miej jednak kibicuję Ci :D

Gość ja Ci powiem tak
Niestety tak jest że faceci nas bardzo często zaniedbują :( a potem się dziwią,że ktoś inny pojawił się na horyzoncie.Prawdopodobnie Twoja Pani też jest zaniedbywana przez męża,a może się mylę...

Gość kasjer ... 24l ...
Ta moja Pani to zaczyna mnie wkurzać. Kurcze, nie ma jej cały tydzień i nie wiem co się z nią dzieje. Pewnie się byczy gdzieś nad morzem a ja się martwię. Jak we wtorek przyjdzie do zawołam ją do siebie do kasy i dam jej pouczenie :D

Gość kasjerka z biedronki
jak baba.. facet wie co robic. zadzownic, zagadac

Gość kasjer ... 24l ...
marzę o tym żeby jej strzelić minetkę

Gość heheh lidl jest tani
mam to samo, tez sie do mnie jakis przy.. taki ni to kasjer, ni stojkowy, ale ja to do didla chodze w poniedzialki i czwarki bo nowe asortymenta daja;ppp ostatnio prosilam tego jemiolka z kasy, zeby mi pomogl dobrac stanik (a same xxxxxl byly bo to tydzien puszystych byl heheh) a prosilam o xs:P ale sie biedy spuszczal heheh.

Gość kasjer z tesco
ja takiej jednej brunettce to jak stała przy kasie samoobsługowej na warzywnym podeszłem i wystukałem pomidory i cene nakleiłem, ale była zdzwiona;) jak była 2 raz to jak szła do kasownika spr cene krzyknałem z dali 4,99 kwiatek:) uczucie sie ode mnie;

Gość trytyrtye
temat założony przez kobietę widać gołym okiem.

Gość kasjer z tesco
ale jakbym znał jej adres czy telefon to bym sie w te duperele nie bawił; k ale fajnie było w styczniu08'

Gość kasjer z tesco
baba!

Gość ja sie rozstaje
dajcie spokoj to facet nie baba :)

Gość mental cut
czyli zakochanie to choroba psychiczna, bo upodabnia facetów do bab. :D

Gość kasjer ... 24l ...
Nie rozumiem dlaczego niektórzy uważają mnie za babę. Bo co ? Bo za dużo mówienia o uczuciach ? Są ludzie którzy są wylewni i nic się na to nie poradzi :D To nie wstyd być takim 😡

Gość Issa punt
wstyd kasjer wstyd facet powinien byc twardy jak skala, a nie wylewac zale na forach i to kobiecych jak ostatnia łamaga.

Gość Issa punt
oczywiscie, ze facet moze byc zakochany. Ale kurde zaden normalny facet nie wchodzi na fora z problemem. Albo obgaduje je przy wodce z kumplem, albo sam suzka rozwiazania. A jesli robi jak autor topiku to jest cipką, a nie facetem.

Gość Issa punt
I ten tytuł zakochałem się no i co teraz?? Jak żeś taki bezradny to nie bierz sie za baby. Kazdy facet wie co robic jak mu sie laska podoba. Jesli masz troche przyzwoitosci to zwalczyc to. I zreszta nie milosc, a fascynacje, zauroczenie. Bo zakochac sie raczej nie mozna spogladajac zza lady na cycki jakiejs baby. Prawdziwy facet wie co zrobic i albo to stlumi, albo zawalczy bez durnych rad na durnym forum. Ale jesli jesteś cipką to lepiej zapomnij o dojrzalej kobiecie, bo takiej w zyciu nie dogodzisz jestes takim chlopcem, a nie facetem musisz jeszcze dorosnac. Bo tak rozmemłanego faceta jeszcze nie poznalam. Dlatego pierwsze odczucie baba, a jesli nie to zmien sie chlopie, zmezniej, badź bardziej pewny siebie i nie pierdol jak ostatnia ciota.

Gość kasjer ... 24l ...
To w takim razie jaki powinien być facet wg Ciebie ?

Gość xDDDDDDDDDD
dajcie spokój,to nie jest baba,to mój Rafałek :D dawno Cie nie było zastanawiałam sie co u Ciebie ;) na gg to sie przestałeś odzywac w ogóle,wystraszyłam Cię czy jak? :( hehe,ja to dobra jestem,znowu Cie wyczaiłam,zorientowałam sie ze to Ty już po tytule topiku a potem czytając tylko sie upewniłam że mam racje :D:D fajnie,zabawnie to wszystko opisujesz :D ale wiesz co? Piszesz ze byś jeszcze bardziej ją pokochał gdyby coś między Wami zaszło...a tu sie trochę dziwie,bo to by znaczyło że ona nie ma zasad i zdradza swojego faceta czyli ma wyraźną wadę ;) Nie wiem,mnie odrzuca od facetów którzy zdradzają,nie wyobrażam sobie być tą drugą... poza tym bys ją zdobył a teraz zapewne tak pociąga Cie to,że jest nie do zdobycia... pisesz też że sie stroi i że to niby świadczy o tym że sie jej z męzem nie układa bo chce podobać sie innym...aha,czyli gdyby sie zaniedbała to by była ok dla męża? :D chyba jest wprost przeciwnie.DLa męża też może chcieć wyglądać nadal atrakcyjnie i to dobrze o niej świadczy,bo nadal sie stara w zwiazku a nie jak większosc zaniedbuje sie po slubie i przez to właśnie uczucie sie wypala....ludzie myslą że to tak po prostu jest po upływie lat,znudzenie ale ja myśle że to znudzenie wynika z zaniedbania sie nawzajem a nie z samego upływu czasu też myslę,że idealizujesz ją chociaż nie wątpie,że jest atrakcyjna i może CI sie podobać ;) kobiety po 50 nawet mogą być b.atrakcyjne,moja mama jest najpiękniejsza na świecie na przykład :D cóż Ci moge doradzić...chyba tyle,byś nie próbował mieszać jej w życiu.No niestety jest zajęta,a to poważna sprawa,chyba byś nie chciał gdyby Ciebie żona kiedyś zdradzała z młodzikiem? ;) Myśle też,że CI przejdzie w końcu,póki co pozostań przy przyjemnych fantazjach :D Ech,ja też lubie czuć takie motylki w brzuchu i fantazjować..i póki co też zauraczam się w facetach nie do zdobycia..

Gość eeeeeehhh
A za mna taki biegał o 6 lat młodszy. Ja sama mam 32 lata. Ale i tak nic z tego nie wyszło. Dlatego teraz mam awersję do młodszych. Tak sie zastanawiam dlaczego zawsze mam szczęście do takich szczyli. Już jak zaczęłam pracować w placówce oświatowej, to za mną biegały szczawiki z gimnazjum, samam patologia. Normalnie co dwa miesiące taki adorator mi się trafiał.

Gość kasjer ... 24l ...
Baśka , to Ty ? Niech to szlag :D Ty to chyba zawsze będziesz miała pompę ze mnie 😡

Gość ja Ci powiem tak
Hej i jak się sprawy mają? :)

Gość senor Gustavo
Te dojrzałe, bardzo kobiece kobiety potrafią zawrócić w głowie jak mało które :classic_cool: