Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANAL izator

jakoś za dużo myśle, że nic mi nie pozostało

Polecane posty

Gość ANAL izator

Mam pytanie, jaki macie cel w życiu? Jeszcze do nie dawna miałem wyruchani tyle kobiet ile sie da ale po 6 stej, jakoś mnie nie rajcuje już tak. Fakt cycyki i cipy inne ale w ostateczności wszystko to samo. Rodzina nie chce drażnią mnie sterotypy przyjete zasady, że to trzeba tak a tamto tak - chce być wolny kupienie auta super fajnego, jakoś mnie nie bawi, moje 10 letnie jeżdzi i ma się dobrze mieszkanie kupiłem i mieszkam sobie wabiąc pipki, ale tak jak wspomniałem nic ciekawego. nie chce już mi się w sumie nic robić, co chciałem to osągnąłem sex analny oralny klasyczny z 16 latką i z 30stką, a mma 25 - co tu jeszcze robić na tym świecie? mam oszczedności około 40 tyś złotych i nic mnie nie iunteresuje chyba że luna parki ehh życie narazie jest nudne imprezy najebywanie się mnie n ie interesuje co wtym fajnego... nie wiem

Gość dfgdg
zabierz się za 80ciolatki jeszcze takich nie pukałeś

Gość ANAL izator
chcuałem 50tkę ale nie moge znaleźć chętną, ale co z tego sex to sex, w ostateczności orgazm to orgazm czy wpychasz w 50 letnia dzire czy 16 sto nie ma róznicy cipa np mojej ostatniej 16stki, rojechana a 30 ciasniutka ale orgazm ten sam, mioałóem już super mocne, nic wiec nie pozostaje,

Gość dfgdg
a może zajmiesz się literaturą klasyczną?

Gość ANAL izator
wszystko co mnie otacza to takie sztuczne, każde zachowanie to albo lizanie dupy, albo walka o kasę wiem co zrobie skocze z mostu do wodyh :) to mam ochote ale bedzie bolało:/

Gość ona jest ładna i cwana
no bo se, hajs, pozycja społ itd itp nie daje szczescia trzeba sobie znalezc pasje, poswiecic sie czemus w co wierzysz, ze jest sensowne i daje ci radosc rozwiazaniem jest tez zaufac jakiejs fajnej dziewczynie, zakochać się na na na