Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadia!

Jaki internet?

Polecane posty

Nie korzystam bardzo wiele. Zależałoby mi na mobilnym i możliwie najtańszym. Neostrada to koszt 60 zł. Wolałabym mniejszą kwotę.. MOże Plus? Jak się sprawdzają mobilni dostawcy?:)

są oferty za 30 zł.. Zawsze taniej:P Na mobilności az tak mi nie zalezy..bardziej na tym, aby był tani...

Gość mądrala nie wiadomo skąd
a darmowego nie macie tam u was? :D

Gość przerażona wizją choroby
Nadia ja mam iPlusa. 3GB miesięcznie i nie narzekam. tyle, ze ja place 50 zł, ale kolezanka brala tez w Plusie zaraz po mnie i juz był tanszy, chyba za 39 zł. Musisz sie przejsc po salonach lub sprawdzic na ich stronach, jak z zasiegiem w Twoim miejscu zamieszkania. U mnie Plus mial nie dzialac, a mam zasieg i korzystam. Fakt, ze czasami musze miec modem przyklejony do ściany ale zasieg jest:)

Raczej nie:P Nie szukałam... Zależałoby mi na tanim.. Korzystam max. 4 godziny dziennie...czasami mniej.. I nie ściągam raczej nic, tylko przeglądam strony:) Wyszukuje info.

O! a Duzo korzystasz?:) Ja chciałam 1,5GB...to 35 zł bodajże.. 39 tez ok:D Byleby nie 60:P

Nadia ja korzystam codziennie:D teraz w wakacje siedze całymi dniami prawie :) jezeli nie sciagasz muzyki i filmów to 3GB powinno Ci wystarczyc:) a jezeli sciagasz to mozna sobie wykupic iPlusopobieracza, za 7 lub 10 zł bodajże i w nocy masz dodatkowy transfer i pobierasz bez limitu :) jezeli jestes studentką, to są chyba jakies promocje.

meska rzecz ale w Palyu nie wszedzie jest zasieg. Moja kolezanka z tego samego osiedla ma w Playu i zeby miec zasieg to ma antene na balkonie. A przeciez to net mobilny wiec powinna miec mozliwosc smigania z nim po calym mieszkaniu. A tak jest uziemiona.

meska rzecz no nie ma tak dobrze w zyciu, ale jezeli dziewczyna chce Internet mobilny to niech poszuka takiego który da jej te mobilnośc, a nie patrzy tylko na ceny bo potem bedzie właśnie z anteną musiala biegac po mieszkaniu:) ja mieszkam z mieście ponad 60 000 a i tak są tutaj problemy z Playem

Gość ja mam play
45 zł, 12 GB limitu, od 24 do 9 rano - bez limitów. Zasięg dobry - wbrew temu, co mówią o play.

Gość radiówka 25zł jest super
mąż ma play za 15zł miesiecznie ale on potrzebuje bardzo mało,

Gość radiówka 25zł jest super
moja radiówka obsługuje 2laptopy i jeden stacjonarny, ze sciąganiem nie ma zadnego problemu, naprawdę nie mam na co narzekać, jest bardzo szybki internet, play u mnie w domu to nie bardzo, bo nie ma zasięgu ale mąż pracuje w wawie wiec tam nie ma problemu, a że mu trzeba tylko na gg to mu wystarcza te 15zł,

Fajnie, o tym za 15 zł myslałam też:) tam jest 30 godzin lub 0,5GB.. a jak jest po przekroczeniu transferu?

Gość 345
polecam play chodzi szybko i bez problemów z serisem i reklamacjami. modem usb kupujesz na allegro i korzystasz z opcji dla posiadaczy modemu.. 7gb za 39 zł - ja na 2 rodziny miałem 10 gb i czasem 3 dni brakowalo i spadał transfer do 32kb/s ale dało sie pogadac nagg i odebrac pocztę. mozesz wziasc na próbe na tydzień i najwazniejsze umowa na rok!

Tym netem areo jestem chyba objeta, tak wychodzi z mapek..prawdopodobnie. Jeśli nie to będę objęta w przyszlości. Nie chcę dlatego wiązać się umową długoterminową. Na rok OK. Play mi sie podoba. Tel mam w Orange..ale drogo. 15zł suuuper:D Po wykorzystaniu transferu działa tylko wolniej? Ja potrzebuję net do właśnie kafe, GG, poczty oraz wyszukiwania info. Od ściagania mam inny komp z neo:)

Gość wez sobie to aero
A te 55 zł to jest kaucja która jest do zwrotu. A wiesz dlaczego to jest za darmo?? Bo ta firma wraz z koncesja na częstotliwości została zmuszona do uruchomienia tzw internetu socjalnego, będzie takim ograniczenie szybkości chyba do 512 kb ale tyle wystarczy ;)