Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez sta_nika

siedzieliscie keidys w tramwaju na miejscu po ZULU?

Polecane posty

Gość bez sta_nika

bo ja ost. chyab tak :O troche cos mi tam smierdzialo i mialam wrazenie ze ludzie sie na mnei glupio patrza ze wspolczuciem :P co robicie w takiej sytuacji? przesiadacie sie czy siedzicie dalej? ja juz zostalam na tym miejscu bo bylam zmeczona po calym dniu a innych wolnych nei bylo

Gość nie wiem pewnie tak przypadkow
czasami jak jade autobusem to widze żula siedzacego, potem on wysiada i ktoś nieświadomie siada na jego miejsce :O:O okropne!!! pewnie tez tak kiedys mialam

Gość purpura_to_moj_płaszcz
ja raz usiadłam na sikach jakiegoś menela:( Kurcze myślałam,że się zrzygam, na szczęście miałam na sobie długi płaszcz i mocz nie dotknął bezpośrednio skóry. Ohyda. A dawno temu wracałam nocnym tramwajem i specjalnie usiadłam przed jakąś dziewczyną, żeby było bezpieczniej. I co? I kurde w którymś momencie laska narzygała mi na plecy, bo okazała się być kompletnie pijana. Ja to mam pecha:(

Gość jdsffsdl;sd
Usiadłam koło jak by wydawało sie normalnego kolesia a on się po prostu zlał, to gorsze niz miejsce po menelu, gdy nagle sobie uświadamiasz że siedzisz na czymś mokrym co smierdzi a także pływasz w tym:( Wstyd tak iśc do domu na szczęście nikogo znajomego nie spotkałam