Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikaweronikaweronikaweroni

Dzięki mnie dostała pracę, a opowiada...- jak to załatwić?

Polecane posty

Gość weronikaweronikaweronikaweroni

Słuchajcie jak rozwiązac taką trochę dziwną sytuację? Tak gdzieś z rok temu poleciłam moją kolezankę do pewnej pracy. Akurat miałam takie możliwośći i jej pomogłam. Prace dostała, jest bardzo zadowolona, podziękowała mi, pracuje dotąd i nieźle zarabia. Teraz całkiem niedawno dowiedziałam się od wspólnych znajomych, że Kaska opowiada, że tę robotę załatwiła sobie sama i jest tak świetnym fachowcem, że sama firma do niej zadzwoniła i zaprosiła ją do pracy. Poczułam się dziwnie, uwazam że to była nielojalność z jej strony. A Wy jak sądzicie? Powiedzieć jej o tym, jak to załatwić??

Gość ngfj
pewnie. jestem z toba :)

Gość hickeyx3
Ja bym z nią o tym porozmawiała, bo szczerze ty jej załatwiłas tą robote , a teraz ona będzie gadac, ze jest taka swietna.

Gość mądrala nie wiadomo skąd
weź zostaw , niech se gada:D

Gość wolisz żeby rozniosło się
że uprawiasz nepotyzm i na dodatek polecasz do pracy osoby, które nie są aż tak świetne jak im się wydaje? Poza tym nie odbieraj jej wszelkich zasług ;) - może i ją poleciłaś, ale pracodawca na pewno poddał ją okresowi próbnemu i skoro nie wyleciała z pracy, a wręcz przeciwnie, to znaczy że jest w tej pracy całkiem dobra i to nie kłamstwo.

Gość ptasiek nastroszony
jestes wyjątkową kanalią wymawiającą i uzurpującą sobie prawo do wiecznej wdzięczności. powinna ci garść srebrników rzucić i kwita i spiertalaj