Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfsfdfssdf

W przyszłym tygodniu mam dwie poprawki

Polecane posty

Gość fddfsfdfssdf

Siedziałam do 4 w nocy robiąc notatki, a i tak mam jeszcze masę roboty. Po położeniu się spać (spałam 5 godzin) obudziłam się chyba ze 4 razy z nerwów... :O

Gość tego lata
chciałabym mieć tyle motywacji co Ty:O Ja codziennie zaczynam sie uczyć od jutra :O I wogóle to nie wiem kiedy jest moja, bo na razie cisza w temacie.

Gość fddfsfdfssdf
tego lata - ja zaczynałam się uczyć "od jutra" od początku tego miesiąca :O W połowie miesiąca płakałam, że już mało czasu, a tak naprawdę czasu było w chuj - mogłam robić na lajcie dwa rozdziały dziennie a potem przez tydzień tylko powtarzać notatki - zero stresu i sukces gwarantowany :O

Gość kjik
z jakich przedm? ja mialam z chemii we wtprek. zdalam.

Gość tego lata
Wiesz, podobno w stresie człowiek uczy się szybciej. Ja już cos tam umiem, bo uczyłam się w sesji na egz. Tylko co z tego, skoro facet przepuścił 3 osoby na ustnym a reszta wrzesień. Trochę się boję, ze nawet jak się nauczę to obleję. U niego trzeba mieć wszystko w małym paluszku na tróję :O

Gość tego lata
Ja z instrumentów rynku finansowego :O Po pracy nie chce mi się uczyć,ale musze sie zmobilozować jakoś. Ruch sprzyja nauce, więc jak masz rower albo warunki do biegania, to skorzystaj.

Gość fddfsfdfssdf
kjik - jestem na studiach, więc przedmioty takie bardziej... "specjalizacyjne" ;) Nie chcę tu za dużo pisać tego lata - to ostro :O Na którym roku jesteś? Ja z jednego z przedmiotów mam obniżony próg żeby zdać, ale z drugiego przedmiotu nie mam książki, tylko slajdy i to mnie bardzo martwi :O

Gość kjik
nie martw sie, jak jestes w LO jak ja...to oni tam pomagaja, nawet jak nie umiesz, zycze powodzenia 🖐️

Gość tego lata
Awansowałam na ostatni. Ja mam 2 grube książki, ale uczę się z notatek odziedziczonych po roku wyżej. Przede wszystkim najważniejsze rzeczy tu są. Potem będę doczytywała z książek, no i jeszcze wzory i wykresy...masakra

Gość tego lata
Myślę,że jak się streszczę to w ten tydzień to opanuję. W sumie to nawet nie moja poprawka, bo 2 mi wstawił, a potem zamazał....dziwny typ. Więc teoretycznie jak mi wstawi teraz 2 to mam jeszcze szansę się poprawiać. Są na uczelni ludzie co już warunek na 4 roku u niego mieli, skończyli 5 rok, mają pracę napisane, wszystko zaliczone i tylko on nie chce ich puścić. Śmieszne, mieć studia skończone i nie móc się bronić przez takiego...

Gość a co, wczoraj się
dopiero dowiedziałaś? :-O

Gość fddfsfdfssdf
"Myślę,że jak się streszczę to w ten tydzień to opanuję." Powodzenia :) Też mam taką nadzieję W przyszłym roku ŻADNYCH poprawek (o ile teraz zdam, bo jak nie, to "out")