Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

ale duszno

Polecane posty

Gość I CANT BELIEVE IT
Magda, nie chce mi sie teraz szukac 🖐️

Gość I CANT BELIEVE IT
2008-04-24, 07:22 #60 jennifer87 BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Toruń Wiadomości: 599 Dot.: do Bydgoszczanek - Focus Park ?? olinka ze strzemiecina jestem a ty? ja wybieram sie na poczatku przyszlego mesiaca miedzy 1-10 i juz sie nie moge doczekac mam pytanie do tych ktore byly ,czy procz sklepw sportowych i z ciuchami retro?sa jakies sklepy z z sexownymi ciuchami badz eleganckimi? Edytowane przez jennifer87 Czas edycji: 2008-04-24 o 08:01 nie dziw sie, ze nie wie jak sie pisze, skoro jest ze STRZEMIECINA 🖐️ u niej na "dworzu" to nie tak, jak u na na dworze 🖐️

Gość I CANT BELIEVE IT
jennifer87 BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Toruń Wiadomości: 599 Dot.: czy moj ojciec jest normalny? Ćwirka czytajac twoja wypowiedz poplakalam sie ze smiechu tak to smiesznie ujelas i tak bardzo przypomina i zwyczaje moich rodzicow a czy ta rodzina byla biedniejsza? Moj ujciec jak zrobi kupe to zalewa ja woda z miski ,w ktorej wczesniej byly myte gary ,bo oczywiscie (oszczednosc wody) a pod zlewem stoi kilka 2litrowych butelek na zapas nakapnej wody.A jak robia siku mama czy tata to wogole nie splukuja tylko jak zrobia cos "grubszego" no i tak przez caly dzien.A jak ktos ma katar to tylko i wylacznie papier toaletowy ,nie chusteczki higieniczne (a papier toaletowy oczywiscie ten szary-najtanszy) jennifer87 jest offline Odpowiedz cytując hjahahahhaa leze i kwicze!!!