Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka1988

Acne stop

Polecane posty

Gość kropka1988

Cześć! Od długiego czasu walczę z trądzikiem. Czasami jest bardziej nasilony, czasami mniej. Odwiedzałam dermatologów, stosowałam antybiotyki i nic na długo nie pomogło. Niedawno jednak w poszukiwaniu czegoś nowego natknęłam się na nowy produkt acne-stop. Byłam sceptycznie nastawiona, ale zamówiłam darmową próbkę. Przesyłkę otrzymałam szybko, ale nadal nie bardzo wiedziałam czy chce zaryzykować. I tak kremik stał sobie na mojej półce przez kolejny dzień. Jednak postanowiłam spróbować na fragmencie pleców. Użyłam kremu raz i na drugi dzień skóra była gładsza, delikatniejsza, a pojedyncze wypryski jakby się "skurczyły". Postanowiłam spróbować na twarzy. Wystarczy niewielka ilość kremu, żeby kremik rozsmarować. a efekty zauważyłam już po dwóch dniach stosowania. Posiadam cerę tłustą (bardzo tłustą) a ten kremik powoli reguluje wydzielanie sebum i makijaż dużej się utrzymuje. Twarz mi się wygładziła, zaskórniki znikają, a pojedyncze stany zapalne obkurczyły się. Przy tym tempie poprawy za tydzień po większości zmian nie będzie śladu, a moja cera będzie wyglądać o niebo lepiej. Polecam kremik wszystkim, szczególnie tym, którzy nie mogą się uporać z trądzikiem od dłuższego czasu. Można zamawiać bezpłatne próbki, żeby się przekonać o jego skuteczności. http://acne-stop.pl/ Albo od razu zamówić całe opakowanie w tańszej cenie. http://allegro.pl/acne-stop-pl-likwi...775484134.html Naprawdę bardzo polecam. Sama zdziwiłam się jego rezultatów.

Gość agalo
Hej :) Od kilku lat miałam problemy z trądzkiem, stosowałam różne leki, począwszy od antybiotków skończywszy na wszelakiego rodzaju maściach. Pewnego dnia zupełnie przypadkiem trafiłam na stronę ACNE - STOP. Na początku sceptycznie do tego podeszłam, no tak pomyślałam kolejny "cudowny" lek, ale postanowiłam jednak spróbować i na dzień dzisiejszy nie żałuję :) Krem Acne Stop jest rewelacyjny, usuwa trądzik i sprawia że cera staje się gładka, a co najważniejsze na efekt nie trzeba długo czekać :) Polecam wszystkim tym którzy chcą się pozbyć uciążliwej choroby :) Pozdrawiam Aga

Gość kropka1988
Hej. Komentować może każdy, ale jeśli się nie wie o czym się mówi to polecam najpierw sprawdzić działanie jakiegokolwiek kosmetyku zanim się coś palnie. Może dla niektórych to wyglądać na reklamę, ale jeśli nie możesz tego udowodnić, to postaraj się nie komentować. Pozdrawiam

Gość km2007
Acne stop zaczęłam używać od niedawna ale już od pierwszej aplikacji zauważyłam poprawę. Moja cera jest tłusta z tendencja do powstawania zaskórników które przy użyciu kremu widocznie się zmniejszyły.

Gość akinom88
Witam. po moich licznych problemach z cerą trądzikową postanowiłam zamówić bezpłatna próbkę ACNE STOP. i muszę powiedzieć, że to było doskonałe posunięcie. Krem ma fantastyczną konsystencję, znakomicie się rozprowadza i co ważne jest mega wydajny!!! Polecammmmm

Gość Angel1090
Polecam krem Acne-Stop. Nie wysusza, łagodzi objawy trądziku, ma świeży zapach, matowi. Polecam do stosowania na noc. Mi pomaga, a z trądzikiem zmagam sie od lat.

Gość ania1904
Witam Polecam wszystkim którzy mają problem z trądzikiem żel Acne-stop. Ja osobiście przetestowałam próbkę i jestem zadowolona z efektu, który był widoczny po 3 dniach. Wygładza, nawilża i regeneruje skórę przywracając jej zdrowy wygląd

Gość dy5wreyt
Kup sobie Benzacne/Brevoxyl i koniecznie jakiś dobry krem nawilżający (może nawet tłusty), bez żadnych aktywnych składników i innych dodatków. Wyjdzie na to samo

Gość kropka1988
I co w tym takiego ciekawego?

Ciekawe jest to, że wszędzie reklamujesz jakieś gówno za 100 zł. To nie jest pierwsze forum z identycznym postem. Ludzie nie dajcie się oszukać!

Gość kropka1988
A sprawdziłaś na sobie działanie tego kremu, że uważasz że to gówno? Może i krem jest drogi, ale po to można zamówić próbkę i się przekonać o jego działaniu, żeby nie wydawać 150 zł od razu. Z własnego doświadczenia wiem, że na kuracje przeciwtrądzikowe wydaje się dużo więcej pieniędzy. I nie zawsze pomaga. A ten krem nie powinien nikomu zaszkodzić, więc spróbować zawsze można.

Gość fdsf7567576
1. Tylko syfiaste firmy każą płacić za próbkę. Prbki są po to by przekonać do produktu, nie zarabiać. 2. To samo można uzyskać kupując produkty za 1/10 tej ceny. Ten produkt to zwykła ściema i nabijanie kasy. Nie twierdzę, że nie działa, bo pewnie działa (patrz składniki), ale cena jest zdecydowanie za duża. Szkoda kasy, jak można się udać do zwykłej apteki i kupić benzacne za 12zł i dobry krem nawilżający za 10zł.

Gość kropka1988
1. Próbka jest darmowa, za przesyłkę się płaci. 2. Nie każdemu pomoże benzacne i krem nawilżający, sama używałam więc wiem. Kupowałam też inne kremy z apteki i do tej pory wydałam dużo więcej niż kosztuje ten krem. Np. seria aknicare. Dobra. Ale sam krem z tej serii to za mało. Czasami sam krem pogarszał wygląd cery. Trzeba kupić również żel do mycia tej samej serii i coś na pojedyncze stany zapalne. I cena wtedy też wynosi od 80 do 120 złotych na jakieś półtora miesiąca. 3. Krem acne-stop jest bardzo wydajny. Starcza na dwa, trzy miesiące, więc cena też się rozkłada. A do samego zamówienia dokładane są małe próbki "dla znajomych", a wcale nie muszą do znajomych trafić. 4. Nikt nie chce tak od razu wydać 150 złotych na jakiś krem, który nawet recenzji żadnych nie ma. Sama szukałam wiadomości na temat tego kremu. I dlatego teraz piszę jak się u mnie sprawdził, bo wiem że innym może się przydać.

Gość 654876
Jeśli ci benzacne nie pomógł, to znaczy, że albo źle używałaś, albo to nie jest "standardowy" trądzik i trzeba się zdiagnozować. A ten kremik to tylko wyciąganie kasy.

Gość oifhuohw
Popieram!!! Wkurwiają mnie tacy ludzie jat ty kropka. Reklamujesz tu badziew!!!

Gość kropka1988
Po pierwsze niczego nie reklamuje, wyrażam swoje zdanie na temat jednego z wielu produktów na trądzik. Po drugie to że mi benzacne nie pomógł nie znaczy, że nie pomoże komuś innemu. Każdy ma inną skórę, która na jeden produkt zareaguje, a na inny jeż nie. Nie twierdze też, że acne-stop pomoże każdemu. Jeśli ktoś walczy z trądzikiem tyle co ja (prawie 10 lat) to na pewno mu ten krem nie zaszkodzi, bo jest naturalny. A co zdiagnozowania, to z tym też jest różnie. Lekarze nie wiedzą do końca czym cię leczyć i przepisują "standardowe" produkty - antybiotyki. Byłam na takich kuracjach antybiotykami i pomagało dopóki brałam leki. Po skończonej kuracji, wszystko wracało. No może nie zupełnie wszystko, bo pojawiała się nowa wersja trądziku. Miała już wszystko - od poważnych stanów zapalnych po zwykłe zaskórniki. A najogólniej mówiąc, wk*** (denerwują) mnie ludzie, którzy nie przechodzili tak męczącego trądziku i wypowiadają się o różnych produktach per "badziew". Nie próbowałeś, nie miałeś do czynienia z czymś, nie komentuj.

Gość 65fvgj
Gdybyś faktycznie przechodziła "męczący trądzik", to od razu po przeczytaniu składu stwierdziłabyś, że to jest wyciąganie kasy i równie dobrze możesz sobie zafundować kurację: benzcne, acne-derm, krem nawilżający. Można wymyślić także parę innych podobnych zestawów. Nic rewolucyjnego w tym kremiku nie ma.

Gość kropka1988
Mi za reklamę też nikt nie płaci. Od początku pisze to co uważam. Jak nie chcesz to nie kupuj. A co do trądziku, to stany zapalne na całej powierzchni policzków jakoś wliczają się do stany ciężkiego, Nic wysuszającego na ten typ nie pomoże, a kremy nawilżające tylko pogarszają sprawę, przynajmniej u mnie. Wiem co mi pomaga i nie zamierzam teraz tego zmieniać.

Gość mari25
ja równiez walcze z trądzikiem od ponad 10 lat!i jestem naprawde juz tym zmeczona!i dlatego dzisiaj zamowiłam krem acne-stop zeby chociaz spróbowac.Ci wszyscy którzy maja problemy z trądzikiem wiedzą jaka jest to nierówna walka...raz jest dobrze a innym raz cała buzia w wypryskach;( nie oceniajcie zle tego kremu ouki sami go nie spróbujecie.dla mnie w tej chwili najwazniejsza jest czysta cera i cena tu juz nie gra roli.kupujac te wszystkie antybiotyki równiez wydaje duzo pieniedzy a efekt krotki niestety.pozdrawiam wszystkich

Gość czerwona malva
a ja mogę polecić kwas migdałowy, który rozprawił się z moimi pryszczami gdy wszystkie inne środki skapitulowały. Kwas można sobie kupić na mazidl.com i zrobić samemu tonik. Taniocha a efekt niesamowity.

Kuracja antybiotykowa (która i tak nie działa) kosztuje przynajmniej 40zł miesięcznie. Leczenie izotekiem czy jak to ma kosztuje kilka razy więcej i trwa ponad pół roku dodatkowo niszczy wątrobę i inne orgrany. Więc jak dla was już nawet nie 150zł bo z kodem promocyjnym 40% taniej to dużo jak na to co ten krem robi to powodzenia.. Rozumiem, że szkoda wam 8zł wydać w błoto ale pomyślcie (Ci co już trochę walczą z trądzikiem) ile już wydaliście na żele, kremy, antybiotyki które nic nie pomogły a nawet zaszkodziły? Ja stosuje krem 20 dzień i szczerze jestem zadowolony z efektów, jeżeli ktoś chce to nawet mogę swoje fotki podesłać. Cudów nie ma ale widać jak pryszcze się goją. Co do kodu promocyjnego to chętnym go podam tak jak i podeśle fotki na GG 34284752.

Gość seborrhoe
A dziala ten krem-cud na takie Akne, ze skora jest tak tlusta, ze tworza sie na niej bable z lojem zoltym, swedzace i pieczace guzki...? Jesli tak to kupie i dopiero zrobie reklame haha

Gość ziajajka
ludzie, ale w tym acne stop to podstawowy składnik to woda utleniona!!! Zwykła woda utleniona!

Gość madzialenka867
A więc tak .zamówiłam próbkę,i jeżeli po 10 dniach nie podziała ..zrobie im taką reklamę w necie ze im sie odechce/

Gość monikaytt44
Acne stop to zwykłe gówno!!!! zamówiłam całe opakawanie...zauwazyłam pogorszenie pojawiły sie podskórne a nigdy ich nie miałam!! po miesiącu jednym ruchem bez zastanowienia wyjebałam w kosz na smieci, polecam visaxinum + cynk . cera widocznie poprawiona i nic nie wyskakuje.nie dajcie zwieżc się reklamie to zwykły krem,

Gość masher
Visaxinum to zwykłe gówno, brałem to i brałem i żadnej różnicy nie zauważyłem...

Gość nafta87
ja mam brewoxyl i pomaga z tym że mam zaskórniki i małe krostki z których czasem wyjdie białe a czasem woda i wtedy on sie pogarsza, ale punktowo stosujac ten lek pomaga mi na takie cos z tym,że wysusza bardzo i skóra może być zaczerwieniona w miejscy posmarowania, ale znika niebawem ta czerwoność :-)