Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ale58

prosze pomozcie mi

Polecane posty

jestem w bardzo cieżkiej sytuacji mieszkaniowej - nie mam gdzie mieszkać .Mieszkanie w ktorym obecnie przebywam jest wynajmowane przez moja corke i jej rodzine ,lecz musze je opuścić - wyprowadzić sie .Tak zostalam poinformowana przez wlasne dziecko.Kiedyś kiedy byłam potrzebną łożylam na utrzymanie i wykształcenie ,dziś jestem zawalidrogą popychadłem przeganianym z kata w kąt.Jest to bardzo upokarzajace tym bardziej ze to od wlasnego dziecka slyszy sie takie slowa i jest sie tak traktowanym.Wybrałam kafeterie aby tu szukać na forum pomocy .Moze ktos wie lub ma w swojej rodzinie ,znajomych ktorzy potrzebują pomocy w opiece ,a w zamian zaoferują dach nad głową.Mam momentami chwile zalamania lecz myś o tym ze moge jeszcze naprawde komuś sie przydac ,pomoc powstrzymuje mnie przed najgorszym.Prosze bardzo pomożcie mi. tel.512 77 37 50 .mail. elach1@poczta.fm

dawno nie było mi tak smutno po przeczytaniu czegokolwiek, a zwłaszcza na kafe :( bardzo współczuje...

Gość dariaaaaaa 19
Pozabijaj ich we snie! Udus poduszkami!

Gość glosik oddany
Witam..autorko popytam sie w swoim otoczeniu..moze na google ktos ze mna poszuka tez..mam pytanie czy np wyprowdzialby sie pani pod Warszawe>?Pytam teoretycznie bo wiem ze tam soro osob szuka pomocy domowej z zamieszkaniem..wspolczuje bardzo takiej rodziny

www.twojastancja.pl na tej stronie znajdziesz ogloszenia dotyczace mieszkan i pokoi do wynajecia. sama rowniez mozesz zamiescic bezpłatne ogloszenie. mam nadzieje ze masz dochod.

wlasnie ten dochod sprawia to ze nie jestem w stanie wynając nie przesadzam kwota jaka dysponuje to zaledwie 560 zlotych renty

nie spodziewalam sie takiego odzewu - dziekuje wszystkie wasze slowa wsparcia i pomocy wnikliwie przeczytam i zastosuje sie do nich. Przepraszam rowniez ze niektore osoby sa tym zbulwersowane ze pisze o tym tu - lecz szukam ratunku

jezeli ktos z was bedzie wiedzial o osobach lub zna takie co potrzebuja pomocy w zamian za zamieszkanie - bede wdzieczna

autorko , a ile masz lat ? Wiesz pierwszy raz cos takiego smutnego i poruszajacego serce czytam na kafe , i chyba pierwszy raz nikt nikogo nie obraza na topiku. Smutne to , opisz troche ta cala sytuacje, czemu tak cie traktuja . Napisze ci potem na email troszke wiecej .

nie wiem,nie umiem sobie na to odpowiedziec ,chyba za bardzo dbałam o to aby było jej lepiej ,aby zdobyła wykształcenie jest po studiach ma 33 lata ,a powiedzxiala mi ze nie musialam jej rodzic .Rodzac ja umieralam - uratowano mnie , dzis mam to co mam i nie potrafie zrozumiec dlaczego

arpart17 wyslalam do ciebie maila- czekam na wiadomosc- dziekuje

ale58 --czekam na odpowiedz , bede przy komputerku jeszcze z 5-10 minut, potem zmykam, zagladne tutaj pozniej i na emaila tez . pozdrawiam

Gość a może tu poszukaj
zwłaszcza w większych miastach. Strona dotyczy nie tylko opieki nad starszymi ludźmi, także dziećmi, domem - znajdziesz tam. Często szukają kogoś na stałe - i jeszcze miałabyś za to płacone. http://www.opiekaseniora.pl/