Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chateau de

jak mam z tego wybrnąć?

Polecane posty

Gość chateau de

od jakiegoś czasu znów jestem singlem, zaczęłam się spotykać z kolezanką z dawnych lat i jej facetem. Spotkania te doprowadziły do tego, ze zaczełam się spotykac z jej facetem... okazało się, ze on nie ma dobrze w głowie poukładane bo jak tylko sobie wypije to rzuca się do bicia, od jakiegos juz czasu straszy mnie, ze pokaze smsy ode mnie mojej mamie albo swojej partnerce czyli mojej kolezance. Nie wiem jak mam z tego wybrnąć??!! załuje teraz wszystkiego :(( jaka ja jestem głupia

Gość bevfguhbuhydfvbhdf
No głupia sytuacja, ale zawsze jest jakieś wyjście. Nie wiem jak się tego boisz, że pokaże te smsy, ale za nic w świecie nie możesz tego pokazać. Jak on wyczuje,że to jest rzecz na której bardzo ci zależy będzie cię szantażować bo ma na ciebie haka. Jak zobaczy, że tym nic nie wskóra to da Ci święty spokój.

Gość chateau de
już pokazałam, ze się tego boje. Wczoraj godzinę pozniej niz mu mówiłam przyjechałam do domu i zrobił mi awanturę. Straszył, ze juz idzie do mojej mamy pokazać jaka ma córeczkę. Jakoś udało mi sie go ubłagać...dodam, ze kolezanka zaczyna sie juz domyślać, ze cos jest nie tak...

Gość bevfguhbuhydfvbhdf
No to przejebane.

Gość chateau de
moze i tak, jestem złodziejką facetów ale żałuje teraz tego, ze dałam mu się pocałować, ze spałam z nim...wszystkiego żałuje. Nie spodziewałam się, ze jest taki agresywny i psychiczny... :( kolezanka zapytala sie mnie czy ja sie z nim spotykam to zaprzeczyłam i caly czas taka wersje podtrzymuje...ale teraz juz zaczyna brakowac mi sił...boje sie ze on wszystko powie

Gość chateau de
nikt mi juz nic nie doradzi???