Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aburabi

Ciągle sam

Polecane posty

Niby jestem super partią, taki słodki kąsek, przystojny (laski z pracy tak uważają), dobrze zarabiam (wiem co na konto mi wpływa), inteligentny, dowcipny, ale od 6 lat sam, czy coś nie tak se mną, czy ten świat jakoś się zmiwnił i już jestem out of league?

Gość Kultura mam na drugie.
Zależy jakie masz oczekiwania Może w ciepłym kraju jakaś się trafi;) Wygląd i pieniądze mogą odrzucać nawet, wiesz "za przystojny na mnie", "pewnie ma pstro w głowie", "pewnie ruchacz" itp

Skoro sam stwierdzasz że jesteś inteligentny, tym bardziej dowcipny, to jest to najlepszym dowodem na to, że tak nie jest. Bo kto śmieje się ze swoich żartów, temu tylko się one podobają. Co za tym idzie, reszta rzeczy które opisałeś tez mogą się nie zgadzać. Nie chcę Cię obrazić, ale weź to do siebie.:D

Gość fromhelltoheaven
Ja też jestem sama...

Gość wygladatotak
samotność nie jest zła

Gość fromhelltoheaven
samotność jest przyjemnością dla tych, którzy jej pragną i męką, dla tych którzy są do niej zmuszeni...

Gość mądrala nie wiadomo skąd
mam sąsiadkę , wykształcona, inteligentna , bardzo ładna , sympatyczna i wogóle fajna babka i....sama..., miała tam jakiegoś faceta ale wyjechał za granicę i już nie wrócił , później kręciła z jakimś , ale też nie wyszło nie wiadomo czemu bo wydawalo mi sie ,że nawet cos z nich będzie i co i nico , patrzę ja kiedyś przez okno a on spakował manatki do samochodu i fruuuuu. Nie sadzę by miała wygórowane wymagania , ot by był fajny ,rozsądny facet chcący założyc normalny związek a później rodzinę. No , ale weź takiego zajdż:D