Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan mastera xxxxx

nowy tekst praezesa kaczki

Polecane posty

Gość pan mastera xxxxxx...
a proposik długów, to jeszcze niedawno kaczka proponował zwiększenie zadłużenia jako lekarstwo na kryzys i nie blokuj mi nicków mondziole, bo to próżny trud, działasz metodami kaczyniaka, eliminacja przeciwników?

Gość gfdgauhfeouwfwe
wrzuć info z innego źródła,pisiaczki alergicznie reagują na Głos Syjonu;)

"kaczka proponował zwiększenie zadłużenia jako lekarstwo na kryzys" mnie interesuje kto długów narobił a nie kto je "proponował" bo tusk owszem "proponował" 3x15 ale jak się zabrał za rządzenie to mamy zamiast 23, 8 i 5 zamiast wcześniejszych 22, 7 i 3. " i nie blokuj mi nicków mondziole, bo to próżny trud, działasz metodami kaczyniaka, eliminacja przeciwników?" nie rozśmieszaj mnie. wasza lemingowa banda dopóki sobie nie zaczerniłem nicka to tylko w taki sposób umiała dyskutować. albo się podszywać albo zablokować. ja tego nie robię. a wasze metody to najlepiej poznał łódzki oddział pisu i zamordowany tam marek rosiak.

Gość gfdgauhfeouwfwe
offermo szanowny, wyjaśnij mi jedną rzecz - czemu otwierając pierwsze z brzegu forum internetowe - czy onet, czy któreś z grupy o2, czy wp, czy wiele wiele innych pod każdym, absolutnie każdym tematem, nawet motoryzacyjnym czy dotyczącym pogody zawsze znajdzie się jakiś mąciciel wyzywający od lemingów tuskolubnych, POmatołów czy innych ? Jak to się ma do pisowskiej teorii o szerzeniu nienawiści do pisu właśnie ? Bo ja widzę coś zupełnie odwrotnego ;)

"http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1 ,80708,4916470.html" no to już jest bezczelność. platformiane bojówki kopały i lżyły ludzi tylko za modlenie się pod krzyżem przed pałacem. michał stróżyk wylądował w szpitalu po spotkaniu z "siłami porządkowymi" jakie wypuściła na "solidarnych2010" pani waltz a platformerska propaganda ma kaczyńskiemu za złe że zagłuszał telefony pielęgniarek które mu wlazły do kancelarii. może je powinien sernikiem częstować, co?

Gość pan mastera xxxxxx....--
jakie zaczerniłem, po kafe nadal lata pomarańczowy i nie wygrasz ze mną na hasła tępy chuju :D

Gość gfdgauhfeouwfwe
powinien je podjąć winem, rocznik minimum siedemdziesiąty. osiemset siedemdziesiąty. be ce :classic_cool:

"offermo szanowny, wyjaśnij mi jedną rzecz - czemu otwierając pierwsze z brzegu forum internetowe" zapytaj autora tego tematu dlaczego w ramach "polityki miłości" założył temat "nowy tekst prezesa kaczki". macie na tyle tupetu żeby nawet tutaj oskarżać pis choć temat ewidentnie został założony jedynie po to żeby szydzić z kaczyńskiego. podobnie jak niezliczone tematy o "zimnym lechu" "pisiorach" "moherach" itp. wasza bezczelność nie zna po prostu granic.

"jakie zaczerniłem, po kafe nadal lata pomarańczowy i nie wygrasz ze mną na hasła tępy ch*ju" ten wpis pokazuje całą intelektualną głębię "antykaczystów". nawet go nie trzeba komentować.

Gość gfdgauhfeouwfwe
oj tam, ja nie zakładam tematów ani nie lżę - ale jako wyborca PeO często jestem opluwany ;) to wasza chrześcijańska miłość bliżniego :D ?

Gość gfdgauhfeouwfwe
idę spać 🖐️ ale wrócę i sobie pokonwersujemy jeszcze ;)

"oj tam, ja nie zakładam tematów ani nie lżę - ale jako wyborca PeO często jestem opluwany" naprawdę? to ciekawe a nazywał cię ktoś "bydłem" jak pan "profesor" i "autorytet" bartoszewski albo może "pisowską dziczą" jak inny "autorytet" ksiądz sowa? a może "pisowskim bydłem" jak pan tomasz hardyk, doradca wojewody? to nie są jakieś anonimowe wpisy na forach. to są "autorytety". ci ludzie nadają ton debacie publicznej. weź mnie nie rozśmieszaj z tym "obrażaniem PO". nic kurwa dziwnego że tak gnojonym tylko i wyłącznie za to ze popierają pis ludziom puszczają czasami nerwy. ja bardzo chętnie pokonwersuję z osobą która dla odmiany nie zacznie po kilku postach mnie lżyć i wyzywać. ciągle mam na to nadzieję podejmując rozmowy na temat polityki ale za każdym razem się rozczarowuję. może tym razem będzie inaczej. oby.

Gość pan mastera xxxxxx....--.
a wyzywanie PSL od buraków i chłopów ze wsi, którym odbiło to zapewne jest przejaw chrześcijańskiej miłości w wydaniu PiS?

Gość dżanus
Hofman to jest chory, biedny człowiek

Gość pan. mastera xxxxxx....--.
no i nie zapominajmy o błaszczaku, który chyba dostał zakaz uśmiechania się w miejscach publicznych albo po tak długim przebywaniu w towarzystwie kaczki nie umie już inaczej się zachowywać

Gość dfhjdshfk|S
a widzieliście wczoraj te zajawki z inauguracji kampanii PIS?? ile MŁODYCH UŚMIECHNIĘTYCH ZAPATRZONYM w cudnego prezesa panien !! otoczyły go, śpiewały z nim i lgnęły do niego jak na jakiegoś macho normalnie :( nienaturalnie to wyglądało i szkoda że Jarek ma naród za tak prosty i głupi że myśli że jak pokaże babeczki to zdobędzie głosy bo niby co?? taki postępowy on jest?? jasne! pamiętamy jak potraktował SWOJE LIDERKI nie tak dawno temu a i pamiętamy że to HOFMAN, ZIOBRO, BRUDZIŃSKI I KAMIŃSKI rządzą a biedne babki to przynęta! a one normalnie mało orgazmu wczoraj nie dostały bleee.... szkoda tylko że pan prezes ma taki uśmiech 'bez zębów' bo wyglądał tragicznie przy nich......

Gość pan. mastera xxxxxx....--.
i te czarna oczy jak u rekina, takie bez wyrazu, to też wiele mówi o człowieku:O

Gość kochana zbulwersowana
mówcie jak chcecie na PO ale jak dla mnie : a) wpisywanie na listy dzieci ofiar Smoleńska i jechanie na ich emocjach b) zbieranie podpisów na PUSTYCH LISTACH bez nazwisk ale z logo PIS pod kościołami wśród starszych osób ZASŁUCHANYCH W RYDZYKU... c) uśmiechanie się do kobiet wczoraj z pamięcią jak się postąpiło z panią J. i panią R. po kampanii prezydenckiej d) mówienie 1 dzień przed wyrokiem sądu że 'sądy są miarą i ostoją sprawiedliwości i należy się im podporządkować' a ....dzień później po nieprzychylnym wyroku cała konferencja spod Domu Dziecka 'jakie to polskie sądy są chore i trzeba natychmiast coś z tym zrobić'... e) roszczenie sobie praw! .. JAKO ZWYKŁY POLITYK pan Jarosław STAWIA WARUNKI ministrom gdzie i w jakich okolicznościach zechce się zgodzić na debatę!!!!!! i wiele innych na które tu nie ma miejsca bo was zanudzę, ale dla mnie to chorzy, dziwni ludzie , zbyt nacjonalistyczno-ksenofobiczni jak dla mnie, idziemy do świata czy stoimy w miejscu?? i tak się z nas śmieją...PIS nam nie pomoże... byli u władzy i co? kokosy były?? jak pamiętam zaprosili pana Leppera i Giertycha do gry i były tylko podsłuchy, komisje i CBA codziennie raportowało w mediach, nie chce takiego kraju, chce normalności, ale POlacy myślą tylko chwilą DZIŚ, benzyna droga - wina Tuska i tyle... ah...chyba Polacy zbyt prości i dlatego taki PIS ma komu wciskać obiecanki...

Gość ej, nie ukrywajmy tego
starsze osoby są podatne na wplywy, ich zdolności intelektualne są ograniczone, lubią konserwatyzm a to zbliza ich ku pisowi też słyszałam te teksty J.K właśnie o tych sądach mnie dobiło, "wyrokom sądu nalezy sie podporządkować...ALE Polska to kraj niedemokratyczny bla bla bla, sądy nie mogą pozostać w tej formie" a pytanie, w jakiej formie były sądy za czasów PiSu? W TAKIEJ SAMEJ (nie mówię o prokuratorze generalnym), więc logiki po prostu brak w jego wypowiedziach ale zresztą, inny aspekt, jesteśmy krajem niedemokratycznym, niepraworządnym, niesprawiedliwym to czemu on mimo wszystko będzie się podporządkowywał tym sądom? przecież powinien jak opozycja na Ukrainie czy Białorusi prostestować, niepoddawać się, cierpieć za nieprzestrzeganie pseudoprawa reżimowego rządu

Gość nsdfm,saf
dla mnie miejsce Jarka jest przy mamie i kocie, jak ktoś KTO WŁASNEGO ŻYCIA NIE POTRAFIŁ WYREŻYSEROWAĆ , ma rządzić krajem? oczywiście skreślanie kogoś kto nie ma rodziny nie jest fair ale przyznacie że jego doświadczenie życiowe ( czytaj emocjonalno-rodzinne) jest zerowe jak więc może on zrozumieć potrzeby Polaków?? to już ś.p Lech miał większe wyobrażenie o normalności choć popełniał wiele błędów

Gość ej, nie ukrywajmy tego
można zrozumieć, nie mówię, że nie w końcu wychował się w rodzinie, uczestniczy w życiu rodzinnym bratanicy kiedyś darzyłam ich niejaką sympatią, raczej taką litością bo byli wyśmiewani a ja miękkie serce mam, ale nie da sie przymykać oka na autorytarne zapędy, na propagandę, na podważenie istnienia polskiej demokracji, na to, że on tę demokrację dopiero wprowadzi a wszyscy pamiętamy jak było ponad 4 lata temu być może gdyby miał rodzinę to wyżywałby się jako dyktator na niej to po prostu specyficzny człowiek, którego życie poraniło a nie mial obok siebie prawdziwie pomocnej osoby, która pocieszy jak będzie trzeba a jak zacznie się paplać głupstwa to da kopa w dupsko żeby się opamiętał

Gość internet to koryto i pomyjami
ale da się znaleźć miejsca, czyste bez paskudnej propagandy. Kaczyński w swojej poprzedniej kampanii wyborczej wyciągnął , dziadka Tuska z Wermahtu, teraz Kaczyńskiemu odbija sie to czkawką. Dostałem e-mail, gdzie dokładnie była opisana rodzina Kaczyńskich, z bartdzo dużym naciskiem na szanownego tatusia Rajmunda, który jakimś cudem , jako były żołnierz AK, bardzo ciekawą karierę zrobił w epoce polskiego stalinizmu , niebywałą karierę, cóż kij ma dwa końce i teraz tym drugim końcem dostał Kaczor po kuperku. A tak poza tym, wierchuszka PiS-u, musi bardzo zabiegać o dostanie sie do sejmu, senatu, bo jedynie immunitet uchroni ich od długoletnich pobytów w bardzo ekskluzywnych pierdlach RP.

Gość ,sdhfhfk;dsjf
jak jadę do babci do małego miasteczka i tam słyszę jak ksiądz z ambony nawołuje do głodowania wstyd mi ....za polski kościół i za babcię..która już mało rozumie, ma swoje lata i coraz trudniej jej wytłumaczyć pewne sprawy...a więc i łatwo nią manipulować.... bo Lech był profesorem! ( nieważne że prawa pracy jak pamiętam i czynnie nie był od dawna w zawodzie) to mądra rodzina a ten Tusk?? mieszkają w Gdańsku to prawie Niemcy! - TAKIE OPINIE MA ELEKTORAT PIS-U i jak mam popierać taaaakich oszołomów? żal tylko ludzi w tych małych miasteczkach, jeszcze naoglądają się tylko tvp lub Radio Maryja w domach i koniec....co oni wiedzą o większym świecie?? a ja mam 34 lata i chce otwartego , normalnego świata a nie Polski z 18 wieku!!!!!!!!!!!!!

Gość slyszeli wy
ulge netowa chca zabrac

Gość pan. mastera xxxxxx....--..
a gdzie offuś, zabrakło mu argumentów czy układa kolejną niespójną wypowiedź? :)