Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LILEE

Dlaczego zdradzamy lub jesteśmy zdradzeni

Polecane posty

Gość LILEE

Ciekawi mnie czy nawet jeśli się układa to partner/ka potrafi zdradzić, ponadto jak zachowuje się taka osoba ,która zdradza

Gość fotel
nie wie m nie zdradzałem i nie byłem zdradzany.(chyba).

Gość awqedg
z braku tego czego nie mamy od partnerki, zony, dziewczyny.... z tego powodu zdradzaja faceci

zdradza osoba psychopatyczna, ze skłonnościami do "gry" na kilku frontach- osoba ustabilizowana odchodzi , jeżeli nie widzi przyszłości w związku - czyli nie spotyka się za plecami, tylko kończy jeden i zaczyna drugi...

Gość awqedg
czyli wiekszosc kobiet zaczyna drugi zanim skonczy pierwszy tak dla zabezpieczenia

To temat rzeka...ale chyba podstawa zdrady jest to,ze zaczynamy szukac tego ,czego nam brakuje w zwiazku, jak dolaczysz do tego ,monotonie,codziennosc,rutyne...to juz nie wielki krok do zdrady:)

jak to moja kolezanka mowi-kobieta jest jak małpa, nie puści się gałęzi, zanim nie uczepi się drugiej taka prawda

Gość kocioł niezgody
zdradzają ludzie słabi biedni i przeważnie brzydcy to taki rodzaj dowartościowania się cudzym kosztem faceci z małymi kutanami przeciętne kobiety z kompleksami itp

to zależy od osobowości człowieka! jaki jest. Mężowie często zdradzają kiedy brakuje im sexu w domu lub kiedy są tak ograniczeni przez swoje żony ,że kiedy uda im się gdzieś samemu wyjść to chłoną wszystko jak gąbką i szukają dodatkowej kobiety i rozrywki. Jeżeli chodzi o kobiety to chyba najczęściej z zaspokojenia ciekawości lub też z powodu braku bliskości ze swoim facetem lub kiedy uczucie w związku zaczyna wygasać i pojawia się ktoś inny

Wedlug mnie to dziewczyny moga zdradzic z (niby) braku wolnosci w zwiazku choc to samo moga zyskac bedac w nim. Wypowiadam sie na temat dziewczyn poniewaz duzo im brakuje do kobiet. Ja czuje ze moja dziewczyna mnie zdradza . Ma 18 lat . Brakuje mi tego co kiedys . Jak chce zeby mi powiedziala ze mnie kocha to pozniej krzyczy ze sama by to powiedziala chociaz nie zdaza. Dziwne uczucie . Ja nie zdradzalem . Ale mam wrazenie ze moja dziewczyna tak . Teraz ludzie sie zmieniaja , ma sie pieniadze to ma sie wszystko . Ale pamietajcie Kobiety i Mezczyzni . Prawdziwa milosc , spokojna o ktorej zawsze mogliscie marzyc zdarza sie tylko raz . Tylko raz nawet jezeli zakochasz sie 2 . Ale i tak bedziesz miala dylemat ze inna osoba robila dla Ciebie wszystko a Ty zmarnowales/as ta szanse . Dlatego jezeli Wasza osoba kreci , i mowi tak jak do mnie ostatnio powiedziala ( ze nic sie nie stanie jak bede z kims przebywal i sie spotykal ) dziwne stwierdzenie gdyz przebywam we wroclawiu i powinnoo onop wygladac inaczej , to pamietajcie ze juz jest za pozno . A my tego nie potrafimy naprawic gdyz masz dobra prace i musisz z czegos zyc