Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka1988

Acne stop

Polecane posty

Gość monika89675
więc działanie sprawdziłam głupia suko chyba jestes bez honoru zeby takie gówno wciskac.i oszukiwac ludzi,, polecam dermatologa i nigdy więcej takich wynalazków..na próbkach tylko zarabiają . apróbki cały chuj. schowaj się bo mi przypomniałas i cisnienie mis ie podniosło.

Gość monika89675
i powiem wiecej wygrałam z tradzikiem ale to nie zasługa tego badziewia tylko dermatologa

Gość jag93
esem dlatego uważam że nie ma sensu sie kłucić i wyzywać. Gdy ten krem nic nie wskóra chyba zastosuje kurację izotekiem. Mega skuteczny ale bardzo obciąża za organizm . :/ sory za jakiekolwiek błedy klawiatura mi nawala

ja walczylam z problemami skory twarzy ok 12 lat. Pisze walczylam, bo na szczescie pozbylam sie juz tego problemu. w moim przypadku byly to pojedyncze wielkie ropniaki. przez lata nie pomagalo NIC :( od dwoch lat stosuje w regularnych odstepach, 1 do 2 razy w roku kuracje antybiotykowa preparatem "skid". nie wiem, czy jest dostepny w Polsce pod ta nazwa. Preparat zawiera 50 mg miocykliny. Nie zapewniam, ze kazdemu pomoze, moge jedynie zapewnic, ze w moim przypadku efekty sa nieamowite. mysle, ze warto sprobowac

Ja stosuje Acne-Stop od miesiąca i widzę pewną poprawę, jednak nie jest to jakaś rewolucja. Jednak wiem, że muszę uzbroić się w cierpliwość bo jest to naturalny środek i dlatego działanie nie będzie błyskawiczne.

Gość trololo
Polecam Acne+stop pryz lekkim trądziku, bo dobrze wygładza cerę i nie wysusza jej. Przy cięzkim trądziku sam Acne-stop nie daje rady, potrzebne jest wtedy działanie na wielu płaszczyznach. Stosuję go kilka miesięcy i na początku całkiem dobrze sobie radził. teraz przystopował, ale jest naturalny więc nie obciąża przynajmniej organizmu. Ogółem dobry, ale tak jak mówiłem przy lżejszym trądziku.

Gość janetka11
heee tylko 1y post przeczytalam i juz wiedzialam ze to reklama:DDD nie stosowalam tego to nie moge pow...ale podejrzewam ze sciema na maxa!! co to taki krem jeszcze jakis lagodny...aby sie pozbyc trądziku tyrzeba uzys kosmetykow na bazie silniejszych stezen skladnikow...kwasow...tu kwasow owocowych!!!najlepiej udac sie do kosmetyczki czy dermatologa na pelling z kwasow ...kilka zabiegow ale poprawa nisamowita...wiadomo ze za jakis dluzszy czas trzeba to powtorzyc!! ktos pisal wyzej o peelungu z kwasu migdalowego-polecam!!! ale wlsanie poczytajcie cos o profesjonalnych zabiegach zapytajcie dermatologa czy kosmetyczki a nie zabieracie sobie czas na rozmyslaniu nad jakims glupim kremie ktory rzekomo ma zdzialac cud...bzdura...pzdr;)

Gość Tomek93Z
Zamówiłem dziś krem, 15g, malutkie to ale zobaczymy na ile starczy, biorę tabletki Cera Nova i zbyt dużego trądzik unie mam, jedynym problemem są przebarwienia, gdy choć na jeden dzień odstawie tabletki, od razu coś wyskakuje, ostatnio troszkę powychodziło mimo brania tabletek, kupiłem krem, przetestuję i napiszę co i jak, pozdrawiam.

Gość martuuuuuuunia
próbowałam tego kremu nie zdziałał cudów, ja wyleczyłam się z trądziku używając srebra. Tonik Ag 123 polecił mi mój dermatolog i powiem wam, że rewelacja. NIe jest drogi bo taki tonik to chyba coś koło 50 zł ale na bardzo długo mi wystarczył. pozdrawiam

Witam , od dwoch tygodni stosuje krem acne-stop , jestem bardzo zadowolona z niego . Nie mam jakiegos wielkiego problemu z cera ale zawsze cos sie pojawia , zwlaszcza przed okresem ... Krem zdecydowanie zminimalizowal wypryski zwlaszcza teraz pezd miesieczka ... Polecam

Gość kpl22
Jeśli chcecie to mam kod rabatowy -20% taniej na zakup kremu acne-stop na ich oficjalnej stronie :) Mogę się podzielić, sam właśnie zamówiłem :P

Gość kobietron
zamiescilam juz ten wpis na forum gazety, ale zamieszcze tez tu i na kazdej jednej stronie na ktorej ten SHIT ACNE-STOP tak reklamuja. mam nadzieje, ze nikt juz sie nie da nabrac i komus to co napisalam pomoze. ja się niestety dałam nabrać. mam 26 lat, z trądzikiem walcze od mniej więcej 10, raz trądzik jest, potem znika i tak w kółko. bardzo męczące. przeszłam przez wszystkie leki/maście/kremy oprócz retinoidów doustnie bo się boję skutków ubocznych. co do ACNE-STOP: co za ŚCIEMA! używałam 2 miesiące, kupiłam w aptece w której Pani zarzekała się, że jest rewelacyjny. odstawilam wiec moje leczenie dermatologiczne (skinoren żel rano, na wieczor na zmiane differin i benzacne) i postawilam na acne-stop. i co? I MIAŁAM SKÓRĘ OKROPNĄ, STRASZNĄ, MNÓSTWO KROST I ZASKÓRNIKÓW. jestem wściekła, nie na kasę która wydałam, ale na WASZE KŁAMSTWA, w żywe oczy, oszukujecie ludzi tym kremem i dobrze o tym wiecie. WSTYD! Naprawde WSTYD! Teraz moja cera wygląda bardzo dobrze bo wróciłam do leczenia i dodałam trochę nowych rzeczy. Opiszę - może komuś pomoże (mi zajęło wypracowanie tego 10 ciężkich lat...): 1.codziennie rano lub wieczorem nakładam LEROSETT (taka maseczka z glinki), droga jest,ale warta swojej ceny. ona oczyszcza skóre, po niej cera jest mniej tłusta i zaskórniki jakby były mniejsze. 2. SKINOREN żel - rano na całą twarz. 3. DIFFERIN żel - na noc co 3 dzień. 4. BENZACNE - na noc co 3 dzień 5.TRIACNEAL AVENE - na noc co 3 dzień. Oprócz tego kupiłam sobie w aptece NAPAR Z BRATKA i piję go 2X dziennie (zmniejsza łojotok), łykam CYNK i SELEN i kupiłam BIOMARINE (tran z wątroby rekina). Twarz myję żelem pharmaceris, ale w zasadzie wszystkie które do tej pory stosowalam byly OK, tylko pharmaceris jest tańszy (jakieś 22pln). Nie używajcie tego szitu ACNE-STOP, nie działa, producentka żeruje na naszym zdołowaniu i nienawiści do własnej cery... Życze powodzenia z kuracją! Mi się w końcu udalo, Wam też sie uda!

Gość tomaszek91
A ja z tego miejsca chciałbym polecić acne stop wszystkim, którzy mają problem z trądzikiem, grudkami i wypryskami. Stosowałem już wszelkiego rodzaju antybiotyki polecane przez dermatologów, od kapsułek po wszystkie maści na receptę, a również te bez recepty - benzacne, itd. Już po 2 tygodniach stosowania acne stop zobaczyłem znaczną poprawę, a po dwóch miesiącach zostały już tylko drobne, czerwone blizny - które zwalczam sokiem z cytryny (uwaga, to naprawdę działa). Dlatego polecam wszystkim którzy mają problem z cerą i wydali fortunę u dermatologa, lek naprawdę nie jest drogi jak na rezultaty, które zostawia. ;)

Gość zbysiu029374646
Trafiłem na to forum gdyż poszukuję opinii na temat tego świetnego kremu. Moja żona go sobie kupiła i chciałem się coś więcej dowiedzieć i i widzę że wszystkie pozytywne opinie wypisują tutaj ludzie powiązani z producentem kremu!!! ŻAŁOSNE !!! Ja od Siebie tylko dodam że bardzo zaniepokoił mnie zapach tego kremu, otóż żona go sobie kupiła nie mówiąc mi nic o tym. Gdy ja rano jeszcze dosypiałem poszła do łazienki i posmarowała się tym kremem, wróciła do łóżka, poczułem wtedy silny zapach chemii i zapytałem jej czy czasem nie wylał się Domestos w toalecie bo strasznie śmierdzi. Skoro twierdzicie że w składzie jest tylko woda utleniona to niech się smaruje, może lepiej zadziała Placebo niż ten krem. W każdym razie następnego opakowania już nie kupi!

Gość asia111334
Właśnie kupiłam ten krem na ich stronie i mam nadzieję, że mi pomoże :) Znalazłam kod gdzieś w sieci na 20% taniej :) Mam nadzieję, że komuś się też przyda, oto on: 169ae5

Gość Miałem okropny trądzik
Jak zabić trądzik szybko i na stałe?to banalnie proste krok 1. wyciskamy jak największą ilość pryszczy, nie musimy wyciskać z przesadą(aż do krwi) krok 2. myjemy twarz proszkiem do prania (testowane na proszku lidlowskim) UWAGA!!! w miejscach gdzie są pryszcze będziesz szczypało. myć należy tak tylko troche nie za długo 90 sekund max. Przy spłukiwaniu należy przestać kiedy będziemy czuli że skóra jest jeszcze śliska, pozostawi to na niej cieniutką warstwe chemii która nie pozwoli rozmonożyć się bakteriom przez jakiś czas. zabieg powtarzamy co kilka dni wtedy gdy ranki po pryszczach się zagoją Miałem ogromny problem z trądzikiem wieku dorosłego ale ten sposób jest normanie nie wiarygodny :) wystarczyło zrobić tak 4-5 razy i problem zniknął. Mój nastoletni brat również to przetestował jemu wystarczyło 3 zabiegi !!!! a też miał twarz jak pizza powodzenia :)

Gość emersonne
witam.niewiem jak inni to zorbili ze acne stop dzial na nich ale ja go uzywam i niewidze zandej poprawy na lepsze ,dzis sie dowiedizalem ze kobieta ktora mi go sprzedala napisala do mnei ze musze uzbroic sie w ciepliwosc bo czas kuracji trwa od 3 miesicy do 6 mieiescy .jak dla mnie to ten krem to sciema i wyciagnie pieniedzy.dobrze ze go choc kupilem bo juz wiecej tego niezrobie.pozd