Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zla jak osa

ja a rodzice mojego narzeczonego czy jajestem normlana?

Polecane posty

Gość jestem zla jak osa

na dzis umawialam sie z moim narzeczonym juz dawno. mielismy zrobic zakupy, zjesc razem obiad slowem spedzic cudowny dzien. ale wczoraj wieczorem dowiedzialam sie ze nie moze. dlaczego? mamusia i tatus zapragneli pojechac na zakupy! wkurwilam sie niemilosiernie:/ jutro siespotykamy. jak sie zachowac wzgledem niego? mam byc zimna suka? :D

Gość jestem zla jak osa
up

Gość jestem zla jak osa
czy był? nie wiem, moze nie zwracalam na to uwagi:/

Na pewno się zmienił w ciągu dwóch dni i z faceta nietrzymającego z rodziną stał się maminsynkiem. Ps I dziewucha jest ważna i rodzice są ważni każdemu należy się szacunek

Gość jestem zla jak osa
rodzice zawsze byli dla niego wazni, ale teraz chyba przesadzil. ja jestem za jakas zdrowa rownowaga, ale na litosc mogl sie z rodzicami umowic na nastepny dzien w koncu oboje nie pracuja juz.

Gość roniacz
Napewno ma zaborczych rodzicow i gdyby im odmowil to bylaby obraza majestatu. U mnie tez tak bylo, ze zawsze na pierwszym miejscu byli rodzice narzeczonego. Teraz jestesmy malzenstwem i mieszkamy dalko, wiec problemy z glowy. Osobiscie nie rozumiem takich dziwnych relacji. Moi rodzice byli wyluzowani i rozumieli, kiedy mialam inne plany.

Gość pomidorcowa zupa
twoj facet ma inną hierarchię ważności:P tyś jest ta następna po rodzicach , radze za wczasu sprawdzić czy aby nie ma jeszcze kogoś przed tobą:D