Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syn mnie załamał

Syn mnie po raz kolejny zawiódł!!! I ciągle to robi:(

Polecane posty

Gość syn mnie załamał

Syn mnie po raz kolejny zawiódł!!! I ciągle to robi:( Mój syn od zawsze był innym dzieckiem, mało inteligentnym. Gdy jego ojciec zorientował się jaki on jest po prostu od nas odszedł, zostawił nas. I odtąd sama wychowywałam syna. Syn nie zdał matury, teraz nie zdał egzaminu zawodowego. I co? jestem w szoku, syn stwierdził że od razu powinien isc do zawodówki, bo nie dosc że nic nie ma po tej szkole którą skończył to w dodatku ma wadę wymowy. Co mam zrobic z takim dzieckiem, od lipca on dzięki Bogu ma pracę, ale praca na produkcji, jeszcze sobie gdzieś dorabia w jakimś sklepie przy układaniu towarów.

Gość syn mnie załamał
Wysylalam go do prywatnego technikum, mimo tego że on chciał isc do zawodówki. Płaciłam czesne, a on? nie zdał ani matury, ani egzaminu zawodowego, do tego by robił prawo jazdy on też się za bardzo nienadaje, języków nie zna bo przez swoją wymowę nie może się ich nauczyc a pracę sobie znalazł na miejscu, blisko mieszkania. I teraz chodzi do pracy na produkcje co jest dla mnie bolesne a oprócz tego układa towar w sklepie. I jak mi ma nie byc wstyd?

Gość krecikz czech
Wstyd to może mu być że ma taką matkę :( Pracuje więc co się go czepiasz ?????????? Może jakby ćpał,wystawał pod sklepem ,kradł ci kasę to byś się opamiętała kobieto !!!!!!!!

Gość qrwa co za głupoty
"Gdy jego ojciec zorientował się jaki on jest po prostu od nas odszedł, zostawił nas" - odszedł bo pewnie miał ciebie dość a nie syna. Facet odchodzi od kobiety nie ze względu na dziecko/dzieci ale ze względu na kobietę z którą po prostu nie chce dłużej być.

Gość syn mnie załamał
Nie uwazam sie za zla matke? Ale co z tego, staralam sie jak tylko moglam, dalam synowi chociaz srednie wyksztalcenia. Szkoda ze on tego wyksztalcenie nie wypelnil do konca. Nic, kompletnie nic nie zdal. Plakac mi sie chce ze moj syn jest glupszy od innych swoich rowiesnikow. Moze rzeczywiscie powinnam wyslac go wtedy do zawodowki i postawic na nim krzyzyk. I co z tego ze on pracu nie zdal nic, kompletnie nic, zadnego egzaminu. Moj byly maz jest inteligentny, jest prawnikiem a na koniec gdy mnie zostawial to powiedzial ze syn wdal sie we mnie. To bylo wtedy gdy wrocil z zebrania z rodzicami i zobaczyl jego oceny.

Gość asersanka
To Tylko Twoja wina i Twojego męża. Gdybyście przy nim byli, wspierali go, wpajali mu nauke do głowy, znaleźli logopede to teraz byłby innym człowiekiem.

Gość syn mnie załamał
Nie uwazam zeby to byla moja wina. Ja zawsze bylam komunikatywa, rozmowna a byly maz rowniez jest czlowiekiem inteligentnym, na poziomie. Nie wiem dlaczego akurat nam dostal sie taki syn, ktory nadaje sie jedynie do fizycznej roboty. Nie myslalam ze synowi jest potrzebny logopeda, caly czas twierdzilam ze jemu to z czasem przejdzie.

Gość sama się zawiodłaś :(
taka prawda :(

Gość nom bom bos
Urodziłaś dziecko bez ambicji, kompletnie, jakby chciał to by zdał maturę, egzamin zawodowy i sam pozbył się wady wymowy.

Gość syn mnie załamał
Syn chciał isc do zawodowki na cukiernika albo kucharza, ale wybralam dla niego prywatne technikum ekonomiczne, poniewaz tylko takie mielismy do wyboru. Nie chcialam dla niego zawodowki, po prostu chcialam zeby cos osiagnal, zeby byl kims w zyciu a tak cale zycie bedzie pracowal fizycznie. Teraz jest w pracy na nocnej zmianie, a rano kolo 10tej bedzie szedl pomagac w tym sklepie.

Gość bałabym się takiej matki
:(

Gość powinnas wyslac syna do
zawodowki. przynajmniej teraz on sam zaoszczedzilby sobie rozczarowan i cierpien bo napewno cierpi.

Gość cate_s
miarą człowieka nie jest jego wykształcenie...nie każdy ma możliwości, predyspozycje się uczyć ale to nie znaczy że jest gorszy...może być bardzo dobrym człowiekiem. niektórzy mają jakąś blokadę "do nauki", pomagam teraz chłopakowi, który ma ogromne problemy z nauką, zapamiętywaniem. spędziłam z nim wiele czasu nad tym samym materiałem, a tu nic.... uważam że syn jest ambitny, bo po co by dorabiał? Dziwię się, że mówisz o swoim mężu, że jest na poziomie...przecież zostawił Cię i to jeszcze co przy tym mówił...proszę zastanów się, bo prawdopodobnie nie doceniasz syna...w życiu należy robić to w czym można być najlepszym, obojętnie jaka to dziedzina-tak powiedział mi kiedyś jeden prof. w Toruniu :)

Gość twój mąż z tobą nie mógł
wytrzymac a nie z synem! Współczuje ci twojej głupoty szmato

Gość jak sobie wychowałaś tak masz
jakbyś wmawiała synowi od małego że najważniejsza jest nauka to w końcu by pojął co jest w życiu najważniejsze a tak to postanowił pracowac i teraz już do końca życia będzie parobkiem.

Gość :-););)
Ja bym jednak wysłała go wtedy do zawodówki a teraz sama jesteś sobie winna.

Gość za kilka lat twój syn powie
ci spierdalaj

Gość ja na miejscu tych panow
tak bym ci wpierdolil zebys z ziemi nie wstal.